ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ KIDS' CLOUD ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ CUPCAKES! (ΣΛΟΥΡΠ!) ;)

30 Ιανουαρίου, 2012

Και όμως υπάρχει! Υπάρχει και πολύ μας αρέσει!!

Εδώ υπάρχει πλανήτης από τον οποίο ήρθα εγώ και δεν θα υπήρχε πλανήτης των cupcakes; Σας παρακαλώ, δηλαδή!

Αυτόν τον πλανήτη έρχεται να μας τον γνωρίσει η Αθηνά Πάνου, που είναι food blogger (μην μπερδεύεστε-πώς είμαι εγώ μαμαblogger και σας λέω για το παιδί μου και για τα παιδικά μου τραύματα; ε…η foodblogger μιλά για φαγητό!). Η Αθηνά έχει ένα εκπληκτικό blog, το sugarbuzz.gr, στο οποίο παρουσιάζει συνταγές. Επειδή αγαπά την ζαχαροπλαστική και το κάνει με μεράκι παρακολούθησε σεμινάρια ζαχαροπλαστικής και φωτογραφίας και μάλιστα το 2010 πήρε το 2ο βραβείο στον διαγωνισμό του περιοδικού Olive.

Από αυτήν την αγάπη της άρχισε να ασχολείται με την παρασκευή των cupcakes (που πολύ της μόδας έχουν γίνει) και μάλιστα πλέον και επαγγελματικά.

Και επειδή αυτός ο (σλουρπ!) πλανήτης γεμάτος cupcakes (ξανασλούρπ!) είναι σκέτη γλύκα, η Αθηνά, ως μεγάλη καρδιά που είναι προφανώς, αποφάσισε να μας τον γνωρίσει μέσα από ένα βιβλίο με συνταγές και mini συμβουλές.

Στο βιβλίο Στον Πλανήτη των Cupcakes θα βρείτε 20 εύκολες και πρωτότυπες συνταγές. Στις σελίδες του θα βρείτε τις βασικές συνταγές (με βανίλια ή σοκολάτα),για κολατσιό (π.χ.μπανανας με γλάσσο φυστικοβούτυρο), cupcakes για πάρτυ, εορταστικά και vegan που είναι αυτά χωρίς οτιδήποτε ζωικό (π.χ. με καρύδα και ανανά, ροδάκινο και χυμό φρούτων). Επίσης θα βρείτε ιδέες για την παρουσίασή τους, αλλά και τί να κάνουμε με αυτα που περισσεύουν.

Η φωτογράφηση και το food styling είναι της Αθηνάς.

Προσέξτε τώρα. Το βιβλίο αυτό δεν θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία! Oh, yes! Αυτή την στιγμή μπορείτε, να κάνετε την παραγγελία σας στα sugarbuzzgr@hotmail.com ή  sugarbuzz@live.com.

H τιμή του είναι 15 ευρώ.

(Σκληρόδετη έκδοση 20χ20, 72 σελίδες)

Και όχι πείτε μου! Σε ποιόν δεν θα άρεσε να προσγειωθεί στον πλανήτη των cupcakes!! 😉

2 Σχόλια

 • Reply ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ “ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ” ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ CUPCAKES”(ΒΙΒΛΙΟ)! :D | KidsCloud.gr 4 Φεβρουαρίου, 2012 at 7:58 μμ

  […] Σας είχα μιλήσει για το καταπληκτικό βιβλίο της Αθηνάς λίγες μέρες πριν (Στον πλανήτη των cupcakes σλουρπ!). […]

 • Reply anna952 10 Φεβρουαρίου, 2012 at 3:58 μμ

  Γεύση : Σοκολατας
  Χρώμα : Βανίλιας
  Αρωμα : Μπανάνας

 • Leave a Reply

  You Might Also Like

   

  Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
  διαγωνισμούς κ.α.

  Διεύθυνση email

  Subscribe!