slider ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ KIDS' CLOUD

ΜΑΜΑΑΑ, ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΟΥ!!! (ΜΠΟΥΥΥ!)

29 Μαΐου, 2011

Who ya gonna call? Ghostbusteeeeers!

Το φάντασμα με τα κόκκινα μάτια μετά από κάποιο επεισόδιο του SCOOBY DOO δεν έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα εμφανίσεων. Μπορεί να εμφανιστεί πριν τον ύπνο ή κατά την διάρκειά του. Και φυσικά κάνει την δουλειά του. Τρομάζει όποιον το βλέπει, ενώ όποιος δεν το βλέπει…την “έβαψε”, γιατί δεν πρόκειται να κοιμηθεί μέχρι να το εξολοθρεύσει! : S

Είναι κατά σατανικό τρόπο έξυπνο. Μόλις μπώ στο παιδικό δωμάτιο εξαφανίζεται ως δια μαγείας. Μόλις βγω, να’σου το πάααααλι!! Τί μπορούμε να κάνουμε; Πρώτα πρέπει να βρούμε από πού τρυπώνει το άτιμο και να πάρουμε όλα τα μέτρα προστασίας για να μην του επιτρέπουμε να μπαίνει όποτε θέλει.

Πρώτα από όλα πρέπει να  ακούσετε προσεκτικά τί έχει να σας πει το παιδί. Προσπαθείστε να ηρεμήσετε το πιτσιρίκι χωρίς να το κοροϊδέψετε ή να το αγριέψετε γιατί στα δικά του μάτια …υπάρχει το τρομακτικό φάντασμα!!!!  Και προσέξτε γιατί μπορεί γενεσιουργός αιτία να είναι κάποιο δικό σας κάμωμα (να του έχετε δημιουργήσει ανασφάλεια πάνω σε κάτι, να το έχετε αγχώσει ή κατι τέτοιο, τέλος πάντων-καθώς 9,5 στις 10 φορές φταίμε εμείς).

Εκανα μία έρευνα αγοράς στα αντιφαντασματικά συστήματα ασφαλειας και όλοι οι αντιπρόσωποι συμφωνούν ότι η υποδομή που χρειάζεται για την εγκατάσταση είναι η σταθερότητα και η συνέπεια στο ημερήσιο πρόγραμμα του παιδιού. Όταν υπάρχει αναστάτωση, το φάντασμα “σπάει” τον εύκολα τον κωδικό του αντιφαντασματικού συστήματος (γιατί είναι και φοβερός χάκερ!) και τσουπ….νάτο!! Η οργάνωση και το σταθερό πρόγραμμα θωρακίζουν το παιδικό δωμάτιο και η επιδρομή του φαντάσματος αποτυγχάνει.

Με ενημέρωσαν επίσης, ότι όταν η τηλεόραση προβάλει άγρια παιδικά προγράμματα-αυτά με τα τέρατα ή που προκαλούν άγχος- ενεργοποιείται ένα περίεργο κρυφό τρυπάνι, που ανοίγει χαραμάδες στο παιδικό δωμάτιο έτσι ώστε να μπορεί εύκολα το ΑΤΙΜΟ φάντασμα στα ξαφνικά.

Σε όλα αυτά είναι απαραίτητη η συμμετοχή του θύματος. Καλό είναι να κάνετε μία συζήτηση μαζί του, γιατί πολλές φορές  στρεσσογόνες καταστάσεις (π.χ. μία μετακόμιση, ένα νέο αδελφάκι, ένα διαζύγιο, πίεση από το σχολείο, μία στεναχώρια από φίλους-συμμαθητές) και πιθανά άλλα προβλήματα προβλήματα που δεν γνωρίζετε, να στοιχειώνουν το δωμάτιο.

Το δικό μας φάντασμα ήταν από τα πολύ έξυπνα και είχε μάλλον και καλά κονέ μέσα στο σπίτι μας. Εμφανιζόταν τις ημέρες που αργούσα να επιστρέψω στο σπίτι από την δουλειά μου (ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ?) και ήμουν πολυ κουραασμένη.

Φρόντιζα, λοιπόν, να γυρίζω πιο νωρίς, για να ενημερωθεί από τους  φαντασματσιλιαδόρους , ότι δεν είμαι τόσο  ευάλωτη και μπορώ να το αντιμετωπίσω , οπότε σιγά-σιγά εξαφανίστηκε.!! ;))


Μαμά Μαμαδοπούλου

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!