slider ΒΙΒΛΙΑ

Ιστορίες μυστηρίου “Νιάρ Νουάρ”

28 Ιουνίου, 2020

Οι γάτες είναι αξιολάτρευτα πλάσματα γεμάτα μυστήριο στις κινήσεις τους.
Κινούνται αθόρυβα, με περιέργεια προσπαθούν να καταλάβουν, ποιός προκαλεί μια περίεργη κίνηση ή παράξενο ήχο και βέβαια, είναι πάντα σε ετοιμότητα, για να αποφύγουν κάποια εχθρική κατάσταση.
Όταν αυτά τα πλάσματα γίνονται και πρωταγωνιστές σε ιστορίες μυστηρίου Νουάρ, προκύπτουν υπέροχες ιστορίες Νιαρ Νουάρ

Πρόκειται για τη νέα σειρά παιδικών βιβλίων μυστηρίου “Νιαρ Νουάρ” με πρωταγωνιστή το διάσημο ντετέκτιβ Ματθαίο Γατιάδη, έναν πανέξυπνο γάτο με πυκνή ασπρόμαυρη γούνα.
Η σειρά κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 9 ετών.
Συγγραφέας είναι η Ειρήνη Μητροπούλου με εικονογράφηση από τον Πέτρο Χριστούλια.
Τα 2 πρώτα βιβλία της σειράς είναι τα “Μυστήριο στο Γατονήσι” και “Η Παράξενη Διαθήκη του Ιερόθεου Νιαρ” .

Στο 1ο βιβλίο, “Μυστήριο στο Γατονήσι”,  ο Ματθαίος Γατιάδης συναντά για πρώτη φορά τη γοητευτική Βεατρίκη Γκουρμέ, κόρη πάμπλουτου βιομήχανου, η οποία του ζητά βοήθεια, γιατί η αδελφή της έχει εξαφανιστεί και νιώθει ότι κινδυνεύει και η ίδια. Οι δύο ήρωες μετακινούνται στο Γατονήσι, όπου εκεί ο Ματθαίος προσπαθεί να λύσει το μυστήριο και να βρει την αδερφή της Βεατρικής.

Στο 2ο βιβλίο, “Η Παράξενη Διαθήκη του Ιερόθεου Νιαρ”, ο Ματθαίος Γατιάδης μαζί με τη γοητευτική φίλη του πια, Βεατρίκη Γκουρμέ, προσπαθούν να βοηθήσουν την Κλαίρη Νιαρ, της οποία ο θείος άφησε μία διαθήκη με έναν περίεργο γρίφο, η λύση του οποίου οδηγεί σε έναν θησαυρό.
Ο πανέξυπνος ντετέκτιβ μαζί με τη φίλη του, ταξιδεύουν στη λατρεμένη Τήνο, επιδιώκοντας να  λύσουν το μυστήριο ζουν μία περιπέτεια, στην οποία ανακαλύπτουν ότι δεν είναι μόνοι.

Πρόκειται για δύο έξυπνες ιστορίες που έχουν το χαρακτήρα μυστηρίου με ήρωες αγαπημένα γατόνια, που θα προσφέρουν απολαυστικές αναγνωστικές ώρες στα πιτσιρίκια.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τις πρώτες σελίδες των βιβλίων εδώ :
Μυστήριο στο Γατονήσι

Η παράξενη διαθήκη του Ιερόθεου Νιαρ

Μαμά Μαμαδοπούλου

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!