slider ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ KIDS' CLOUD ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!! 5 ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ 2 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ “ΠΥΛΙΑΚΗ ΓΗ”! :D

7 Μαΐου, 2012

Ξεκίνησα να γράψω το άρθρο του διαγωνισμού και ξελιγώθηκα η γυναίκα!

5 τυχεροί/ές θα κερδίσουν από δύο Xειροποίητα Παραδοσιακά Προϊόντα “Πυλιακη Γη”.

Τί προϊόντα είναι αυτά;

Θα σας πω!

Πέρυσι το καλοκαίρι η φίλη μου Αλεξάνδρα μετά από ένα Σαββατοκύριακο στη Γιάλοβα στην  Πύλο, μου έφερε ένα βάζο μαρμελάδα. Ενθουσιάστηκα με τη χειρονομία της, αλλά εντυπωσιάστηκα ακόμη περισσότερο με τη μαρμελάδα που όμοιά της δεν είχα ξαναφάει. “Χειροποίητη Μαρμελάδα Φράουλα Μανταρίνι” από την “Πυλιακή Γη”. Ξετρελλάθηκα και ναι, ναι, το ομολογώ, την έφαγα σχεδόν όλη μόνη μου.


Δεν είναι μόνο ο ξεχωριστός συνδυασμός των δύο φρούτων (που δεν τα είχα ξανασυναντήσει μαζί).

Από ό,τι κατάλαβα η όλη διαδικασία παρασκευής των προϊόντων τους, που χρησιμοποιούν στην “Πυλιακή Γη” είναι αυτή που κάνει τη μεγάλη διαφορά.
*Όλη η διαδικασία είναι χειροποίητη με τον παραδοσιακό τρόπο των γιαγιάδων τους μακριά από σύγχρονα μηχανήματα και τεχνικές (ψάχνοντας στο site τους ανακάλυψα ότι τη μία γιαγιά την έλεγαν Μαγδάλω και την άλλη Μαριόγκα).
*Χρησιμοποιούν φρέσκα μεσσηνιακά φρούτα εποχής και φρέσκους χυμούς φρούτων. Αν αλλάξει ο μήνας περιμένουν με αγωνία την επόμενη σοδειά.
* Δεν χρησιμοποιύν κανένα είδος τεχνητής πηκτίνης, ζωικά λιπαρά, χρωστικές ουσίες και άλλες πρόσθετες ουσίες και παστερίωση κάνουν με τον παραδοσιακό τρόπο των γιαγιάδων τους.
Επειδή και η γιαγιά μου έφτιαχνε γλυκά και η μαμά μου συνεχίζει την παράδοση, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να μην βιάζεις το γλυκό και πόσο μεράκι και προσοχή θέλει για να έχεις τη γεύση, το άρωμα και το χρώμα που θέλεις.

Όταν περιηγήθηκα στο site τους www.pyliakigi.gr γοητεύτηκα!

Ανακάλυψα, ότι δεν φτιάχνουν μόνο μαρμελάδες, αλλά και γλυκά του κουταλιού, ηδύποτα, σάλτσες και τουρσιά και αρτοσκευάσματα, όλα φτιαγμένα με παραδοσιακό τρόπο και αγνά υλικά, έτσι που όλα τα προϊόντα τα δίνουν και  στα παιδιά τους.Εντάξει…όχι τα ηδύποτα! Όλα τα υπόλοιπα! 😉

Εκτιμώ και θαυμάζω τους ανθρώπους, που δημιουργούν και ξεχωρίζω τέτοιες προσπάθειες σε τέτοιες παραγωγές, που εκτός από την κούραση και τη δυσκολία, που έχει όλη η διαδικασία τους, έχει και μεγάλη περίοδο αναμονής και αγωνία. Για σκεφτείτε, να περιμένεις τις φράουλες και μια απρόσμενη κακοκαιρία να στα “χαλάσει”  και να πρέπει να περιμένεις την επόμενη χρονιά;

Τα προϊόντα τους έχουν ξεχωρίσει και έχουν βραβευτεί από το “Βημα Gourmet” και το “Olive” και μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα σημεία σε όλη την Ελλάδα (δείτε εδώ τα σημεία πώλησης : network.html ).

Φυσικά το ένα από τα δύο προϊόντα που θα κερδίσετε είναι η Μαρμελάδα Μανταρίνι-Φράουλα (δείτε περισσότερα εδώ : 114-marmaladestrawberrytangerine.html ) και το δεύτερο, Γλυκό του κουταλιού με Ελιά Καλαμών. Είναι γλυκια και μεθυσμένη ελιά καλαμών, γεμισμένη με αμύγδαλο σε σιρόπι από κρασί και μέλι (δείτε περισσότερα εδώ : 55-spoonsweetolive.html ). (Σλουρπ! Σλουρπ!) Η “Πυλιακή Γη” δίνει ιδέες ότι μπορούμε να τα δοκιμάσουμε με γιαούρτι, γλυκό, σαλάτα ή ακόμη και φαγητό. Εγώ πάλι βολεύομαι  με ένα κουτάλι και νερό. 😛

5 τυχεροί/ες, λοιπόν, θα κερδίσουν από μία Μαρμελάδα Φράουλα-Μανταρίνι

και απο ένα Γλυκό του κουταλιού Ελιάς Καλαμών.

Το πρώτο για το παιδί και το δεύτερο για τη μαμά και το μπαμπά….Ή όχι…το πρώτο για τη μαμά και το μπαμπά και το δεύτερο για το παιδί…ή μάλλον…γλυκό για το παιδί δεν κάνει και ο μπαμπάς πρέπει να προσέχει…και τα δύο για τη μαμά! ;p

Ο διαγωνισμός θα διεξάγεται μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 15 Μαϊου 2012.

Aν θέλετε να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε σε σχόλιο (comment) στο τέλος του άρθρου την απάντηση στην ερώτηση :

“Υπάρχει κάποιο παραδοσιακό γλυκό, που είναι συνδεδεμένο με τα παιδικά σας χρόνια;”

Η δική μου απάντηση σε αυτό θα ήταν μάλλον 4απλή! Τουλάχιστον!…Θυμάμαι το γλυκό πορτοκάλι (με φλούδα ή και ολόκληρο) και το γλυκό βύσσινο που έφτιαχνε και φτιάχνει η μαμά μου, το γλυκό κίτρο που έφτιαχνε η γιαγιά μου και το γλυκό νεραντζάκι που έφτιαχνε η αδερφή της γιαγιάς με το αμύγδαλο στη μέση.

Με την λήξη του διαγωνισμού θα κάνω την κλήρωση (ηλεκτρονικά μέσω internet) και οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ, αλλά θα ενημερωθούν και με e-mail!

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! :D

Οι όροι του διαγωνισμού συγκεντρωμένοι:

Να καταγράψουμε και τους όρους του διαγωνισμού επίσημα, ε;

* Η Πυλιακή Γη και  το kidscloud.gr διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί/ές αναγνώστες/ριες θα κερδίσουν από δύο προϊόντα της Πυλιακή Γη(μαρμελάδα φράουλα-μανταρίνι και γλυκό κουταλιού ελιά καλαμών).

* Με τη λήξη του διαγωνισμού την Τρίτη 15 Μαϊου 2012 γίνεται η «κλήρωση» ηλεκτρονικά μέσω internet.

* Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών του kidscloud.gr (της αφεντιάς μου, δηλαδή) καθώς και του συζύγου μου και των συγγενών μας Α’ βαθμού, αφήνοντας απλά σχόλιο στην ερώτηση του διαγωνισμού.

*Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του κάθε νικητή.

*Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

*Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το kidscloud.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

 

 

 

 

491 Σχόλια

 • Avatar
  Reply Katerina Kat 8 Μαΐου, 2012 at 8:57 πμ

  Το γλυκό σταφύλι(ποικιλία σουλτανίνα χωρίς κουκούτσι )που το έφτιαχνε και ακόμα το φτιάχνει η μητέρα μου!!!!!!!!

  • Avatar
   Reply Mary Bis 10 Μαΐου, 2012 at 3:07 μμ

   τι πιο ομορφο και πιο ζουμερό από τη γλυκιά φραουλίτσα..μια γεύση ονειρική από μια υπέροχη γιαγιούλα στο πανέμορφο Πήλιο!!!

 • Avatar
  Reply musicgirl 8 Μαΐου, 2012 at 9:31 πμ

  Ωραία…. Πρωί-πρωί μας τρέχουν τα σάλια και εμείς εδώ στο γραφείο ούτε δείγμα από γλυκό δεν έχουμε …
  Anyway… στο θέμα μας τώρα.
  Τα γλυκά που είναι συνδεδεμένα με τη παιδική μου ηλικία είναι το περγαμόντο που έφτιαχνε πάντα η γιαγιά στο χωριό ( από το οποίο όμως δεν σε άφηνε να φας και πολύ,για να έχουμε να κεράσουμε τους μουσαφίρηδες )χαχαχαχα.
  Επίσης,must στο σπίτι της γιαγιάς ήταν το γλυκό βύσσινο και το γλυκό κυδώνι. ( Από τα οποία βέβαια επίσης δεν επιτρεπόταν να φας πολύ ).
  Ευτυχώς που τα έμαθε και η μαμά και φάγαμε καμιά κουταλιά παραπάνω στην Αθήνα. 🙂 🙂 🙂
  Αυτά είχα να δηλώσω.
  Και αφού σας εξομολογήθηκα ένα από τα παιδικά μου τραύματα(χαχα),σας αφήνω για να πάω να βρώ κάνα γλυκάκι να φάω,γιατί άνοιξε η όρεξη με αυτά που διάβασα και έγραψα.
  Καλημέρα σε όλους !!!

 • Avatar
  Reply ΕΛΠΙΔΑ 8 Μαΐου, 2012 at 9:31 πμ

  Το γλύκο δαμάσκηνο που φτιάχνει η γιαγιά μου…Όταν ήμουν μικρή βοηθούσα κι εγώ στη διαδικασία..έβγαζα τα κουκούτσια..Θυμάμαι που μαζεύονταν όλες οι γειτόνισσες και το έφτιαχναν μαζί…Απίστευτη μυρωδιά και γεύση !!!

 • Avatar
  Reply DespoinaTs 8 Μαΐου, 2012 at 9:39 πμ

  Ναι υπάρχει και δεν είναι 1!!!Όλα μου θυμίζουν τη γιαγιούλα μου που δεν την έχω πια μαζί μου.Τα φτιάχναμε μαζί με μεγάλη αγάπη..Ήταν ολόκληρη ιεροτελεστία!!!Γλυκό νερατζάκι,για το οποίο κάναμε επιδρομή σε όλες τις νερατζιές τις γειτονιάς μαζί με τις φίλες μου!!!Γλυκό βύσσινο (θυμάμαι χαρακτηριστικά τον τρόπο που βγάζαμε τα κουκούτσια).Γλυκό κυδώνι που το φτιάχναμε γιατί άρεσε στη μαμά και γλυκό περγαμόντο που το έφτιαχνα με τη μαμά για να το κάνω δώρο στη γιαγιά!!!Τι ωραία χρόνια!!

 • Avatar
  Reply ΑΘΗΝΑ ΛΑΒΔΑ 8 Μαΐου, 2012 at 9:44 πμ

  ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΚΑΣ ΜΟΥ!!

 • Avatar
  Reply christine 8 Μαΐου, 2012 at 10:46 πμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΥΚΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ…
  Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ!!!

 • Avatar
  Reply FOFO 8 Μαΐου, 2012 at 10:48 πμ

  Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ.

 • Avatar
  Reply ΜΑΡΙΑ 8 Μαΐου, 2012 at 10:50 πμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ…

 • Avatar
  Reply KERDISETO 8 Μαΐου, 2012 at 10:55 πμ

  Καλημέρα. O διαγωνισμός αναρτήθηκε και προβάλλεται στο KERDISETO http://kerdiseto.blogspot.com και στη σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/KERDISETO

 • Avatar
  Reply VASILIKI TILKERIDOU 8 Μαΐου, 2012 at 10:58 πμ

  to gluko suko!!mmmm…trelaaaa!

 • Avatar
  Reply ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 8 Μαΐου, 2012 at 11:00 πμ

  Το νεραντζάκι που τόσο λάτρευα κ δεν μπορούσα να περιμένω την στιγμή να τρυπώσω στην κουζίνα κ να φάω μια χορταστική κουταλιά 🙂

 • Avatar
  Reply Αθανάσιος Δημητρίου 8 Μαΐου, 2012 at 11:00 πμ

  ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ

 • Avatar
  Reply yiota 8 Μαΐου, 2012 at 11:02 πμ

  Το γλυκό καρυδάκι από το χωριό της γιαγιάς μου στη Θάσο!

 • Avatar
  Reply βασιλικη 8 Μαΐου, 2012 at 11:03 πμ

  Το γλυκο καρυδακι το εφτιαχνε η μαμα μου και το εβαζε σε μεγαλα γυαλυνα βαζα και παντα εγω και τα δυο αδερφια μου το ξεχναγαμε ανοιχτο το καπακι………….

 • Avatar
  Reply ρουλα 8 Μαΐου, 2012 at 11:09 πμ

  το γλυκο καρυδακι μμμμμ αμαρτια σκετη!!!

 • Avatar
  Reply Τόνια Κ. 8 Μαΐου, 2012 at 11:11 πμ

  Το καρυδάκι πάντα μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια!

