slider ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

🎶 🎼 Ένα ξεχωριστό μουσικό party γενεθλίων ♫ 🎹

12 Ιουνίου, 2016

Πριν λίγες μέρες  βρέθηκα σε ένα ξεχωριστό party γεμάτο μουσική, χορό και παιχνίδι.

Θα αναρωτηθείτε γιατί μπορεί να θεωρηθεί ξεχωριστό, όταν τα περισσότερα παιδικά party είναι γεμάτα από όλα όσα αναφέρω.

 

Οι λόγοι είναι οι εξής, λοιπόν:

1ος και σημαντικότερος λόγος:
Ήταν πάρτυ της ανηψιάς μου, οπότε αυτό από μόνο του δίνει μία άλλη αξία.

DSC_0646

2ος λόγος ήταν ο χώρος.
Το party έγινε στον ειδικό χώρο του Music4kids  στην Καλλιθέα. Το Music4kids είναι το διαφορετικό πρόγραμμα μουσικής προπαιδείας για παιδιά, όπου οι παιδαγωγοί έχουν τον τρόπο να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τη μουσική και να τα φέρουν κοντά σε αυτή τη μορφή έκφρασης και επικοινωνίας. Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτό το πρόγραμμα εδώ : Music4kids

music4kids2

To party λοιπόν στο συγκεκριμένο χώρο έχει την ιδιαιτερότητα, ότι η παιδαγωγός αναλαμβάνει να οργανώσει τα παιδιά και να τα απασχολήσει δημιουργικά με μουσικά παιχνίδια, τραγούδι, χορό, αυτοσχέδιους και μη τρόπους παραγωγής ήχων.

 

music4kids3

Κάτι πολύ σημαντικό είναι το ότι επειδή ο άνθρωπος που απασχολεί τα παιδιά είναι παιδαγωγός,  ξέρει πώς θα κρατήσει το ενδιαφέρον παιδιών διαφορετικών ηλικιών (το οποίο σημαίνει ότι όση ώρα αυτά περνούν καταπληκτικά μέσα στην αίθουσα του παιχνιδιού, εσείς έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ και το γλυκό σας σε μια διπλανή αίθουσα και να τα ακούτε να τραγουδούν και να χτυπιούνται από τη χαρά τους ενώ χορεύουν και χτυπούν τύμπανα και κρουστά).
Είναι σίγουρο ότι μετά θα τα πάρετε “κομμάτια” και έτοιμα για ύπνο, άρα θα κερδίσετε μερικές ακόμη ώρες χαλάρωσης στο σπίτι.

music4kids

 

Πέρα από το ότι είναι υπέροχο που τα παιδιά μέσα από έναν διασκεδαστικό τρόπο και μια χαλαρή διάθεση παιχνιδιού έρχονται σε επαφή με τη μουσική, υπάρχει και το πρακτικό κομμάτι.
Εφόσον δεσμεύσετε το χώρο γενεθλίων που είναι ιδανικός για ένα πάρτυ έως 20 παιδιά, μπορείτε να κανονίσετε εσείς τα κεράσματα και δεν σας υποχρεώνουν να πάρετε κάποιο menu. Μπορείτε να ετοιμάσετε τα δικά σας snack, γλυκά, αναψυκτικά ή να κάνετε τις δικές σας παραγγελίες σε όποιο ντιλεβεράδικο θέλετε (πίτσες, σουβλάκια κλπ).
Κατά τη γνώμη μου είναι θετικό, γιατί  όταν κάποια στιγμή παλαιότερα αναζητούσα χώρο για να κάνω πάρτυ για την κόρη μου  σε κάποιες περιπτώσεις που μου άρεσε ο χώρος, μου είχε φανεί αρκετά ακριβό το menu που με υποχρέωναν να παραγγείλω και δεν μου φαινόταν και πολύ ικανοποιητικό.

DSC_0704

3ος λόγος είναι οι ιδιοκτήτες του Μusic4kids της Καλλιθέας, που είναι δύο μέλη του αγαπημένου μου συγκροτήματος των GAD (Ηρακλής Αναστασιάδης και Σπύρος Παπακώτσης).
Εντάξει, γιατί να το κρύψωμεν υπάρχει και συγγένεια και τους έχω και πολλαπλάσια αδυναμία.

Πέρα από  την αγάπη τους για τη μουσική είναι και οι δύο γονείς, αυτό σημαίνει μία ακόμη μεγαλύτερη ευαισθησία γι’ αυτό το χώρο που αποδεικνύεται με την προσοχή στις λεπτομέρειες. Μπορείτε να κάνετε μία βόλτα στο χώρο και να διαπιστώσετε και μόνοι σας.
(Θα σας δώσω και inside info – πολλές φορές το συγκρότημα κάνει σε αυτή τη σχολή πρόβες).
Η μικρή μου τον αγαπάει πολύ αυτό το χώρο. Να σας θυμίσω, ότι είχε παρακολουθήσει μάθημα προπαιδείας για μια χρονιά, ενώ έχει δηλώσει ότι με την πρώτη ευκαιρία θέλει να μάθει να παίζει ντράμς.

Θαυμάζω τους ανθρώπους που επιμένουν και ασχολούνται με αυτό που αγαπούν και στην προκειμένη περίπτωση στο Μusic4kids αυτό γίνεται.

Music4Kids

Τα όμορφα πράγματα που γίνονται με αγάπη, πρέπει να μοιράζονται και όταν αφορούν δυνατότητες για ακόμη πιο χαρούμενες στιγμές των παιδιών μας, ε..χωρίς δεύτερη σκέψη!

Επειδή όμως ό,τι και να σας λέω εγώ, δεν είναι αρκετό, δείτε το video για να πάρετε μια ιδέα

Και καλή τους διασκέδαση! 🙂

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να  επισκεφθείτε το site τους :
Music4kids Πάρτυ Γενεθλίων  ή να καλέσετε στο στο 2103839400 (Αθήνα) και το 2109565740 (Καλλιθέα).

Μαμά Μαμαδοπούλου

 

 

2 Σχόλια

 • Reply Δάφνη Μπ 20 Ιουλίου, 2016 at 8:06 πμ

  Πολύ όμορφη ιδέα! νομίζω τα παιδιά το καταδιασκέδασαν!

  • Reply KidsCloud 20 Ιουλίου, 2016 at 8:56 πμ

   Έτσι αισθανθήκαμε κι εμείς, Δάφνη! 🙂 Φαινόταν στα πρόσωπά τους!

  Leave a Reply

  You Might Also Like

   

  Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
  διαγωνισμούς κ.α.

  Διεύθυνση email

  Subscribe!