ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ KIDS' CLOUD ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ! :)

2 Φεβρουαρίου, 2012

1 και 2!

Δύο ταινίες με πρωταγωνιστές τους Steve Martin και Diane Keaton που…ναι…όποτε τις βλέπω και γελάω, συγκινούμαι, τις ζω και ταυτίζομαι…εε…με την κόρη και καταλαβαίνω τον μπαμπά!

Όσα νιώθει ένας μπαμπάς!

Όσα σκέφτεται ένας μπαμπάς!

Όσα δείχνει ένας μπαμπάς!

Όσα ΔΕΝ δείχνει ένας μπαμπάς!

Θα ασχοληθώ με το Part I και τον γάμο της…νύφης!

Ένας μπαμπάς, που το κοριτσάκι του θα το βλέπει πάντα ως “το κοριτσάκι του”!

Ένας μπαμπάς, που πιστεύει ότι αυτός που θα ζήσει με “το κοριτσάκι του”, θα είναι μόνο ο καλύτερος (στα πάντα εννοείται), ο πιο έξυπνος, με αγνές (;) προθέσεις και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Έτσι λέει! :p

Ένας μπαμπάς, που όταν ακούει την ευχάριστη είδηση, ότι η μικρή του παντρεύεται, είναι διατεθειμένος να της προσφέρει την καλύτερη τελετή, το καλύτερο γεύμα, την μεγαλύτερη βοήθεια στην αρχή του σπιτικού της, κάνοντας τις μεγαλύτερες θυσίες πολλές φορές χρόνια πριν τον γάμο ή και χρόνια μετά.

Ένας μπαμπάς, που το “παίζει” σκλήρός και  όταν ετοιμάζεται η νύφη στο σπίτι, είναι σε μία απίστευτα χαρούμενη διάθεση και τρέχει από το ένα δωμάτιο στο άλλο (…με κόκκινα μάτια).

Ένας μπαμπάς, που όταν συνοδεύει “το κοριτσάκι του” στην εκκλησία, τρέμει ολόκληρος από συγκίνηση και μία περίεργη δόση στεναχώριας, γιατί…”του φεύγει”. Δεν φεύγει απλά από το σπίτι. Φεύγει από τον μπαμπά.

Και ενώ εύχεται και παρακαλάει να βρεθεί ο κατάλληλος, που θα παντρευτεί την κόρη του, όταν τελικά έρχεται εκείνη η ώρα, νιώθει εγκατάλειψη.

Νιώθει, ότι χάνει την ξεχωριστή θέση που είχε στην θέση της καρδιάς της μικρής του. Σα να χάνει την αποκλειστικότητα για πάντα.

Αυτός, ο μπαμπάς της νύφης, πριν και μετά τον γάμο του κοριτσιού του, έχει ανάγκη να νιώσει ότι πάντα θα έχει την ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Ότι θα είναι ο “φάρος” της και θα εκτιμά πάντα όλα όσα έκανε για εκείνη και συνεχίζει να κάνει μόνο και μόνο γιατί υπάρχει.

Ο μπαμπάς της νύφης!

Σας θυμίζει κάποιον; 😉

 

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!