 • Avatar
  Reply MAGDA KARANTONI 8 Μαΐου, 2012 at 11:11 πμ

  ΤΑ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

 • Avatar
  Reply kondilia 8 Μαΐου, 2012 at 11:14 πμ

  to gluko vissino, teleio piname tis oraiotetes vissinades!!!!!
  oraia xronia!!!!

 • Avatar
  Reply Areti 8 Μαΐου, 2012 at 11:16 πμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ!!!

 • Avatar
  Reply Loula 8 Μαΐου, 2012 at 11:17 πμ

  To gluko karpouzi!

 • Avatar
  Reply ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΙΑΝΟΥ 8 Μαΐου, 2012 at 11:17 πμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ…… ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ…

 • Avatar
  Reply stella k. 8 Μαΐου, 2012 at 11:17 πμ

  βυσσινοοο,πανω από το παγωτό

 • Avatar
  Reply ΗΛΙΑΣ 8 Μαΐου, 2012 at 11:17 πμ

  γλυκό κεράσι!

 • Avatar
  Reply Chrisa 8 Μαΐου, 2012 at 11:18 πμ

  Το γλυκό σταφύλι που ήταν απίστευτα συγκλονιστικό!

 • Avatar
  Reply Stamatia 8 Μαΐου, 2012 at 11:18 πμ

  ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ! ΤΕΛΕΙΟ!!!

 • Avatar
  Reply LABRINH 8 Μαΐου, 2012 at 11:19 πμ

  το γλυκό κυδώνι.

 • Avatar
  Reply charikleia p. 8 Μαΐου, 2012 at 11:23 πμ

  γλυκό βύσσινο… τόσο νόστιμοο

 • Avatar
  Reply ΔΗΜΗΤΡΗΣ 8 Μαΐου, 2012 at 11:25 πμ

  ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ

 • Avatar
  Reply mamiaki 8 Μαΐου, 2012 at 11:30 πμ

  γλυκο σταφύλι κρυμμένο από το σεντούκι της γιαγιάς που μύριζε ξύλο

 • Avatar
  Reply Ισμήνη 8 Μαΐου, 2012 at 11:32 πμ

  Το γλυκό βύσσινο!!!Είναι τέλειο!!!!

 • Avatar
  Reply george 8 Μαΐου, 2012 at 11:33 πμ

  γλυκο του κουταλιου σταφυλι… αγαπημενο!

 • Avatar
  Reply ioanna 8 Μαΐου, 2012 at 11:34 πμ

  το γλυκο κερασι.καθε φορα που πηγαινα επισκεψη σε μια γιαγια θυμαμαι που μας κερνουσε παντα!

 • Avatar
  Reply Αγγελικη74 8 Μαΐου, 2012 at 11:39 πμ

  Το γλυκο συκο που εφτιαχνε και φτιαχνει ακομα η μαμα μου!

 • Avatar
  Reply Αλκμήνη 8 Μαΐου, 2012 at 11:43 πμ

  μαρμελάδα φράουλα δια χειρός της μαμάς!

 • Avatar
  Reply NatassaK 8 Μαΐου, 2012 at 11:43 πμ

  Το γλυκό σύκο, το λατρεύω ακόμη !!!

 • Avatar
  Reply Mary Andreadaki 8 Μαΐου, 2012 at 11:47 πμ

  Κερασι του κουταλιου και γιαουρτοππιτα συνταγη μαμας!!!!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply Μαρία Β. 8 Μαΐου, 2012 at 11:47 πμ

  τι να πρωτοθυμηθώ …το γλυκό βύσσινο ? το νερατζάκι ? το ντοματάκι με το αμύγδαλο μέσα ? ότι έφτιαχνε η μανούλα μου ήταν τέλεια γιατί πάνω από όλα τα έφτιαχνε με αγάπη για την οικογένεια μας και μεράκι ….

 • Avatar
  Reply Καιτατζης Κωσταντινος 8 Μαΐου, 2012 at 11:48 πμ

  Κουλουρακια πορτοκαλι απο την μανουλα μου

 • Avatar
  Reply Stella Petridou 8 Μαΐου, 2012 at 11:48 πμ

  Δίπλα στο σπίτι μας υπήρχε μία νερατζιά! Θυμάμαι τη μητέρα μου λοιπόν να μαζεύει κάθε χρόνο τα νεράτζια, να τα καθαρίζει και να φτιάχνει γλυκό νεράτζι! Απλά υπέροχο και άμεσα συνδεδεμένο με τα παιδικά μου χρόνια!

 • Avatar
  Reply elena-apo 8 Μαΐου, 2012 at 11:49 πμ

  γλυκό καρυδάκι μιαμ

 • Avatar
  Reply ioanna 8 Μαΐου, 2012 at 11:49 πμ

  Το νερατζάκι! Η μαμά το έφτιαχνε και ήταν μοναδικό!

 • Avatar
  Reply Νόρα 8 Μαΐου, 2012 at 11:56 πμ

  γλυκο βυσσινο

 • Avatar
  Reply Λαμπράκη Εμμανουέλα 8 Μαΐου, 2012 at 11:57 πμ

  Το γλυκό κυδώνι.. 🙂

 • Avatar
  Reply ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΖΑΡΑΣ 8 Μαΐου, 2012 at 12:00 μμ

  απιθανα γλυκα τα θελω πολυ

 • Avatar
  Reply STAVROYLA 8 Μαΐου, 2012 at 12:03 μμ

  κυδωνι!

 • Avatar
  Reply ΜΑΡΙΑ 8 Μαΐου, 2012 at 12:04 μμ

  σταφυλι

 • Avatar
  Reply ΑΓΓΕΛΙΚΗ 8 Μαΐου, 2012 at 12:04 μμ

  Το περγαμόντο ,το γλύκο πορτοκάλι,το σταφύλι αύτα φτιάχνει η μανούλα μου και γυρίζουμε όλοι γύρω απο το βάζο μέχρι να τελειώσει.

 • Avatar
  Reply ΛΙΑ ΑΡΖΟΓΛΟΥ 8 Μαΐου, 2012 at 12:09 μμ

  ΑΧ!ΓΛΥΚΟ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ,ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply Soulee 8 Μαΐου, 2012 at 12:10 μμ

  Το γλυκο κουταλιου καρυδακι Θασου. Οποτε με βλεπει η Θασος απλα “φευγει” να γλιτωσει

 • Avatar
  Reply Κατερίνα Σαφάκα 8 Μαΐου, 2012 at 12:11 μμ

  Το γλυκο καρυδι μου εδινε η γιαγια μου οταν ημουν μικρη

 • Avatar
  Reply Βαγγέλης Αντωνιάδης 8 Μαΐου, 2012 at 12:13 μμ

  Εμένα το γλυκό κάστανο μου φέρνει αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια στο χωριό!

 • Avatar
  Reply eleni 8 Μαΐου, 2012 at 12:16 μμ

  to gluko kudwni….yperoxo!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply Βιργινία 8 Μαΐου, 2012 at 12:16 μμ

  το γλυκό κουταλιού βυσσινό

 • Avatar
  Reply EYAΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΓΛΟΥ 8 Μαΐου, 2012 at 12:18 μμ

  το περγαμοντο

 • Avatar
  Reply vicky 8 Μαΐου, 2012 at 12:20 μμ

  γλυκό του κουταλιού φράουλα που ακόμη το φτιάχνει η μητέρα μου και μοσχομυρίζει το σπίτι!!!!!!

 • Avatar
  Reply eirini 8 Μαΐου, 2012 at 12:26 μμ

  Λατρεύω τα γλυκά κουταλιού!!!!!!!! Ειδικά, το πορτοκάλι της μαμάς μου!!!!

 • Avatar
  Reply ΑΝΝΑ ΣΥΛΙΒΕΣΤΡΟΥ 8 Μαΐου, 2012 at 12:31 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΝΤΖΙ!!!!

 • Avatar
  Reply Μαίρη 8 Μαΐου, 2012 at 12:35 μμ

  Το γλυκό κυδώνι!!!

 • Avatar
  Reply ΞΕΝΙΑ 8 Μαΐου, 2012 at 12:40 μμ

  Το αγαπημενα γλυκα που εχω συνδεσει με τα παιδικα μου χρονια ειναι το υποβρυχειο βανιλια και το γλυκο του κουταλιου βισσινο.

 • Avatar
  Reply mixalhsap 8 Μαΐου, 2012 at 12:40 μμ

  γλυκό βύσσινο ….

 • Avatar
  Reply greg-apostolopoulos 8 Μαΐου, 2012 at 12:43 μμ

  το γλυκό ελιάς.. τόσο νόστιμοο

 • Avatar
  Reply Εφη Κοντούλα 8 Μαΐου, 2012 at 12:48 μμ

  Σίγουρα το μελιτζανάκι της μαμάς μου που φροντίζω να το κάνω εδώ και χρονια μόνη μου!

  Μετά η σουλτανίνα και το κυδώνι, αυτά έφτιαχνε η μανούλα μου!

 • Avatar
  Reply Nansy 8 Μαΐου, 2012 at 12:56 μμ

  το γλυκό κυδώνι,το εφτιαχνε η γιαγια μου.

 • Avatar
  Reply petroula 8 Μαΐου, 2012 at 12:56 μμ

  γλυκό βερύκοκο!!!μμμμμμ….τέλειο!!!!

 • Avatar
  Reply Nasia 8 Μαΐου, 2012 at 1:00 μμ

  κάστανο!!!!

 • Avatar
  Reply Jonny 8 Μαΐου, 2012 at 1:00 μμ

  το γλυκό βυσσινό

 • Avatar
  Reply Makis 8 Μαΐου, 2012 at 1:00 μμ

  σταφύλι, νεράντζι, κάστανο..

 • Avatar
  Reply konstantina 8 Μαΐου, 2012 at 1:04 μμ

  Το γλυκό κυδώνι!!!

 • Avatar
  Reply Θεοδώρα 8 Μαΐου, 2012 at 1:04 μμ

  ναι! το γλυκο βύσσινο! έκανα παντα το σιροπι βυσιναδα!!!

 • Avatar
  Reply fotis 8 Μαΐου, 2012 at 1:08 μμ

  Πολλά γλυκά, αλλά κυρίως το κυδώνι!!!

 • Avatar
  Reply ΦΩΤΕΙΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ 8 Μαΐου, 2012 at 1:13 μμ

  etsi gia na mou 8umisoun ligo ta gluka pou eftiaxne h giagia m sto xwrio otan hmoun mikrh!

 • Avatar
  Reply evi 8 Μαΐου, 2012 at 1:14 μμ

  Καλημέρα! Το γλυκό φυρίκι!!!!

 • Avatar
  Reply ΓΕΩΡΓΙΑ 8 Μαΐου, 2012 at 1:14 μμ

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ

 • Avatar
  Reply sofia 8 Μαΐου, 2012 at 1:25 μμ

  Μελιτζανακι γλυκο!!! Κυριως να κλεβω τα καρυδια απο τα υπολοιπα μελιτζανακια…

 • Avatar
  Reply eleni 8 Μαΐου, 2012 at 1:33 μμ

  den exw kanei akoma mantarini kai elies mou aresei i fraoula

 • Avatar
  Reply MARY 8 Μαΐου, 2012 at 1:34 μμ

  To neratzi!!!! TELEIO

 • Avatar
  Reply ΔΗΜΗΤΡΑ 8 Μαΐου, 2012 at 1:35 μμ

  Γλυκό κουταλιού κυδώνι…

 • Avatar
  Reply Θεοδώρα Κεράνη 8 Μαΐου, 2012 at 1:40 μμ

  Αν εννοιτε γλυκο του κουταλιου….το βυσσινο!!!!!αλλα η μαστιχα(υποβρυχιο)μου θυμιζει παντα τα παιδικα μου χρονια στο χωριο,οταν ο παππους ειχε παντα ενα ποτηρι γεματο κ μας εδιναν!!!!

 • Avatar
  Reply sotiris 8 Μαΐου, 2012 at 1:41 μμ

  Η μαρμελαδα ροδακινο!!

 • Avatar
  Reply mariak 8 Μαΐου, 2012 at 1:42 μμ

  υποβρυχιο… και γλυκο κερασι… στο τελος το ζουμακι με παγωμενο νερο και παγακια.. αχ καλοκαιρακι και νιατα!

 • Avatar
  Reply ΡΟΖΑ 8 Μαΐου, 2012 at 1:51 μμ

  like τοντοματακι γλυκο κουταλιου το εκανε η μητερα μου

 • Avatar
  Reply DESPINA 8 Μαΐου, 2012 at 1:56 μμ

  Γλυκό σύκο από τα χεράκια της γιαγιάς μου…

 • Avatar
  Reply Joanna 8 Μαΐου, 2012 at 1:56 μμ

  Γλυκό κεράσι
  <3 <3

 • Avatar
  Reply ANNADRAKOULAKOU 8 Μαΐου, 2012 at 2:04 μμ

  περγαμόντο

 • Avatar
  Reply vasw tzim 8 Μαΐου, 2012 at 2:06 μμ

  το γλυκό κυδώνι

 • Avatar
  Reply vasilikip 8 Μαΐου, 2012 at 2:11 μμ

  το γλυκο περγαμοντο!

