ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ”

3 Μαρτίου, 2016

«Ο Μάγος του Οζ» αυτό το έργο γεμάτο φαντασία, ανατροπές και συμβολισμούς παίζεται στο στο «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Το υπογράφουν η εξαιρετική και έμπειρη στο θέατρο για παιδιά σκηνοθέτης Νανά Νικολάουκαι ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας.
Επί σκηνής: Η Νάντια Μπουλέ είναι η Ντόροθι, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο αφηγητής της ιστορίας, ο Αντώνης Καρυστινός ο τρυφερός Λαμαρινόκαρδος, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ο παραπονεμένος Αχυρόμυαλος και ο Άγγελος Μπούρας το φοβιτσιάρικο Λιοντάρι.
Αυτή η παρέα υποδέχεται κάθε Κυριακή τους μικρούς θεατές για να ξεκινήσουν μαζί το θαυμαστό τους ταξίδι στη χώρα του Οζ.

Ο μάγος του Οζ

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Τα 10 τυχερά μεγάλα πιτσιρίκια, που μετά από ηλεκτρονική κλήρωση κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Ο Μάγος του Οζ” που θα γίνει την Κυριακή 06 Μαρτίου 2016 στις 14:30 στο «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» είναι οι :
1. ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ
2. Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου
3. ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΔΟΣΗ
4. ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ
5. Ασπα Ρεσκου
6. Ελένη Ντάρα
7. Αγγελική Ρέγκλη
8. Μαρία Βολουδάκη
9. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ
10. ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣ

Συγχαρητήρια!!!

Προσοχή: Οι νικητές θα πρέπει να ελέγξετε το email σας. Για να κατοχυρώσετε το δώρο σας και να λάβετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, είναι απαραίτητο  να απαντήσετε στο μήνυμα που θα σας στείλω  και να επιβεβαιώσετε την αποδοχή του δώρου μέχρι την Παρασκευή 04 Μαρτίου 2016 στις 17:00.  Αν δεν απαντήσετε μέσα στον οριζόμενο χρόνο, το δώρο θα περάσει σε αναπληρωματικό νικητή.

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!