ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΖΩΟΥΠΟΛΗ”

25 Φεβρουαρίου, 2016

Ζωούπολη της Disney! Ένας απίστευτος κόμος που φιλοξενεί απολαυστικούς χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει, συγκεντρωμένα σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων.

Η ταινία κυκλοφορεί από τη feelgood και παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού περίγυρου της, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας (και ειδικά η μικρόσωμη Τζούντι) μπορεί να γίνει αυτό που θέλει.

 

 

Tη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Byron Howard (Μαλλιά Κουβάρια), Rich Moore (Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα) και Jared Bush (Οι Υπερέξι), τρεις από τους πιο έμπειρους στο κινούμενο σχέδιο δημιουργούς. Ετοιμαστείτε να μάθετε πώς μιλάνε, ντύνονται, μετακινούνται και λύνουν τις υποθέσεις τους οι κάτοικοι μιας πολύβουης μεγαλούπολης που ανήκει αποκλειστικά στα ζώα!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Οι 10 τυχεροί που μετά από ηλεκτρονική κλήρωση κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας “Ζωούπολη” που θα γίνει την Κυριακή στις 28 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:00 στα Village Cinemas στο The Mall Athens είναι οι :

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΝΤΗΣ
  2. ΠΕΓΚΥ ΤΖΟΒΑΝΟΥ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΜΕΝΤΖΑ
  4. Αμαλια Κωσταντινιδου
  5. Ευαγγελος Σουλος
  6. ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΘΕΜΗΣ
  7. Μαρία Μπακαρουδη
  8. Μαρία Παπαϊωάννου
  9. ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
  10. Κατερίνα Ροδοπούλου

Συγχαρητήρια!!

Προσοχή: Οι νικητές θα πρέπει να ελέγξετε το email σας. Για να κατοχυρώσετε το δώρο σας και να λάβετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, είναι απαραίτητο  να απαντήσετε στο μήνυμα που θα σας στείλω  και να επιβεβαιώσετε την αποδοχή του δώρου μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 στις 14:00.  Αν δεν απαντήσετε μέσα στον οριζόμενο χρόνο, το δώρο θα περάσει σε αναπληρωματικό νικητή.

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!