 • Avatar
  Reply ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΒΟΛΟΝΑΚΗ 8 Μαΐου, 2012 at 2:11 μμ

  ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ…ΤΕΛΕΙΟ!!!

 • Avatar
  Reply lef 8 Μαΐου, 2012 at 2:12 μμ

  το γλυκό κυδώνι.

 • Avatar
  Reply geo 8 Μαΐου, 2012 at 2:13 μμ

  Το περγαμόντο!

 • Avatar
  Reply MARIA KIRIAKOU 8 Μαΐου, 2012 at 2:17 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ.ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΗΘΙΖΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΝΑΝΕ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ!

 • Avatar
  Reply ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 8 Μαΐου, 2012 at 2:19 μμ

  ΤΟ ΜΕΛΙΝΤΖΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΔΩΝΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ.

 • Avatar
  Reply eva 8 Μαΐου, 2012 at 2:19 μμ

  γλυκό πορτοκάλι!

 • Avatar
  Reply ΞΕΝΙΑ 8 Μαΐου, 2012 at 2:22 μμ

  Το μελιτζανάκι και το σταφύλι.μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

 • Avatar
  Reply k 8 Μαΐου, 2012 at 2:32 μμ

  gluko kudwni…

 • Avatar
  Reply χαρα 8 Μαΐου, 2012 at 2:33 μμ

  κυδωνι,φραπα, νερατζι,κολοκυθα, περγαμοντο,βυσσινο συκο,αυτα ειναι τα αγαπημενα γλυκα που εχω συνδεσει με τα παιδικα μου χρονια

 • Avatar
  Reply ΜΑΡΚΟΣ 8 Μαΐου, 2012 at 2:34 μμ

  το γλυκό σταφύλι της γιαγιάς στις Σπέτσες μου έχει λείψει πολύ

 • Avatar
  Reply DEPI 8 Μαΐου, 2012 at 2:35 μμ

  ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ

 • Avatar
  Reply Mariamor 8 Μαΐου, 2012 at 2:47 μμ

  Η μητέρα μου έφτιαχνε πάντα πολύ ωραίο γλυκό κυδώνι!!!!

 • Avatar
  Reply γιωτα παναγιωτοπουλου 8 Μαΐου, 2012 at 2:48 μμ

  το μελιτζανακι της μανουλας μου!

 • Avatar
  Reply fotini 8 Μαΐου, 2012 at 2:51 μμ

  το γλυκο κερασι το υπεροχο της μαμας μου

 • Avatar
  Reply amalia ma 8 Μαΐου, 2012 at 2:57 μμ

  το γλυκό κολοκύθι και το γλυκό κιτρολέμονο

 • Avatar
  Reply deda 8 Μαΐου, 2012 at 3:00 μμ

  Το γλυκό σταφύλι(ποικιλία σουλτανίνα χωρίς κουκούτσι )που το έφτιαχνε και ακόμα το φτιάχνει η μητέρα μου!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply Βαλεντίνα Θ. 8 Μαΐου, 2012 at 3:01 μμ

  Το γλυκό βύσσινο που έφτιαχνε και ακόμη φτιάχνει η γιαγιά μου σε συνδυασμό με γιαούρτι!

 • Avatar
  Reply Αναστασία 8 Μαΐου, 2012 at 3:06 μμ

  Τέλειος διαγωνισμός!

 • Avatar
  Reply Νατάσα 8 Μαΐου, 2012 at 3:07 μμ

  Πάνω που αναζητούσα νέα γεύση για το γιαούρτι μου!

 • Avatar
  Reply Anna tsa 8 Μαΐου, 2012 at 3:08 μμ

  Το Κύδωνι

 • Avatar
  Reply real 8 Μαΐου, 2012 at 3:10 μμ

  αδιαμφισβητητα το γλυκο βυσσινο το χω συνδυασει με το χωριο και τη γιαγια μου!

 • Avatar
  Reply Anna Krasoudaki 8 Μαΐου, 2012 at 3:12 μμ

  Το γλυκό κουταλιού Νερατζάκι!!!!!!

 • Avatar
  Reply Μαρια Χαλκίδου 8 Μαΐου, 2012 at 3:16 μμ

  νερατζακι γλυκο του κουταλιου με κερνουσε η γιαγια μου

 • Avatar
  Reply mitsi71 8 Μαΐου, 2012 at 3:28 μμ

  Γλυκό πορτοκάλι !!!!

 • Avatar
  Reply Ageliki 8 Μαΐου, 2012 at 3:28 μμ

  γλυκό σταφύλι

 • Avatar
  Reply ΜΑΡΙΑ 8 Μαΐου, 2012 at 3:30 μμ

  το γλυκο βισσυνο!

 • Avatar
  Reply Lambros Lachanas 8 Μαΐου, 2012 at 3:31 μμ

  Γλυκό καρύδι!!! Το έφτιαχνε η γιαγιά μου με γαρύφαλλο και παχύ σιρόπι!

 • Avatar
  Reply τόνια 8 Μαΐου, 2012 at 3:35 μμ

  ΤΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ

 • Avatar
  Reply ΓΙΑΝΝΗΣ 8 Μαΐου, 2012 at 3:52 μμ

  ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 • Avatar
  Reply adsokl 8 Μαΐου, 2012 at 3:52 μμ

  glyko stafyli pou eftiaxne i mama mou k to ebaza panw sw pswmi me boutyro! teleio!!!

 • Avatar
  Reply elena papagianni 8 Μαΐου, 2012 at 4:03 μμ

  marmelada fraoula.. ftiaxnei h mama mou apo polu mikrh pou hmoun k 8umamai murixe olo t spiti fraoula 🙂

 • Avatar
  Reply katerina x 8 Μαΐου, 2012 at 4:09 μμ

  γλυκο του κουταλιου κερασι που εκανε η μαμα μου!τελειο!!!!

 • Avatar
  Reply KATERINAKI 8 Μαΐου, 2012 at 4:12 μμ

  το γλυκό μελιτζανάκι που το έφτιαχνε η γιαγιά μου και το γλυκό κεράσι που το έφτιαχνε η θεία μου!!!

 • Avatar
  Reply ΕΛΕΝΗ 8 Μαΐου, 2012 at 4:12 μμ

  το γλυκο βισσυνο!

 • Avatar
  Reply ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ 8 Μαΐου, 2012 at 4:12 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ Μ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟ

 • Avatar
  Reply maria 8 Μαΐου, 2012 at 4:23 μμ

  nostimaaa

 • Avatar
  Reply ΝΤΙΝΑ 8 Μαΐου, 2012 at 4:32 μμ

  ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ

 • Avatar
  Reply Νικη 8 Μαΐου, 2012 at 4:33 μμ

  το γλυκο μανταρινι της μαμας μου, και το υποβρυχιο γλυκο μαστιχα, μιας και ειμαι απο τη χιο !

 • Avatar
  Reply ΚΑΣΣΙΑΝΗ 8 Μαΐου, 2012 at 4:40 μμ

  ΤΟ ΚΕΡΑΣΙ!!!

 • Avatar
  Reply filio 8 Μαΐου, 2012 at 4:42 μμ

  της γλυκειας μου μανουλας κυδωνι

 • Avatar
  Reply Κατερίνα Λ. 8 Μαΐου, 2012 at 4:43 μμ

  Ένα γλυκό που το έλεγε ” Φτωχό ” η γιαγιά μου.
  Ήταν νηστίσιμο απ’ότι θυμάμαι.
  Και γλυκά του κουταλιού πάρα πολλών ειδών, νεράτζι, σταφύλι, πορτοκάλι κ.α.

 • Avatar
  Reply Natasa 8 Μαΐου, 2012 at 4:43 μμ

  το καρυδάκι!

 • Avatar
  Reply ma 8 Μαΐου, 2012 at 4:46 μμ

  τελια,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Avatar
  Reply vag 8 Μαΐου, 2012 at 4:46 μμ

  m aresei……………..

 • Avatar
  Reply ioanna 8 Μαΐου, 2012 at 4:48 μμ

  Το γλυκό βύσσινο!!!

 • Avatar
  Reply ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΛ. 8 Μαΐου, 2012 at 4:57 μμ

  to suko gluko

 • Avatar
  Reply Jenny 8 Μαΐου, 2012 at 4:57 μμ

  Το γλυκό τριαντάφυλλο! :))

 • Avatar
  Reply Νάντια 8 Μαΐου, 2012 at 5:01 μμ

  Το γλυκό βερίκοκο με αμυγδαλάκι στο εσωτερικό του!

 • Avatar
  Reply SOFIA 8 Μαΐου, 2012 at 5:11 μμ

  ΤΟ ΚΕΡΑΣΙ..

 • Avatar
  Reply THOMAS 8 Μαΐου, 2012 at 5:12 μμ

  TO STAFYLI…

 • Avatar
  Reply jenny Meliadou 8 Μαΐου, 2012 at 5:12 μμ

  ωχ τελεια !!
  θα ηθελα να δοκιμασω…

 • Avatar
  Reply Φωτούλα 8 Μαΐου, 2012 at 5:24 μμ

  όταν οι άλλες οικογένειες είχαν μονίμως διαθέσιμα γλυκά ζαχαροπλαστείου, εμείς είχαμε συνήθως γλυκό κουταλιού βύσσινο, και τότε ζήλευα λίγο τους άλλους… τώρα το νοσταλγώ!!

 • Avatar
  Reply VARVARA 8 Μαΐου, 2012 at 5:26 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΥΚΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ

 • Avatar
  Reply KIKH 8 Μαΐου, 2012 at 5:27 μμ

  το γλυκο βισσυνο

 • Avatar
  Reply BETA 8 Μαΐου, 2012 at 5:28 μμ

  Γλυκό πορτοκάλ

 • Avatar
  Reply Κατερίνα Π. 8 Μαΐου, 2012 at 5:31 μμ

  Είναι πολλά τα γλυκά , όχι ένα!!! Η μαμά μου έφτιαχνε και συνεχίζει να φτιάχνει γλυκά του κουταλιού. Αυτά που θυμάμαι έντονα από τα παιδικά χρόνια είναι το γλυκό σταφύλι καλοκαιριάτικα ( τέλειο) , το γλυκό σύκο και μαρμελάδα σύκο (φανταστικά ) , το γλυκό καρπούζι , το γλυκό κυδώνι , το γλυκό νεράντζι , το γλυκό μελιτζανάκι . Όλα είναι ότι πρέπει για δίαιτα !!!

 • Avatar
  Reply Παναγιώτης 8 Μαΐου, 2012 at 5:37 μμ

  Βύσσινο, κυδώνι και φυσικά νεραντζάκι!

 • Avatar
  Reply athinaaa 8 Μαΐου, 2012 at 5:42 μμ

  γλυκό βύσσινο!!!

 • Avatar
  Reply KATERINA 8 Μαΐου, 2012 at 5:43 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ

 • Avatar
  Reply marinaki83 8 Μαΐου, 2012 at 5:43 μμ

  Το γλυκό κερασάκι που έφτιαχνε μια γειτόνισα μας στην Καλαμάτα!!!Το τσάκιζα όταν ήμουν μικρούλα!!!Ωραίες αναμνήσεις!!!

 • Avatar
  Reply ΧΡΥΣΟΥΛΑ 8 Μαΐου, 2012 at 5:46 μμ

  Το γλυκο κουταλιου καρυδακι

 • Avatar
  Reply Nikolas 8 Μαΐου, 2012 at 5:49 μμ

  γλυκό του κουταλιού ροδακινο

 • Avatar
  Reply ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΟΥ 8 Μαΐου, 2012 at 5:50 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΔΩΝΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ!

 • Avatar
  Reply Rena s 8 Μαΐου, 2012 at 5:56 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

 • Avatar
  Reply Γρηγορης 8 Μαΐου, 2012 at 5:56 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΙΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

 • Avatar
  Reply Ειρηνη 8 Μαΐου, 2012 at 5:57 μμ

  Περγαμοντο

 • Avatar
  Reply Akis 8 Μαΐου, 2012 at 5:57 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

 • Avatar
  Reply ΚΑΤΕΡΙΝΑ 8 Μαΐου, 2012 at 6:02 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ…….ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑΑΑΑ…….

 • Avatar
  Reply peggy 8 Μαΐου, 2012 at 6:20 μμ

  σίγουρα το γλυκο νεράτζι!!αλλά και το κερασάκι που πάει παντού

 • Avatar
  Reply Katerina11 8 Μαΐου, 2012 at 6:23 μμ

  γλυκό βύσσινο

 • Avatar
  Reply ΝΙΝΑ 8 Μαΐου, 2012 at 6:23 μμ

  ολα τα γλυκα του κουταλιου ειναι φαντασικα!!!

 • Avatar
  Reply virma 8 Μαΐου, 2012 at 6:27 μμ

  tto ipovrixio

 • Avatar
  Reply tereza k 8 Μαΐου, 2012 at 6:35 μμ

  h marmelada syko ths giagias mou!

 • Avatar
  Reply Nikos11 8 Μαΐου, 2012 at 6:38 μμ

  νεραντζάκι.

 • Avatar
  Reply κουλα 8 Μαΐου, 2012 at 6:50 μμ

  γλυκό κεράσι, και μαρμελαδα φράουλο

 • Avatar
  Reply litsa 8 Μαΐου, 2012 at 6:53 μμ

  tha hthela na dokimasw

 • Avatar
  Reply Βασιλική Ψ. 8 Μαΐου, 2012 at 7:04 μμ

  Η μαρμελάδα βύσσινο που μου έφτιαχνε η γιαγιά μου!

