ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ KIDS' CLOUD ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα παιδια προσφερουν για παιδια μαζι με την GIVE THE KIDS!! :)

24 Απριλίου, 2013

 

To Σάββατο 27 Απριλίου τα παιδιά με τη βοήθεια της νεραϊδας μας Give the Kids / givethekids.gr συγκεντρώνουν αυτά που ακούγονται δεδομένα (Γάλατα εβαπορέ, Όσπρια, Δημητριακά πρωινού, Αλεύρι, Ζάχαρη, Ρύζι, Ζυμαρικά, Τοματοχυμοί, Μέλι, Μαρμελάδες κλπ) αλλά για πολλές οικογένειες δεν είναι!

Δείτε μια όμορφιά, που έχει αυτή η εκδήλωση! 🙂

Τα παιδιά προσφέρουν για παιδιά σε μία εκδήλωση για παιδιά μαζί με την αγαπημένη μας νεράιδα!!

Διαβάστε τα γλυκά λόγια της αγαπημένης νεράιδας Givethekids και θα καταλάβετε:

“Από τη μέρα που επισκεφτήκαμε το 1ο Ειδικό Σχολείο Κερατσινίου θέλαμε να κάνουμε κάτι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που έχουν δημιουργήσει και στηρίζουν με πολλή κόπο, δουλειά και απόλυτη αφοσίωση μέσα στο σχολείο.

Και να που η αφορμή δόθηκε όταν πριν από λίγο καιρό το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου μας πρότεινε να φιλοξενήσει μια συνάντηση givethekids, στο πλαίσιο των πασχαλινών του εκδηλώσεων. Τέλεια ευκαιρία, σκεφτήκαμε. Το givethekids ανάμεσα σε παιδιά; Τι πιο υπέροχο!…

 

AFISSA-SYL1

Χάρη στην πρόταση, λοιπόν, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου του Χαλανδρίου η ευκαιρία να μαζευτούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Κερατσινίου γίνεται πράξη και μας γεμίζει μεγάλη χαρά και τεράστιο ενθουσιασμό. Μα πάνω από όλα μας θυμίζει πως το να απλώνουμε το χέρι σε αυτόν που έχει ανάγκη είναι πιο εύκολο από όσο μπορεί να νομίζουμε.

Ελάτε κι εσείς το Σάββατο 27 με τα μικρά σας. Θα απολαύσετε την υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση που βλέπετε παραπάνω στην αφισούλα και αν θέλετε μπορείτε να προσφέρετε ό,τι μπορείτε από τη λίστα γενναιοδωρίας:

Γάλατα εβαπορέ, Όσπρια,  Δημητριακά πρωινού, Αλεύρι, Ζάχαρη, Ρύζι, Ζυμαρικά, Τοματοχυμοί, Μέλι, Μαρμελάδες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται δεδομένα, μα για πολλές πολλές οικογένειες δεν είναι. Ελάτε, λοιπόν! Ανοίξτε την αγκαλιά σας. Αυτό δεν σημαίνει προσφορά και χάρισμα;

Ευχαριστούμε πολύ πολύ τη διευθύντρια κα Μπαζάνη, το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου. Η σκέψη και η ευγένειά τους είναι παράδειγμα προς μίμηση. Και αυτό είναι πολύ σπουδαίο: να μπορούν να εμπνέουν. Κυρίως τα παιδιά.”

Και όταν τα παιδιά θέλουν να προσφέρουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη, οι μεγάλοι οφείλουμε να τα βοηθάμε για να γίνεται η προσφορά τους μεγαλύτερη!

Προσφορά και στα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και σε μία κοινωνία που έχει ανάγκη από ελπίδα! 🙂

Μαμά Μαμαδοπούλου

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!