ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ

Διαγωνισμός (παιδικό βιβλίο) “Ο Καρυοθραύστης”

28 Δεκεμβρίου, 2016

Μία από τις ιστορίες, που είναι συνδεδεμένες με τις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, είναι η ιστορία του “Καρυοθραύστη” του Ερνστ Τέοντορ Αμαντέους Χόφμαν.

Σε μετάφραση και διασκευή από τη Χαρά Γιαννακοπούλου και εικονογράφηση της Πωλίνας Παπανικολάου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Mίνωας  η κλασική ιστορία της Κλάρας και του ξύλινου Καρυοθραύστη. “Ο Καρυοθραύστης”

Να θυμηθούμε μαζί λίγο την παραμυθένια ιστορία;

Tην παραμονή των Χριστουγέννων η Κλάρα και ο Φριτς ανυπομονούν να ανοίξουν τα δώρα τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το δώρο του νονού της Κλάρας, ένας ξύλινος καρυοθραύστης, θα κάνει τη μέρα ακόμα πιο μαγική. Το βράδυ, όταν όλοι πηγαίνουν για ύπνο, το μικρό κορίτσι παίρνει αγκαλιά τον καρυοθραύστη της. Και τότε ξεκινάει ένα μοναδικό ταξίδι σε έναν κόσμο παραμυθένιο… Η Κλάρα θα ζήσει μια ανεπανάληπτη περιπέτεια, χαρίζοντάς μας μια από τις αγαπημένες κλασικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες όλων των εποχών.

Κι επειδή η ιστορία βασίζεται σε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο και αυτές οι μέρες είναι για δώρα και ιδιαίτερη μεγάλη χαρά για τα παιδιά, σας ανακοινώνω με χαρά, ότι έχουμε διαγωνισμόοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

2 τυχερά πιτσιρίκια θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου “Ο Καρυοθραύστης”, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας.

Το μόνο που χρειάζεται, για να δηλώσετε συμμετοχή είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

O διαγωνισμός θα δέχεται συμμετοχές

μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 05 Ιανουαρίου 2017.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση μέσα από τον οποίο θα αναδειχθούν οι τυχερές/οι, που θα κερδίσουν από 1 αντίτυπο του βιβλίου  “Ο Καρυοθραύστης”.

[Όλοι οι διαγωνισμοί δημοσιεύονται στο Fan Page του Kids’Cloud στο Facebook.

Εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα εδώ :

Να καταγράψουμε τους όρους του διαγωνισμού και επίσημα, ε; 🙂

* To www.kidscloud.gr και οι Εκδόσεις Μίνωας διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχερές/οί αναγνώστριες/στες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ο Καρυοθραύστης” σε διασκευή της Χαράς Γιαννακοπούλου και εικονογράφηση της Πωλίνας Παπανικολάου.

* Με τη λήξη του διαγωνισμού τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 05 Ιανουαρίου 2017 γίνεται η «κλήρωση» ηλεκτρονικά μέσω internet.

* Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών του kidscloud.gr (της αφεντιάς μου, δηλαδή) καθώς και του συζύγου μου και των συγγενών μας Α’ βαθμού συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

*Για την παραλαβή του δώρου, ο/η νικητής/ρια θα ενημερωθεί από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του kidscloud.gr.

*Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το kidscloud.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι διαγωνισμοί δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, KERDISETO.gr , jaba.gr,nethall.gr,saveandwin.gr,babysmart.gr.

Μαμά Μαμαδοπούλου

 

2 Σχόλια

 • Reply Διαγωνισμός KidsCloud.gr με δώρο το βιβλίο “Ο Καρυοθραύστης” | nethall.gr 3 Ιανουαρίου, 2017 at 1:37 μμ

  […] Συμμετοχή στο διαγωνισμό! […]

 • Reply thomais fountoulaki 4 Ιανουαρίου, 2017 at 4:08 μμ

  Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!!! 🙂

 • Leave a Reply

  You Might Also Like

   

  Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
  διαγωνισμούς κ.α.

  Διεύθυνση email

  Subscribe!