 • Avatar
  Reply ANNAPE 8 Μαΐου, 2012 at 7:26 μμ

  marmelada mantarini

 • Avatar
  Reply ΣΤΑΥΡΟΣ 8 Μαΐου, 2012 at 7:38 μμ

  Το γλυκό σταφύλι που έφτιαχνε η συχωρεμένη η γιαγιά μου!

 • Avatar
  Reply ΝΙΚΟΣ 8 Μαΐου, 2012 at 7:38 μμ

  ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ

 • Avatar
  Reply Στελλα Ιωαννου 8 Μαΐου, 2012 at 7:57 μμ

  κερασι

 • Avatar
  Reply aimilios 8 Μαΐου, 2012 at 8:04 μμ

  Το γλυκό σταφύλι

 • Avatar
  Reply ΙΩΣΗΦ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 8 Μαΐου, 2012 at 8:14 μμ

  Γλυκό Βύσσινο!!!

 • Avatar
  Reply Georgia Tsa 8 Μαΐου, 2012 at 8:24 μμ

  γλυκο βυσσινο πανω απο το παγωτο

 • Avatar
  Reply maria 8 Μαΐου, 2012 at 8:37 μμ

  to ntomataki apisteyto

 • Avatar
  Reply antonis 8 Μαΐου, 2012 at 8:38 μμ

  γλυκό κεράσι.

 • Avatar
  Reply ΠΟΠΗ 8 Μαΐου, 2012 at 8:39 μμ

  ΚΕΡΑΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!Μμμμμμ……γιαμι….γιάμι….

 • Avatar
  Reply Flora 8 Μαΐου, 2012 at 8:46 μμ

  To σταφύλι που έφτιαχνε η γιαγιά μου και το μελιτζανάκι…

 • Avatar
  Reply PopiA 8 Μαΐου, 2012 at 8:55 μμ

  το νεραντζάκι φυσικά που έφτιαχνε η γιαγιά, που συνεχίζει να φτιάχνει η μαμά μου, που ξεκίνησα να φτιάχνω και εγώ

 • Avatar
  Reply feinik 8 Μαΐου, 2012 at 9:04 μμ

  Γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο!!Το πρωί μαζέυαμε απο την αυλή πέταλα και το απόγευμα η γιαγιά μου είχε έτοιμο το γλυκό!Μοσχομύριζε το σπίτι!!Αναμνήσεις….

 • Avatar
  Reply ΑΓΓΕΛΙΚΗ 8 Μαΐου, 2012 at 9:24 μμ

  mmm. ….γλυκό ντοματάκι! τέλειο!

 • Avatar
  Reply Anfreddo 8 Μαΐου, 2012 at 9:39 μμ

  Αγαπημένη παιδική γεύση μαμάς:γλυκό ψυγειου με μπισκότα πτι-μπερ και κρέμα βασιλιά. Υποβρύχιο μαστίχα,που το αγοραζαμε απο τους Χιώτες παραγωγούς μέσα στο καράβι,πηγαίνοντας για Μυτιλήνη. Τέλος γλυκό του κουταλιου βυσσυνο(Χίου) που αφού το τρωγαμε,κάναμε το σιρόπι βυσσιναδα.

 • Avatar
  Reply ΑΝΝΑ ΒΕΡΓΙΔΟΥ 8 Μαΐου, 2012 at 9:46 μμ

  Γλυκό του κουταλιού κερασάκι!!!

 • Avatar
  Reply ΑΓΓΕΛΙΚΗ 8 Μαΐου, 2012 at 9:53 μμ

  To γλυκό περγαμόντο που έφτιαχνε η γιαγιά μου.

 • Avatar
  Reply KATIA 8 Μαΐου, 2012 at 10:13 μμ

  ola

 • Avatar
  Reply μαριαδραμα 8 Μαΐου, 2012 at 11:05 μμ

  η βυσσιναδα της γιαγιας

 • Avatar
  Reply sofia 9 Μαΐου, 2012 at 12:04 πμ

  thimamai pou pigainame me ta ksadelfia mou k ta pername krifa gliko portokali k otan meta to katalabenan arxize to kinigito.ax ti oraia xronia

 • Avatar
  Reply xrusalab 9 Μαΐου, 2012 at 12:10 πμ

  Η βυσσινάδα!Αγαπημένη μου ακόμα και σήμερα!!

 • Avatar
  Reply flora doukeri 9 Μαΐου, 2012 at 12:10 πμ

  ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΟΚΑΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ

 • Avatar
  Reply sonia bitsakou 9 Μαΐου, 2012 at 12:16 πμ

  gluko kerasaki! mourlia!

 • Avatar
  Reply ELEFTHERIA LEMONTZI 9 Μαΐου, 2012 at 12:41 πμ

  γλυκο του κουταλιου σταφυλι!!!

 • Avatar
  Reply ΦΡΥΝΗ + ΓΙΩΡΓΟΣ 9 Μαΐου, 2012 at 1:28 πμ

  το γλυκο απο την φλουδα της φραπας , και το γλυκο κυδωνι με ααμυγδαλακι … μμμμμμμ!

 • Avatar
  Reply Μαρία Καμπουράκη 9 Μαΐου, 2012 at 2:53 πμ

  Το γλυκό ντοματάκι (και όμως υπέροχο) και σταφύλι!!!

 • Avatar
  Reply παρασκευη ηλιοπουλου 9 Μαΐου, 2012 at 4:03 πμ

  το σταφυλι της μαμας

 • Avatar
  Reply Foteini Tsakalou 9 Μαΐου, 2012 at 6:38 πμ

  Όλα, η γιαγιά ένα σωρό γλυκά του κουταλιού έκανε, πάντα είχαμε στο ψυγείο τουλάχιστον 5 διαφορετικά!

 • Avatar
  Reply Βίκυ 9 Μαΐου, 2012 at 6:54 πμ

  Το γλυκό σταφύλι που έφτιαχνε μια θεία μου και ήταν το μόνιμο κέρασμα στις επισκέψεις μας!!!

 • Avatar
  Reply Σοφία Κουκάρα 9 Μαΐου, 2012 at 7:27 πμ

  H Πορτοκαλόπιτα της μαμάς

 • Avatar
  Reply Ifigenia Kantza 9 Μαΐου, 2012 at 8:07 πμ

  Παραδοσιακό ραβανί το καλοκαίρι στην Ιθάκη!!!

 • Avatar
  Reply Giannis 9 Μαΐου, 2012 at 8:23 πμ

  Ο χαλβάς της γιαγιάς

 • Avatar
  Reply ΛΙΛΗ 9 Μαΐου, 2012 at 8:43 πμ

  Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω τα χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα της Πυλιακής Γης.

 • Avatar
  Reply αντώνης 9 Μαΐου, 2012 at 9:27 πμ

  γλυκό βύσσινο

 • Avatar
  Reply Σέβη Ν. 9 Μαΐου, 2012 at 9:35 πμ

  ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ

 • Avatar
  Reply xristina 9 Μαΐου, 2012 at 10:11 πμ

  to glyko fraoula

 • Avatar
  Reply despina 9 Μαΐου, 2012 at 10:11 πμ

  Το γλυκό σταφύλι ακόμα μου το φτιάχνει η γιαγιά μου!!!!

 • Avatar
  Reply ΧΡΥΣΟΥΛΑ 9 Μαΐου, 2012 at 10:15 πμ

  to pergamontooooooooooooo!!!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply Κατερίνα 9 Μαΐου, 2012 at 10:24 πμ

  Γλυκό κυδώνι..Φυσικά από τα χεράκια της γιαγιάς!

 • Avatar
  Reply ilias 9 Μαΐου, 2012 at 10:32 πμ

  teleio…

 • Avatar
  Reply irene 9 Μαΐου, 2012 at 10:38 πμ

  βύσσινο !!!!

 • Avatar
  Reply KIKA 9 Μαΐου, 2012 at 10:58 πμ

  Tριαντάφυλλο γλυκό, σπάνιο και ακριβό απόκτημα κάθε Ιούνιο.

 • Avatar
  Reply ΓΙΩΡΓΟΣ 9 Μαΐου, 2012 at 11:05 πμ

  Γλυκό κεράσι που έφτιαχνε η μαμά μου

 • Avatar
  Reply Anna Antona 9 Μαΐου, 2012 at 11:19 πμ

  Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς το γλυκό πορτοκάλι και βύσσινο …πιστεύω δεν υπάρχει οικογένεια ελληνική παραδοσιακή που να μην τα είχε έστω και μία φορά στο σπίτι τους …Βέβαια στην δική μου περίπτωση συνδιάζονται με γλυκό καρυδάκι…το τρίπτυχο του πάνω ντουλαπιού 😉

 • Avatar
  Reply SOFIA GEROGOPOULOU 9 Μαΐου, 2012 at 11:32 πμ

  ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΗ Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ:
  ΣΥΚΑΛΑΚΙ, ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΚΙ, ΚΥΔΩΝΙ ΚΑΙ ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ …ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ.

 • Avatar
  Reply KOSTAS 9 Μαΐου, 2012 at 11:44 πμ

  ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ

 • Avatar
  Reply amantzou 9 Μαΐου, 2012 at 11:45 πμ

  γλυκό του κουταλιού καρυδάκ. Καθε καλοκαίρι που πηγαινα στο χωριό η θεία μου μου έιχε παντα ένα βάζο κρατημένο μόνο για μένα!!!

 • Avatar
  Reply fotini karahaliou 9 Μαΐου, 2012 at 11:51 πμ

  το γλυκό κυδώνι και νεράτζι έφτιαχνε η μαμά μου

 • Avatar
  Reply ΔΗΜΗΤΡΗΣ 9 Μαΐου, 2012 at 11:57 πμ

  Yπάρχει! Το συκαλάκι που εφτιαχνε η γιαγια μου! απλά ονειρεμένο! στο λεξικό στο αυτό έπρεπε να εχουν φώτο!

 • Avatar
  Reply ΜΑΡΙΝΑ 9 Μαΐου, 2012 at 12:00 μμ

  ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

 • Avatar
  Reply vicky 9 Μαΐου, 2012 at 12:02 μμ

  GLYKO STAFYLI APO TA VOUNARIA MESSHNIAS ..KATAGOGH THS MAMAS….AX VRE GIAGIA… :/

 • Avatar
  Reply ioanna 9 Μαΐου, 2012 at 12:06 μμ

  το γλυκο συκο που εφτιαχνε η μητερα μου,και γλυκο ντοματακι και μαρμελαδα με κορομηλα που εφτιαχνε η γιαγια μου!

 • Avatar
  Reply athina 9 Μαΐου, 2012 at 12:13 μμ

  το γλυκο βυσσινακι που αγοραζε η μαμα μου και επαιρνα το βαζω αγγαλια με το κουταλι
  τελειες εποχες

 • Avatar
  Reply Μαριάννα Χούτου 9 Μαΐου, 2012 at 12:15 μμ

  Γλυκό του κουταλιού Σύκο της γιαγιάς.

 • Avatar
  Reply ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΡΙΤΣΕΛΑ 9 Μαΐου, 2012 at 12:37 μμ

  Aπό γλυκά άλλο τίποτα! Η μία γιαγιά έφτιαχνε δίπλες με μέλι και καρύδι(ανοίγαμε μαζί φύλλο κάτι φορές) και η άλλη γιαγιά πιροσκί με μαρμελάδα(με καταγωγή από Πόντο φτιάχνει ακόμα και σήμερα πιροσκί με γλυκιά γέμιση ή με πατάτα ή με κιμά).Επίσης,και πολλά γλυκά του κουταλιού,με αγαπημένο μου το βύσσινο! Δυστυχώς περγαμόντο και νεραντζάκι μου προκαλούν ρίγη!Μάλλον έχω κάποιο είδος αλλεργίας σ’αυτά!χαχαχα
  Καλή μου επιτυχία!

 • Avatar
  Reply Καλλιόπη 9 Μαΐου, 2012 at 12:38 μμ

  Πολύ καλή ιδέα η δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας…Η μαμά μου ενθουσιάστικε, της αρέσει να φτιάχνει μαρμελάδες ιδιαίτερα σύκο αλλά και πορτοκάλι και απο μπρουνέλες (είναι φρούτο το καλοκαίρι έτσι το λέμε εμείς). Γευστικά είναι και τα ποτά όπως είναι το ρόδι που είναι το αγαπημένο της!!!

 • Avatar
  Reply argyro grigoraki 9 Μαΐου, 2012 at 12:48 μμ

  το γλυκο κυδωνι που εφταιχνε η γιαγιακα μου!!!!!!

 • Avatar
  Reply Kinos 9 Μαΐου, 2012 at 12:48 μμ

  Γλυκό μελιτζανάκι της γιαγιάς

 • Avatar
  Reply ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΑΘΩΡΗ 9 Μαΐου, 2012 at 12:52 μμ

  γλυκό κυδώνι και γλυκό κολοκύθι

 • Avatar
  Reply κατερινα κυταριωλου 9 Μαΐου, 2012 at 12:54 μμ

  η μαρμελάδα ροδάκινο….!!!!!!!!!!τι μου θύμισες τώρα!!!!!και το γλυκό βύσσινο της μαμάς φυσικά!!!!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply xristina 9 Μαΐου, 2012 at 12:57 μμ

  Γλυκό κυδώνι! η μητέρα μοθ το έκανε καί το κάνει πάντα τέλειο!!

 • Avatar
  Reply deppy 9 Μαΐου, 2012 at 1:09 μμ

  TO GLUKO VYSSINO THS GIAGIAS MOU,…

 • Avatar
  Reply Ann 9 Μαΐου, 2012 at 1:10 μμ

  ΑΧΧΧΧ! Πολλά, μα τόσα πολλά γλυκά. Μελιτζανάκι (λατρεμένο) και καρυδάκι!!!

 • Avatar
  Reply ΑΝΝΑ 9 Μαΐου, 2012 at 1:13 μμ

  κερασακι

 • Avatar
  Reply Κωνσταντίνα 9 Μαΐου, 2012 at 1:16 μμ

  Το άνθος λεμονιάς από την ευωδιαστή και αγαπημένη Χίο!

 • Avatar
  Reply fotoyla 9 Μαΐου, 2012 at 1:29 μμ

  glyko sukalaki……..super

 • Avatar
  Reply nansy 9 Μαΐου, 2012 at 1:36 μμ

  το γλυκο συκαλακι…..πεντανοστιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 • Avatar
  Reply fantis m. 9 Μαΐου, 2012 at 1:44 μμ

  TO GLYKO PORTOKALI THS GIAGIAS MOU

 • Avatar
  Reply Roula P 9 Μαΐου, 2012 at 1:44 μμ

  Το γλυκό κεράσι (μαζί με παγωτό….. τέλειο)

 • Avatar
  Reply ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ 9 Μαΐου, 2012 at 1:47 μμ

  ΚΕΡΑΣΑΚΙ

 • Avatar
  Reply βασιλης φουκας 9 Μαΐου, 2012 at 1:59 μμ

  πολλα γλυκα…συκο καρυδι κερασι !!!!και ολη η μαγεια ειναι οταν τα μαζευεις εσυ για να κανεις το γλυκο στην αυλη του σπιτιου σου παρεα με την γειτονια

 • Avatar
  Reply voula 9 Μαΐου, 2012 at 2:09 μμ

  γλυκο πορτοκαλι

 • Avatar
  Reply Kostas 9 Μαΐου, 2012 at 2:09 μμ

  Τα λουκουμάκια της γιαγιάς μου!!!

 • Avatar
  Reply Alexandra 9 Μαΐου, 2012 at 2:13 μμ

  marmelada fraoula….yummy yummy!

 • Avatar
  Reply ilias 9 Μαΐου, 2012 at 2:14 μμ

  το γλυκο σταφυλι! ηταν το αγαπημενο μου!

 • Avatar
  Reply lia d. 9 Μαΐου, 2012 at 2:18 μμ

  to gliko vissino akseperasti statheri aksia sta paradosiaka mas glika .

 • Avatar
  Reply tiana 9 Μαΐου, 2012 at 2:27 μμ

  το απιστευτο γλυκο βυσσινο της μαμας!!!

 • Avatar
  Reply dimitrios 9 Μαΐου, 2012 at 2:40 μμ

  glyko koytalioy karidi apo ti gia sti mama eos kai simera!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply Anastasia 9 Μαΐου, 2012 at 2:46 μμ

  το σύκο

 • Avatar
  Reply youli 9 Μαΐου, 2012 at 2:47 μμ

  Γλυκό σταφύλι και κυδώνι που τα έφτιαχνε η γιαγιά μου.

 • Avatar
  Reply ΓΕΩΡΓΙΑ 9 Μαΐου, 2012 at 2:49 μμ

  Γλυκό σταφύλι και βύσσινο της μαμάς…..μου άνοιξε η όρεξη….

 • Avatar
  Reply Πωλίνα 9 Μαΐου, 2012 at 2:51 μμ

  Γλυκό σταφύλι και πορτοκάλι αααα και κυδώνι….

 • Avatar
  Reply Sivylla 9 Μαΐου, 2012 at 3:01 μμ

  Περγαμόντο

 • Avatar
  Reply nina 9 Μαΐου, 2012 at 3:02 μμ

  Το γλυκό καρυδάκι από την γιαγιά μου στο Πήλιο…αχ τι ωραίες αναμνήσεις….

 • Avatar
  Reply Βάσω Α. 9 Μαΐου, 2012 at 3:20 μμ

  Το γλυκό κερασάκι αλλά και το πορτοκάλι που μου αρέσει πολύ!

 • Avatar
  Reply christos 9 Μαΐου, 2012 at 3:25 μμ

  Γλυκο πορτοκάλι!!!!

 • Avatar
  Reply Ελένη 9 Μαΐου, 2012 at 3:25 μμ

  Γλυκό κυδώνι…

 • Avatar
  Reply katerina vardaki 9 Μαΐου, 2012 at 3:27 μμ

  Γλυκό σταφύλι και κυδώνι που τα έφτιαχνε η γιαγιά μου.

 • Avatar
  Reply ΕΙΡΗΝΗ 9 Μαΐου, 2012 at 3:46 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ!

 • Avatar
  Reply vaya 9 Μαΐου, 2012 at 3:53 μμ

  ααααχ τι μου θυμησατε τωρα…. Η γιαγιακα μου εφτιαχτε πολλα γλυκακια αλλα αυτα που εχω ακομα την γευση τους παρολο που εχουν περασει 20+ χρονια ειναι οι διπλες της και η απιστευτη γλυκια κολοκυθοπιττα της!!Να ‘ σαι καλα γιαγια εκει πανω που εισαι…

 • Avatar
  Reply φιλιώ αντωνίου 9 Μαΐου, 2012 at 4:09 μμ

  κυδώνι!!!

 • Avatar
  Reply sophia_det 9 Μαΐου, 2012 at 4:35 μμ

  γλυκό κυδώνι!

 • Avatar
  Reply Dimitris 9 Μαΐου, 2012 at 4:47 μμ

  Γλυκό βύσσινο που έφτιαχνε η μάνα μου.

 • Avatar
  Reply xrisla 9 Μαΐου, 2012 at 5:04 μμ

  κερασάκι γλυκό….

 • Avatar
  Reply ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ 9 Μαΐου, 2012 at 5:08 μμ

  το γλυκο σταφυλι

 • Avatar
  Reply ΜΑΡΙΑ 9 Μαΐου, 2012 at 5:28 μμ

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ.ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ

 • Avatar
  Reply akilina 9 Μαΐου, 2012 at 5:29 μμ

  Το γλύκο δαμάσκηνο που φτιάχνει η γιαγιά μου

 • Avatar
  Reply ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΡΙΝΟΥ 9 Μαΐου, 2012 at 6:07 μμ

  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΥΔΩΝΙ…

 • Avatar
  Reply Deppy Moschou 9 Μαΐου, 2012 at 6:14 μμ

  to kudwni pou stin arxi den to etrwga kiolas

 • Avatar
  Reply Maria 9 Μαΐου, 2012 at 6:17 μμ

  το γλυκό βύσσινο της γιαγιάς μου!

 • Avatar
  Reply andronikos 9 Μαΐου, 2012 at 6:31 μμ

  Το νερατζάκι η γιαγιά το έφτιαχνε και ήταν μοναδικό και την βοηθαγα τρωγοντας!

 • Avatar
  Reply MARIA O. P. 9 Μαΐου, 2012 at 6:44 μμ

  Τι μου θυμήσατε…απίστευτα γλυκά του κουταλιού…γλυκό κεράσι από τα κεράσια που είχαμε μαζέψει οι ίδιοι, γλυκό βύσσινο, κυδώνι αλλά και γλυκό καρύδι (1 μήνας και κάτι προετοιμασία το έκανε πολύτιμο)… τα οποία δεν τα έχω στερηθεί καθόλου καθώς τα φτιάχνει η μαμά μου ακόμα και σήμερα…

 • Avatar
  Reply Sophiesch 9 Μαΐου, 2012 at 6:54 μμ

  Το γλυκό φυστίκι της γιαγιάς μου.

 • Avatar
  Reply triada77 9 Μαΐου, 2012 at 6:55 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!

 • Avatar
  Reply Thimios Spanos 9 Μαΐου, 2012 at 7:18 μμ

  ΤΟ ΣΥΚΟ…ΜΑΡΜΕΛΆΔΑ,ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ….

 • Avatar
  Reply Χρήστος Κ 9 Μαΐου, 2012 at 7:30 μμ

  Μελιτζανάκι γλυκό

 • Avatar
  Reply ΑΝΝΑ 9 Μαΐου, 2012 at 7:49 μμ

  Mε το υποβρυχειο βανιλια μεγαλωσα!!

 • Avatar
  Reply ευδοξια καραγιωργου 9 Μαΐου, 2012 at 7:51 μμ

  το γλυκο κερασι της γιαγιας μου της αφροδιτης!!!

 • Avatar
  Reply barb3 9 Μαΐου, 2012 at 7:57 μμ

  συκο του κουταλιου

 • Avatar
  Reply Σπύρος 9 Μαΐου, 2012 at 8:09 μμ

  Το σταφύλι γλυκό του κουταλίου με αμύγδαλο είναι μια παιδική ανάμνηση που δεν θα σβήσει ποτέ απο το μυαλό μου! Ευχαριστώ μητέρα

 • Avatar
  Reply katerina A 9 Μαΐου, 2012 at 8:10 μμ

  ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΚΑι ΣΥΚΟ !!!!1ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

 • Avatar
  Reply ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΟΥΡΓΟΥΛΕΤΗ 9 Μαΐου, 2012 at 8:12 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ….

 • Avatar
  Reply Save and Win GREECE 9 Μαΐου, 2012 at 8:12 μμ

  Ευχαριστούμε για το δώρο και την ευκαιρία συμμετοχής!!! Ο διαγωνισμός προβάλλεται στο Save and Win GREECE, το πληρέστερο σάιτ διαγωνισμών στην Ελλάδα! (http://www.SaveAndWin.GR αλλά και http://www.facebook.com/saveandwin.gr)

 • Avatar
  Reply ΜΑΡΙΝΑ 9 Μαΐου, 2012 at 8:35 μμ

  Το καρπούζι!!!!!

 • Avatar
  Reply Stavroula K 9 Μαΐου, 2012 at 8:39 μμ

  Για εμένα το γλυκό των παιδικών μου χρόνων είναι το μελιτζανάκι!!! Πάντα μου έκανε εντύπωση πως ένα λαχανικό μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα τόσο νόστιμο γλυκό…. Και βέβαια μεγάλη αγάπη η μαρμελάδα βερύκοκο που την έτρωγα απευθείας από την κατσαρόλα!!!

 • Avatar
  Reply vaso stavridou 9 Μαΐου, 2012 at 8:59 μμ

  to koum kouat

 • Avatar
  Reply ΖΙΝΑ 9 Μαΐου, 2012 at 9:22 μμ

  suko pergamonto manoula

 • Avatar
  Reply mina 9 Μαΐου, 2012 at 9:57 μμ

  το γλύκο κεράσι..

 • Avatar
  Reply lena k. 9 Μαΐου, 2012 at 10:03 μμ

  ναι,το ριτσέλι! γλυκό του κουταλιού φτιαγμένο από κολοκύθα που η γιαγιά μου το έβαζε σ’ ένα υπέροχο σκαλιστό και βαρύ βάζο!

 • Avatar
  Reply ΑΛΕΚΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ 9 Μαΐου, 2012 at 10:25 μμ

  to glyko syko kai to glyko karoto poy ta latreyw!

 • Avatar
  Reply αγγελικη λινα 9 Μαΐου, 2012 at 10:52 μμ

  παραδοσιακο γλυκο δεν θα το ελεγα αλλα η μαμα μου συνηθιζε να μας φτιαχνει τελειους λουκουμαδες με μελι και κανελα!!ποτε δεν περιμενα να βγουν απο την κατσαρολα που τους τηγανιζε τους ετρωγα καυτους και μου φωναζε!!!χαχα

 • Avatar
  Reply ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΚΟΥΡΤΗ 9 Μαΐου, 2012 at 11:06 μμ

  AX..NAI…KYΔΩΝΙ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΟ!!!!!!

 • Avatar
  Reply ΜELPO 9 Μαΐου, 2012 at 11:33 μμ

  ΤΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ !

 • Avatar
  Reply ΑΧΙΛΛΕΑΣ 9 Μαΐου, 2012 at 11:39 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΥΔΩΝΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

 • Avatar
  Reply ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ 9 Μαΐου, 2012 at 11:51 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΥΚΟ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΡΑΥΛΙΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ 10 ΧΡΟΝΩΝ !!!

 • Avatar
  Reply Δημήτρης 10 Μαΐου, 2012 at 12:03 πμ

  Μελαχρινή(κάτι σαν καρυδόπιτα),γαλακτομπούρεκο και γλυκό του κουταλιού κυδώνι…ωχ πείνασα και θέλω να τα κερδίσω και τα δικά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply TaniaM 10 Μαΐου, 2012 at 12:17 πμ

  Μμμ θα έλεγα το βύσσινο, ακόμη θυμάμαι τη γλύκα που αφήνει!!!

 • Avatar
  Reply ΣΟΦΙΑ 10 Μαΐου, 2012 at 4:06 πμ

  ΣΥΚΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΑΚΙ.

 • Avatar
  Reply kostas 10 Μαΐου, 2012 at 6:53 πμ

  ΣΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

 • Avatar
  Reply κατερίνα 10 Μαΐου, 2012 at 7:10 πμ

  Στα παιδικά μου χρόνια θυμαμαι τη μαμά να κάνει σταφιλι γλυκό κ να βάζει μέσα ξεφλουδισμένα αμύγδαλα.ποσο του πήγαιναν κ συνοριζομασταν εγω κ τα αδέρφια μου ποιος θα τα φάει πρώτος

 • Avatar
  Reply Νίκη 10 Μαΐου, 2012 at 8:18 πμ

  Γλυκο κεράσι το καλύτερο

 • Avatar
  Reply χριστινα λουπα 10 Μαΐου, 2012 at 9:28 πμ

  γλυκο καρπουζι

 • Avatar
  Reply georgia 10 Μαΐου, 2012 at 9:57 πμ

  απο τα αγαπημένα μου, το γλυκό καρυδάκι!
  το έφτιαχνε και το φτιάχνει ακόμη η μανούλα μου και τρελαίνονται και οι κόρες μου μ’ αυτό!
  τα καλοκαίρια θυμάμαι μάζευε τις φλούδες καρπούζι για να τις κάνει γλυκό
  μμμ άλλη αμαρτία και αυτό!
  και επίσης το γλυκό νεράντζι και κυδώνι!
  απίστευτα!!
  μόλις χθες μου έδωσε η πεθερά μου γλυκό κεράσι που έκανε, το φυλάω για να συνοδεύω το παγωτό το καλοκαιράκι!

 • Avatar
  Reply ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΡΙΔΟΥ 10 Μαΐου, 2012 at 10:27 πμ

  το καρπούζι αλλά δεν το βρίσκω παντού…..

 • Avatar
  Reply Μαρία Σούλη 10 Μαΐου, 2012 at 10:56 πμ

  Το γλυκό βύσσινο που έφτιαχνε μαμά μου στα παιδικά μου χρόνια!

 • Avatar
  Reply fili mandroulia 10 Μαΐου, 2012 at 11:18 πμ

  καρυδακι…

 • Avatar
  Reply Γιώργος 10 Μαΐου, 2012 at 12:56 μμ

  το γλυκο καρυδακι…..

 • Avatar
  Reply PENNYANTA 10 Μαΐου, 2012 at 1:56 μμ

  το γλυκο σύκο!!!

 • Avatar
  Reply ειρηνητσα 10 Μαΐου, 2012 at 2:13 μμ

  το συκαλακι

 • Avatar
  Reply andreas 10 Μαΐου, 2012 at 3:48 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΤΟ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΑΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ!!!

 • Avatar
  Reply ΕΥΗ 10 Μαΐου, 2012 at 6:16 μμ

  Το γλυκό κερασάκι.Πήγαινα στην γιαγιά μου όποτε έφτιαχνε για να με κεράσει!Με περίμενε με το πιάτακι μου γεμάτο και με ένα ποτήρι πορτοκαλάδα!

 • Avatar
  Reply PeL 10 Μαΐου, 2012 at 6:31 μμ

  Το γλυκό σταφύλι της γιαγιάς μου

 • Avatar
  Reply tania 10 Μαΐου, 2012 at 8:22 μμ

  το γλυκό συκαλάκι αφού μας έβαζε πρώτα να το μαζεύαμε από την συκιά και μετά να βάλουμε και το αμύγδαλο.Στο τέλος βέβαια η μοσχοβολιά του

 • Avatar
  Reply eleni 10 Μαΐου, 2012 at 9:04 μμ

  To gluko triantafullo einai toso katapliktiko ki nostimo pou to trww apo mikri ,mou to eftiaxne i giagia mou 🙂

 • Avatar
  Reply sofia kourogianni 10 Μαΐου, 2012 at 11:25 μμ

  γλυκο βυσσινο……μιαμ μιαμ

 • Avatar
  Reply Dimitris Nikolaidis 10 Μαΐου, 2012 at 11:29 μμ

  Οι σπιτικές μαρμελάδες της γιαγιάς μου!

 • Avatar
  Reply ΣΤΕΛΛΑ 10 Μαΐου, 2012 at 11:40 μμ

  ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

 • Avatar
  Reply Claire Gianneli 11 Μαΐου, 2012 at 7:43 πμ

  Γλυκό βύσσινο και γλυκό κυδώνι. Κάθε χρόνο φτιάχνει η μαμά μου απο τότε που ήμουν μικρή μέχρι τώρα.

 • Avatar
  Reply ΟΛΓΑ 11 Μαΐου, 2012 at 10:43 πμ

  TO ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ

 • Avatar
  Reply maria benets 11 Μαΐου, 2012 at 11:00 πμ

  Vanilia upovryxio..

 • Avatar
  Reply ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΕΛΑΗ 11 Μαΐου, 2012 at 11:03 πμ

  ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ………..
  ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ….. ΦΥΣΤΙΚΙ, ΣΥΚΑΛΑΚΙ, ΚΑΡΥΔΑΚΙ, ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ, ΠΟΣΤΟΚΑΛΙ, ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ, ΚΥΔΩΝΙ, ΚΑΡΠΟΥΖΙ, ΚΟΛΟΚΥΘΙ….
  ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ…. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ…

 • Avatar
  Reply despoina pilafi 11 Μαΐου, 2012 at 1:22 μμ

  gluko tou koutaliou kerasi

 • Avatar
  Reply dimiche 11 Μαΐου, 2012 at 2:26 μμ

  Συκαλάκι, νερατζάκι, γλυκές παιδικές αναμνήσεις !!!

 • Avatar
  Reply ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 11 Μαΐου, 2012 at 3:37 μμ

  Οι παραδοσιακοί λουκουμάδες με μέλι και κανέλλα , κάθε φορά που άλλαζα δοντάκι

 • Avatar
  Reply Βίβιαν 11 Μαΐου, 2012 at 3:40 μμ

  φυσικα και υπαρχει…. και εχει και πολλες θερμιδες, το γλυκο σταφυλι…. υπεροχο, απο την θεια μου….

 • Avatar
  Reply ΕΥΓΕΝΙΑ 11 Μαΐου, 2012 at 3:41 μμ

  ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΤΡΩΓΑ ΟΛΟ!! ΤΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΑΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ. ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ!!!

 • Avatar
  Reply Μένη 11 Μαΐου, 2012 at 4:09 μμ

  Το γλυκό σύκο που έφτιαχνε η γιαγιά μου στο χωριό!!!!!!

 • Avatar
  Reply Μαρία Παπ. 11 Μαΐου, 2012 at 4:32 μμ

  Γλυκό Περγαμόντο!! Θυμάμαι το υπέροχο χρώμα του, το ευωδιαστό άρωμά του, το παραδοσιακό γυάλινο πιατάκι με τα σκαλιστά σχέδια, αθώες εποχές! Τι όμορφες αναμνήσεις… 🙂

 • Avatar
  Reply ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 11 Μαΐου, 2012 at 4:59 μμ

  γλυκό του κουταλιού κεράσι και υποβρίχιο (μαστίχα)

 • Avatar
  Reply efi michopoulou 11 Μαΐου, 2012 at 6:00 μμ

  diples

 • Avatar
  Reply kostas 12 Μαΐου, 2012 at 8:36 πμ

  ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ

 • Avatar
  Reply vicky 12 Μαΐου, 2012 at 8:41 πμ

  ΣΑΝ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΘΥΜΗΣΗ ΣΟΥ

 • Avatar
  Reply eva 12 Μαΐου, 2012 at 9:45 πμ

  to γλυκο καρύδι που το έφτιαχνε μια γειτονισσα μας και το αγοράζαμε με τα κιλά ! ηταν τέλειο !

 • Avatar
  Reply νικη καπετανακου 12 Μαΐου, 2012 at 10:59 πμ

  γλυκο κερασι.απλα υπεροχο!!

 • Avatar
  Reply maria fliatoura 12 Μαΐου, 2012 at 4:37 μμ

  to gluko visino 🙂 mmmmmmmm giami giami 🙂

 • Avatar
  Reply helena 12 Μαΐου, 2012 at 5:48 μμ

  gluko triantafullo!!!

 • Avatar
  Reply sotiria taifakou 12 Μαΐου, 2012 at 7:53 μμ

  ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΚΑΣ ΜΟΥ!!

 • Avatar
  Reply georgia 13 Μαΐου, 2012 at 2:32 πμ

  ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ! ΤΕΛΕΙΟ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!

 • Avatar
  Reply Γκοτσοπούλου Πηνελόπη 13 Μαΐου, 2012 at 11:04 πμ

  Το γλυκό σταφύλι από τα χέρια της γιαγιάς

 • Avatar
  Reply Εύη (lieri) 13 Μαΐου, 2012 at 12:14 μμ

  Το κεράσι!Το έφτιαχνε η γιαγιούλα μου και το έκρυβε στο “σερβάν” για καλεσμένους γιατί όταν το ανακαλύπταμε τα εγγόνια,δεν έμενε τίποτα!!!!!!!

 • Avatar
  Reply mariasider 13 Μαΐου, 2012 at 12:53 μμ

  κολοκυθοπιτα γλυκια με φυλλο

 • Avatar
  Reply ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 13 Μαΐου, 2012 at 2:37 μμ

  γλυκό καρπούζι και μαρμελάδα ποτοκάλι..και τα 2 της γιαγιάς μου…τέλεια…α και κομπόστα ροδάκινο

 • Avatar
  Reply Κώστας Κ. 13 Μαΐου, 2012 at 3:51 μμ

  Το γλυκό κολοκύθα της μητέρας μου με το άπωμα από κλωναράκια αρμπαρόριζας.

 • Avatar
  Reply ΜΑΡΙΑ 13 Μαΐου, 2012 at 4:20 μμ

  Το γλυκό σταφύλι! Τέλειο! Και πολύ γευστικό!

 • Avatar
  Reply ΑΦΡΟΔΙΤΗ 13 Μαΐου, 2012 at 5:04 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ…

 • Avatar
  Reply Giorgos 13 Μαΐου, 2012 at 5:29 μμ

  Το γλυκό σταφύλι της γιαγιάς μου!!

 • Avatar
  Reply Νίνα Κ. 13 Μαΐου, 2012 at 5:45 μμ

  Το υπέροχο γλυκό σύκο που έφτιαχνε η θεία μου η Βασιλικούλα, με σύκα που μάζευε από τη μεγάλη συκιά που υπάρχει ακόμα δίπλα στο σπίτι της…..

 • Avatar
  Reply ΕΥΦΗΜΙΑ Γ 13 Μαΐου, 2012 at 7:55 μμ

  πιστεύω ότι το γλυκό κεράσι της μαμας μου ήταν θεϊκό , νομίζω ότι ούτε έφαγα ούτε πρόκειται να φάω ποτέ πιο νόστιμο, πιο αγνό και πιο τραγανό

 • Avatar
  Reply ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ζ 13 Μαΐου, 2012 at 7:57 μμ

  το γλυκό πορτοκάλι της μαμάς μου

 • Avatar
  Reply Nouli 13 Μαΐου, 2012 at 8:44 μμ

  To γλυκο καρυδακι!!!!τέλειο!!!!

 • Avatar
  Reply papaki 13 Μαΐου, 2012 at 9:23 μμ

  Tο γλυκο σταφυλι που εφτιαχνε η γιαγια μου στο Κεντρικο Μεσσηνίας.

 • Avatar
  Reply μαριατσ. 13 Μαΐου, 2012 at 9:33 μμ

  Το γλυκό κυδώνι της γιαγιάς Βασιλικής!!!!

 • Avatar
  Reply ΝΙΚΟΣ 13 Μαΐου, 2012 at 10:25 μμ

  Λατρεύω τα γλυκά κουταλιού! Ειδικά, το καρπούζι της μητέρας μου!

 • Avatar
  Reply εύα φρουδάκη 14 Μαΐου, 2012 at 2:29 πμ

  δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει αλλά ξέρω πώς όποιος και να κερδίσει θα τα εξαφανίσει σε χρόνο μηδέν γιατί είναι τόσο απολαυστικά και νόστιμα!!!
  Όλοι πρέπει να τα δοκιμάσουν!!

  • Avatar
   Reply εύα φρουδάκη 14 Μαΐου, 2012 at 2:33 πμ

   με τα παιδικά μου χρόνια είναι συνδεμένα το βύσινο, το περγαμόντο και… το υποβρύχιο!!!( κι αυτό του κουταλιού δεν είναι ; χαχα)
   Συνήθως τα έτρωγα στη γιαγιά και σε μεγάλες ηλικιωμένες κυρίες που ήξερε η οικογένειά μου! Κλασικά, οι γιαγιάδες τέτοια γλυκά κερνάνε , πόσο μάλλον τότε…!!!!!
   Ωραία χρόνια!

 • Avatar
  Reply ΙΩΑΝΝΗΣ 14 Μαΐου, 2012 at 8:24 πμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

 • Avatar
  Reply ioanna 14 Μαΐου, 2012 at 8:37 πμ

  to glyko kydwni poy ftiaxnei h mhteras moy einai pentanostimo!!!!moy aresoyn poly ta glyka toy koytalioy

 • Avatar
  Reply DEPI 14 Μαΐου, 2012 at 8:37 πμ

  ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΙΝΟ….ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!

 • Avatar
  Reply Κατερίνα Παπαδοπούλου 14 Μαΐου, 2012 at 8:39 πμ

  Το γλυκό πορτοκάλι.

 • Avatar
  Reply ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΠΗΣ 14 Μαΐου, 2012 at 8:52 πμ

  κυδωνι φυσικα..

 • Avatar
  Reply ΒΑΣΙΛΗΣ 14 Μαΐου, 2012 at 9:05 πμ

  Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ…

 • Avatar
  Reply JOANNA 14 Μαΐου, 2012 at 9:05 πμ

  ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ FOR EVER!!!

 • Avatar
  Reply Georgia 14 Μαΐου, 2012 at 9:16 πμ

  Η βυσσινάδα της γιαγιάς μου

 • Avatar
  Reply Thanasis 14 Μαΐου, 2012 at 9:19 πμ

  Το πιο απλό και εύκολο (και φυσικά παχυντικό) γλυκό που μου έδινε η γιαγιά μου όταν την πολυζάλιζα: μέλι με καρύδια!

 • Avatar
  Reply Dora 14 Μαΐου, 2012 at 9:19 πμ

  kalh tyxh!!!

 • Avatar
  Reply bulampou 14 Μαΐου, 2012 at 9:48 πμ

  teleia ta telo mou timizoun tin katagogimou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply ΑΝΝΑ 14 Μαΐου, 2012 at 9:52 πμ

  ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

 • Avatar
  Reply ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 14 Μαΐου, 2012 at 9:53 πμ

  Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ….ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!

 • Avatar
  Reply HELEN 14 Μαΐου, 2012 at 10:00 πμ

  Το τραγανό πράσινο συκαλάκι αλλά και το ώριμο σύκο που το έκανε η μαμά είτε γλυκό είτε μαρμελάδα

 • Avatar
  Reply Dimitris Alexoglou 14 Μαΐου, 2012 at 10:02 πμ

  η μαρμελάδα φράουλα της συγχωρεμένης γιαγιάς!!!

 • Avatar
  Reply ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΥ 14 Μαΐου, 2012 at 10:03 πμ

  γλυκό νεράτζι απο τη γιαγιά!

 • Avatar
  Reply Αγγελική 14 Μαΐου, 2012 at 10:09 πμ

  Μαρμελάδα βερύκοκο της γιαγιάς

 • Avatar
  Reply ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ 14 Μαΐου, 2012 at 10:10 πμ

  κερασάκι και συκαλάκι της γιαγιάς…. μετά την απώλεια της δεν τα ξαναφαγα πουθενά…

 • Avatar
  Reply xaroula 14 Μαΐου, 2012 at 10:10 πμ

  γλυκό περγαμόντο!

 • Avatar
  Reply vgiann26 14 Μαΐου, 2012 at 10:11 πμ

  Γλυκό του κουταλιού βύσσινο και κυδώνι

 • Avatar
  Reply sotiroula 14 Μαΐου, 2012 at 10:11 πμ

  Νεράντζι γλυκό κουταλιού!!

 • Avatar
  Reply Ελευθέριος 14 Μαΐου, 2012 at 10:29 πμ

  Το γλυκό ντοματάκι της συγχωρεμένης της γιαγιάκας μου.

 • Avatar
  Reply EBITAKI 14 Μαΐου, 2012 at 10:42 πμ

  Μα φυσικά το γλυκό νεράτζι!!!

 • Avatar
  Reply Ελένη Κουλέντη 14 Μαΐου, 2012 at 10:43 πμ

  Γλυκό κυδώνι!! Μας το έφτιαχνε η γιαγιά…το λατρεύω ακόμα και σήμερα!

 • Avatar
  Reply ΑΝΝΑ 14 Μαΐου, 2012 at 10:53 πμ

  ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ

 • Avatar
  Reply aspak 14 Μαΐου, 2012 at 10:55 πμ

  ..το γλυκο βυσσινο με παγωτο καιμακι…τι αναμνηση!…

 • Avatar
  Reply Roula 14 Μαΐου, 2012 at 10:56 πμ

  Γλυκό κολοκύθι από κίτρινη κολοκύθα!!!!

 • Avatar
  Reply SOFIA P. 14 Μαΐου, 2012 at 11:01 πμ

  Γλυκό νεραντζάκι που έφτιαχνε η γιαγιά μου.

 • Avatar
  Reply Παπαδόπουλος Παναγιώτης 14 Μαΐου, 2012 at 11:07 πμ

  To γλυκό που μου έχει μείνει αξέχαστο απο τα παιδικά μου χρόνια είναι το μελιτζανάκι της γιαγιάς μου.

 • Avatar
  Reply ΧΡΥΣΟΥΛΑ 14 Μαΐου, 2012 at 11:10 πμ

  ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ!!!!!

 • Avatar
  Reply Vasiliki Karpatsi 14 Μαΐου, 2012 at 11:11 πμ

  το γλυκο του κουταλιου κυδωνι και η γλυκια κολοκυθοπιτα της γιαγιακας μου

 • Avatar
  Reply giota 14 Μαΐου, 2012 at 11:18 πμ

  nai to karydaki yperoxo to ekane h nona mou, mia fora to ekane h mama mou kai efaga se mia mera 15 kommatia!!! pws zw akomh? axaxaxa

 • Avatar
  Reply ΕΙΡΗΝΗ ΝΟΥΑΡΑΚΗ 14 Μαΐου, 2012 at 11:19 πμ

  ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ΓΛΥΚΟ!!!!!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply dinah 14 Μαΐου, 2012 at 11:24 πμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ !!!

 • Avatar
  Reply katerina83 14 Μαΐου, 2012 at 11:26 πμ

  Το γλύκο δαμάσκηνο που φτιάχνει η γιαγιά μου

 • Avatar
  Reply ΡΩΞΑΝΗ 14 Μαΐου, 2012 at 11:27 πμ

  ΓΛΥΚΟ ΣΥΚΑΛΑΚΙ

 • Avatar
  Reply ΓΕΩΡΓΙΑ 14 Μαΐου, 2012 at 11:43 πμ

  ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

 • Avatar
  Reply VikiS 14 Μαΐου, 2012 at 11:49 πμ

  Γλυκό σύκο με παγωτό βανίλια από δίπλα. ΜΙΑΜ!!!!

 • Avatar
  Reply ΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ 14 Μαΐου, 2012 at 11:51 πμ

  Γλυκό του κουταλιού καρπούζι…..αν είναι καλοφτιαγμένο είναι τέλειοοοοο!!!!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply anti 14 Μαΐου, 2012 at 11:53 πμ

  Γλυκό κουταλιού Κυδώνι! Η γιαγιά μου έκοβε τα ώριμα κυδώνια από την αυλή, τα έτριβε στον τρίφτη και έκανε ένα καταπληκτικό γλυκό, που στη συνέχεια έμαθε και η μαμά μου.

 • Avatar
  Reply evi 14 Μαΐου, 2012 at 12:05 μμ

  to gluko stafili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply Romina Tsanakli 14 Μαΐου, 2012 at 12:09 μμ

  Το γλυκό κέρασσι.

 • Avatar
  Reply lenaki 14 Μαΐου, 2012 at 12:18 μμ

  Μαρμελάδα σύκο και δαμάσκηνο από το μπαμπά μου και γλυκό του κουταλιού κυδώνι από τη γιαγιά μου!

 • Avatar
  Reply τζενη 14 Μαΐου, 2012 at 12:24 μμ

  το ρετσέλι από σύκο, ακόμα θυμάμαι το άρωμα και τη γεύση του.

 • Avatar
  Reply PANAGIOTIS BOURAZANAS 14 Μαΐου, 2012 at 12:39 μμ

  γλυκο του κουταλιου συκο

  ΤΕΛΕΙΟ

 • Avatar
  Reply mar bourazana 14 Μαΐου, 2012 at 12:39 μμ

  κερασιιιιι

 • Avatar
  Reply vag feelthebeat 14 Μαΐου, 2012 at 12:40 μμ

  γλυκο κουταλιου κυδωνι

 • Avatar
  Reply deccy state 14 Μαΐου, 2012 at 12:40 μμ

  ολα ειναι ηταν
  πιο πολυ ομως μου αρεσε το κερασακι
  ειχε ενα χρωματακι μουρλια^^

 • Avatar
  Reply Χρυσούλα 14 Μαΐου, 2012 at 12:43 μμ

  Το γλυκό σταφύλι της γιαγιάς μου και το καρυδάκι!!!!!!

 • Avatar
  Reply Μιχάλης 14 Μαΐου, 2012 at 12:50 μμ

  γλυκό σταφυλι…μμμμ

 • Avatar
  Reply ΒΑΣΙΛΙΚΗ 14 Μαΐου, 2012 at 1:05 μμ

  μ’αρεσουν πολυ ολα!!!! ειλικρινα ολα τα τρωω

 • Avatar
  Reply KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΔΑΡΑ 14 Μαΐου, 2012 at 1:13 μμ

  Εννοείται στην Ελλάδα ζούμε. Η γιαγιά μου έφτιαχνε το παραδοσιακό γλυκό της Μυτιλήνης, το “μοναδικό” τραγανό γλυκό από την πορτοκαλί κολοκύθα.

 • Avatar
  Reply Κατερίνα 14 Μαΐου, 2012 at 1:26 μμ

  το γλυκό νεράντζι που έκανε η γιαγιά μου!

 • Avatar
  Reply Γιάννης Β. 14 Μαΐου, 2012 at 1:29 μμ

  μελομακάρονα

 • Avatar
  Reply Δήμητρα 14 Μαΐου, 2012 at 1:38 μμ

  Το γλυκο καρυδι και το συκο.

 • Avatar
  Reply ΧΡΙΣΤΙΝΑ 14 Μαΐου, 2012 at 1:53 μμ

  Το γλυκό σταφύλι. Στο τέλος έγλειφα και το πιατάκι!!!

 • Avatar
  Reply panagiota perivolari 14 Μαΐου, 2012 at 2:04 μμ

  to gliko karidi pou eftiaxne h giagia mou otan imoun mikri.

 • Avatar
  Reply hudson 14 Μαΐου, 2012 at 2:07 μμ

  Το νερατζάκι με τα κερασάκια,είναι τα αγαπημένα μου γλυκά του κουταλιού.Θεωρώ τυχερό τον εαυτόν μου που δεν έπαθα ζάχαρο. 😀

 • Avatar
  Reply Χρυσα Β 14 Μαΐου, 2012 at 2:15 μμ

  γλυκο κερασι

 • Avatar
  Reply Ολγα 14 Μαΐου, 2012 at 2:34 μμ

  γλυκο καρυδι….φανταστικο.

 • Avatar
  Reply Μαργαρίτα-Φρόσω 14 Μαΐου, 2012 at 2:35 μμ

  Το γλυκό κεράσι από την κερασιά της γιαγιάς μου και φτιαγμένο από την μαμά μου!!!!!! (σκέτο ή με την συνοδεία παγωτού).

 • Avatar
  Reply Ευαγγελία Χαρατσιάρη 14 Μαΐου, 2012 at 2:42 μμ

  Η μαμά μου ακόμα φτιάχνει γλυκό σταφύλι με αμύγδαλα, γλυκό βύσσινο (πολύ μπελάς αυτά τα κουκουτσάκια) και γλυκό κυδώνι…Αγαπημένα!!!

 • Avatar
  Reply ΑΝΤΖΕΛΑ 14 Μαΐου, 2012 at 2:57 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ!!

 • Avatar
  Reply PENNY 14 Μαΐου, 2012 at 2:58 μμ

  ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ!!!!!!ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΒΑΖΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ!!!!!!!

 • Avatar
  Reply Σοφία 14 Μαΐου, 2012 at 3:11 μμ

  γλυκό σύκο

 • Avatar
  Reply ακυλίνα 14 Μαΐου, 2012 at 3:12 μμ

  γλυκό κεράσι

 • Avatar
  Reply SotiriaB 14 Μαΐου, 2012 at 3:21 μμ

  .κυδώνι γλυκό του κουταλιού και υποβρύχιο… αγαπημένα γλυκά όσο αγαπημένη και γλυκιά ήταν και η γιαγιά μου!

 • Avatar
  Reply milagros candy 14 Μαΐου, 2012 at 3:22 μμ

  συκαλακι

 • Avatar
  Reply konstantinago 14 Μαΐου, 2012 at 3:34 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΑΝΑΤΦΥΛΛΟ. ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΓΥΛΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΜΑΣ.

 • Avatar
  Reply marisol grande 14 Μαΐου, 2012 at 3:42 μμ

  κερασι

 • Avatar
  Reply poli 14 Μαΐου, 2012 at 3:59 μμ

  γλυκο βυσσινο της γιαγιας!!!

 • Avatar
  Reply mariposa candy 14 Μαΐου, 2012 at 4:05 μμ

  πορτοκαλι 😀

 • Avatar
  Reply vasiliki 14 Μαΐου, 2012 at 4:33 μμ

  το βυσσινο φυσικα!

 • Avatar
  Reply Αθηνά Πετρίδου 14 Μαΐου, 2012 at 4:43 μμ

  Φυσικά και είναι το γλυκό βύσινο! Εκτός από το γλυκό βύσινο φτιάχναμε μαζί με τη μαμά και τη σπιτική βυσινάδα που ειδικά το καλοκαίρι ανακατεμένη με κρύο νερό ήταν απίστευτα μοναδική!

 • Avatar
  Reply vanessa 14 Μαΐου, 2012 at 4:52 μμ

  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙ!!!!!

 • Avatar
  Reply despoinap 14 Μαΐου, 2012 at 4:56 μμ

  ναι!το γλυκό βύσσινο!!!!

 • Avatar
  Reply no hable mas 14 Μαΐου, 2012 at 5:00 μμ

  μηλο

 • Avatar
  Reply ΑΦΡΟΔΙΤΗ 14 Μαΐου, 2012 at 5:21 μμ

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ…!!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ-ΦΡΑΟΥΛΑ!!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

 • Avatar
  Reply roi d. 14 Μαΐου, 2012 at 5:30 μμ

  μαρμελάδα βύσσινο, της γιαγιάκας μου…

 • Avatar
  Reply nirs 14 Μαΐου, 2012 at 5:59 μμ

  Γλυκό νεράτζι και σύκο !!!

 • Avatar
  Reply Δήμητρα Φ. 14 Μαΐου, 2012 at 6:02 μμ

  Τα αγαπημένα μου γλυκά είναι το κεράσι και το κολοκύθι(πορτοκαλί κολοκύθα).

 • Avatar
  Reply viki kittaki 14 Μαΐου, 2012 at 6:14 μμ

  γλυκο βυσινο

 • Avatar
  Reply arsenis 14 Μαΐου, 2012 at 6:21 μμ

  to stafili

 • Avatar
  Reply Χαράλαμπος Ηλιόπουλος 14 Μαΐου, 2012 at 6:30 μμ

  το γλυκό κυδώνι φυσικά

 • Avatar
  Reply kiki 14 Μαΐου, 2012 at 6:31 μμ

  Γλυκό φράουλα με παραδοσιακό παγωτό, που τα φτιάχνει και τα δύο η μαμά!!!!!!!!! τέλεια!!!!!!!!!! Απερίγραπτα!!!!!! Μου τρέχουν τα σάλια!!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply χαρα 14 Μαΐου, 2012 at 6:38 μμ

  γλυκο κερασι…μιαμ!!!!

 • Avatar
  Reply dhmhtra 14 Μαΐου, 2012 at 6:39 μμ

  ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ

 • Avatar
  Reply Αθηνά Ιωαννίδη 14 Μαΐου, 2012 at 6:40 μμ

  το γλυκο πορτοκαλι, το εφτιαχνε η γιαγια μου…

 • Avatar
  Reply μιχαλης 14 Μαΐου, 2012 at 6:43 μμ

  ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ….

 • Avatar
  Reply thanos 14 Μαΐου, 2012 at 6:50 μμ

  marmelada fraoyla tis mamas!

 • Avatar
  Reply chrysa 14 Μαΐου, 2012 at 6:51 μμ

  γλυκό τραντάφυλλο, που έφτιαχνε μια γειτόνισσα και πάντα μας έφερνε να δοκιμάσουμε..!

 • Avatar
  Reply ΧΑΡΟΥΛΑ ΦΥΤΡΟΥ 14 Μαΐου, 2012 at 6:56 μμ

  ΓΛΥΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!

 • Avatar
  Reply Σαββίνα Χαλκίδη 14 Μαΐου, 2012 at 7:04 μμ

  Αυτό που μου έχει μείνει είναι η..μπομπονέλα!Και απο τα “σπιτικά” το γλυκό βύσσινο που φτιάχναμε με τη μητέρα μου κι εγώ τη βοηθούσα να βγάζει τα κουκούτσια και τα χέρια μου γινόντουσαν κατακόκκινα..!

 • Avatar
  Reply μαρία τσιτσέλα (έρη) 14 Μαΐου, 2012 at 7:18 μμ

  To triantafylo.. to ekane i giagia moy apo ta triantafylla toy khpou mas! trelenomoun! anoiga to bazaki kai etroga sa treli!!

 • Avatar
  Reply Δημήτριος Δημητριάδης 14 Μαΐου, 2012 at 8:08 μμ

  Υπάρχει! Το πράσινο νερατζάκι!

 • Avatar
  Reply LOUKIA 14 Μαΐου, 2012 at 8:23 μμ

  κερασι

 • Avatar
  Reply vasiliki 14 Μαΐου, 2012 at 9:09 μμ

  to gliko kerasaki ti allo!!!

 • Avatar
  Reply Doraki Stefdo 14 Μαΐου, 2012 at 9:23 μμ

  Βυσσινάκι και πάλι βυσσινάκι. Από τη θεία μου! Με βύσσινα δικής της παραγωγής. Απλά τέλειο….

 • Avatar
  Reply nikoleta 14 Μαΐου, 2012 at 9:43 μμ

  to bissino kai to suko einai ta agapimena mou!

 • Avatar
  Reply EVI PERISSIOU 14 Μαΐου, 2012 at 9:45 μμ

  vasika ligo poli olla ta frouta pou ginonte gliko tou koutaliou kai pou ta eftiaxne h giagia mou sto pilio alla kai i mitera mou! ti na proto po… visino, stafili, lemoni, portokali, siko,kidoni kai tosa alla…

 • Avatar
  Reply Maria 14 Μαΐου, 2012 at 10:01 μμ

  Bussino!!!Apla uperoxo!

 • Avatar
  Reply labrini 14 Μαΐου, 2012 at 10:45 μμ

  Πράσινο νερατζάκι.Καλοκαίρια στο χωριό μου

 • Avatar
  Reply αφροδιτη 14 Μαΐου, 2012 at 10:46 μμ

  ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΥΚΟ

 • Avatar
  Reply ΜΑΡΙΑ Κ 14 Μαΐου, 2012 at 10:48 μμ

  Glyko kydoni

 • Avatar
  Reply ΦΑΝΗ ΜΠΟΤΙΝΗ 14 Μαΐου, 2012 at 10:55 μμ

  Η γιαγιά έφτιαχνε γλυκά του κουταλιού, κυρίως κυδώνι. Αν και δεν τρώω τα γλυκά του κουταλιού, τα δικά της ήταν εκπληκτικά!

 • Avatar
  Reply kerasaki1 14 Μαΐου, 2012 at 11:14 μμ

  Το γλυκό σύκο (λατρεμένο) !!!

 • Avatar
  Reply ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 14 Μαΐου, 2012 at 11:25 μμ

  γλυκο του κουταλιου σταφυλι και κερασι που εφτιαχνε η μαμα μου

 • Avatar
  Reply mary tsamouri 14 Μαΐου, 2012 at 11:41 μμ

  glyko nerantzi!!!

 • Avatar
  Reply DEPY 14 Μαΐου, 2012 at 11:42 μμ

  Περγαμόντο και κυδώνι!

 • Avatar
  Reply OLGA 15 Μαΐου, 2012 at 12:02 πμ

  ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ Κ ΚΥΔΩΝΑΚΙ!

 • Avatar
  Reply johnys 15 Μαΐου, 2012 at 12:30 πμ

  το γλυκό νεραντζάκι k το συκαλακι!!

 • Avatar
  Reply johnys 15 Μαΐου, 2012 at 12:35 πμ

  ΓΛΥΚΟ ΣΥΚΟ Κ ΒΥΣΣΙΝΟ!

 • Avatar
  Reply stelios 15 Μαΐου, 2012 at 12:36 πμ

  ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΜΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ!

 • Avatar
  Reply Αθηνά 15 Μαΐου, 2012 at 12:51 πμ

  γλυκό κάστανο! το αγαπημένο μου!

 • Avatar
  Reply even 15 Μαΐου, 2012 at 6:26 πμ

  μελιτζανακι!1!!!

 • Avatar
  Reply MAΡΙΝΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ 15 Μαΐου, 2012 at 7:33 πμ

  ΤΟ ΣΥΚΑΛΑΚΙ & ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ!

 • Avatar
  Reply Μαρία Μπήλιου 15 Μαΐου, 2012 at 9:04 πμ

  Το γλυκό βύσσινο της γιαγιάς με ψωμί και βούτυρο !!

 • Avatar
  Reply ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΛΟΥΡΗ 15 Μαΐου, 2012 at 9:53 πμ

  γλυκό βύσσινο, μαρμελάδα βερύκοκο

 • Avatar
  Reply ΚΑΤΕΡΙΝΑ 15 Μαΐου, 2012 at 10:02 πμ

  συκαλακι και μελιτζανάκι που εφτιαχνε η γιαγια και η μαμά μου και φτιάχνω και εγω με την σειρά μου!!

 • Avatar
  Reply EVANGELIA 15 Μαΐου, 2012 at 11:11 πμ

  To glyko bussino k kerasi ths theias mou!

 • Avatar
  Reply Ταμπουρατζής Κων/νος 15 Μαΐου, 2012 at 11:45 πμ

  Γλυκό κουταλιού νερατζάκι!

 • Avatar
  Reply Παναγιώτης Ψυρούκης 15 Μαΐου, 2012 at 12:21 μμ

  Γλυκό κάστανο δια χειρός μαμά!!!

 • Avatar
  Reply SOFIA 15 Μαΐου, 2012 at 12:29 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ.

 • Avatar
  Reply Ελένη Γιανναράκου 15 Μαΐου, 2012 at 12:42 μμ

  Το γλυκό του κουταλιού κυδώνι της θείας μου

 • Avatar
  Reply ΣΟNΙΑ 15 Μαΐου, 2012 at 1:32 μμ

  Το γλυκό σταφύλι, για το γιαουρτάκι μου!

 • Avatar
  Reply Στέλιος 15 Μαΐου, 2012 at 1:36 μμ

  Υποβρύχιο μαστίχα

 • Avatar
  Reply fiorela 15 Μαΐου, 2012 at 2:07 μμ

  το μελιτζανακι το εφτιαχνε συχνα η γιαγια μου το καλοκαιρι ακομα εχω τη γευση του στο στομα μου…γλυκεια εποχη

 • Avatar
  Reply Giwrgos Fitabanis 15 Μαΐου, 2012 at 2:09 μμ

  Γλυκο νεράτζι της γιαγιας!αχ τι μου θυμισατε!

 • Avatar
  Reply vivi 15 Μαΐου, 2012 at 3:07 μμ

  Το γλυκό κυδώνι της γιαγιάς μου με καβουρδισμένο αμύγδαλο και φυσικά το γλυκό σταφύλι!!!Πανω στο γιαούρτι μας ΟΝΕΙΡΟ!!!!Αααα!!!Και το γλυκό τριαντάφυλλο!!Απλά το αγαπώωωω!!!

 • Avatar
  Reply Ηρώ Χριστοφοριδου 15 Μαΐου, 2012 at 3:50 μμ

  Η γιαγιά μου έφτιαχνε γλυκά του κουταλιού… αλλά εγω ποτέ δεν τα ετρωγα. Όταν όμως ερχοταν η ωρα για κουλουράκια… τα καταβρόχθιζα όλα!

 • Avatar
  Reply ΓιάννηςΦ 15 Μαΐου, 2012 at 4:21 μμ

  Το συκαλάκι της γιαγιάς μου μου έχει λήψει.

 • Avatar
  Reply konstantina 15 Μαΐου, 2012 at 4:26 μμ

  to glyko karydi…:)

 • Avatar
  Reply Αρετή Κ. 15 Μαΐου, 2012 at 4:30 μμ

  Μου έχει μείνει αξέχαστη η γεύση του γλυκού από σταφύλι που έφτιαχνε η γιαγιά μου!!!!!!!

 • Avatar
  Reply Matina Kapa 15 Μαΐου, 2012 at 4:47 μμ

  Γλυκό νεράτζι!!! Το εφτιαχνε η γιαγια.

 • Avatar
  Reply dora 15 Μαΐου, 2012 at 5:08 μμ

  το γλυκο περγαμο που δεν προλαβαινε η μαμα μου να κερασει σε κοσμο γιατι το τρωγαμε ολο

 • Avatar
  Reply stavroula 15 Μαΐου, 2012 at 5:11 μμ

  γλυκό κυδώνι με ολόκληρα αμύγδαλα

 • Avatar
  Reply Christina 15 Μαΐου, 2012 at 5:58 μμ

  Καρυδάκι!!

 • Avatar
  Reply Κατερίνα Ξενικάκη 15 Μαΐου, 2012 at 7:28 μμ

  ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

 • Avatar
  Reply ΡΕΒΕΚΚΑ 15 Μαΐου, 2012 at 7:34 μμ

  Το γλυκό πορτοκάλι που είναι το αγαπημένο μου κ το φτιάχνει ακόμη η γιαγιά μου!!!! Ααααααχχχ αυτές οι γιαγιάδες!!!!!

 • Avatar
  Reply Χριστίνα 15 Μαΐου, 2012 at 10:53 μμ

  Γλυκό του κουταλιού κυδώνι και σταφύλι, της γιαγιάς.

 • Avatar
  Reply Stratos 15 Μαΐου, 2012 at 10:57 μμ

  γλυκό πορτοκάλι!

 • Avatar
  Reply baggelis 16 Μαΐου, 2012 at 9:50 πμ

  το γλυκο συκο που αρεσε πολυ στη μαμα μου και το αγοραζε συχνα.

 • Leave a Reply

  You Might Also Like

   

  Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
  διαγωνισμούς κ.α.

  Διεύθυνση email

  Subscribe!