ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ FREZYLAND, MΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΓΙΚΗΣ! :) (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ)

21 Νοεμβρίου, 2013

Αγαπάμε το θέατρο, αγαπάμε και τη Frezyderm και φανταστείτε πόσο χαιρόμαστε όταν αυτές οι δύο αγάπες συνεργάζονται για να προσφέρουν θέαμα στα παιδιά.

Είμαι σίγουρη, ότι η συγκεκριμένη παράσταση έχει προετοιμαστεί με τη μέγιστη φροντίδα και ευαισθησία, που είναι και η γενικότερη φιλοσοφία της Frezyderm και γι’αυτό την εμπιστευόμαστε (ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα για την καθημερινή περιποίησή των πιτσιρικίων καθώς και για κάθε εξειδικευμένη ανάγκη τους)! 🙂

Μία θεατρική παράσταση-δώρο για τους μικρούς της φίλους, καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη! Ναι, ναι! Καλά το διαβάσατε.

Προσέξτε όμως στο τέλος του άρθρου, πού και πώς πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή για τα πιτσιρίκια σας, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε θέση.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣFREZYLANDΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΓΙΚΗΣ! είναι ένα θεατρικό έργο σε σενάριο και σκηνοθεσία του Λεωνίδα Τσίπη και θα ανέβει στο Θέατρο Ακαδήμεια (Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα, τηλ. 210 5125600 www.akademeia.gr), σε έναν κύκλο παραστάσεων που θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο από τις 7 Δεκεμβρίου 2013 έως και τις 18 Ιανουαρίου 2014, στις 11:30πμ.

Στη θεατρική παράσταση ζωντανεύουν οι ήρωες των βρεφικών και παιδικών προϊόντων της FrezyDerm, όπως το ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ- ο Κρεμούλης, το ΜΑΪΜΟΥΔΑΚΙ- ο Απαλούλης, το ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ- ο Καθαρούλης, η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ- η Βιολογική, ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ- ο Ταξιδευτής και μαζί με τους φίλους τους, τον ΦΡΕΖΥΔΕΑ και την ΚΑΘΑΡΟΠΗ, ζουν στη χώρα της αγάπης, τη FREZYLAND, μια χιουμοριστική περιπέτεια που αποτελεί ύμνο στην αγνή φιλία!

Το ανατρεπτικό σενάριο της παράστασης, οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι, η μουσική και το τραγούδι θα καθηλώσουν και θα διασκεδάσουν τα παιδιά και ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣFREZYLAND.ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΓΙΚΗΣ! θα αποτελέσουν τηνιδανική συντροφιά για το πρωινό του Σαββάτου!

Ξαναλέω, λοιπόν ότι …

η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά λόγω περιορισμένων θέσεων, για την παρακολούθηση της Θεατρικής Παράστασης ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣFREZYLAND.ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΓΙΚΗΣ!, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για τη δήλωση συμμετοχής, θα πρέπει να αναφέρετε την ημερομηνία της παράστασης και τα άτομα προσέλευσης στον κο Κωνσταντίνο Κολιβάνη, τηλ. 210 5246900, Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 -16:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Ημερομηνίες Παράστασης

Σάββατο 7/12/2013, Σάββατο 14/12/2013, Σάββατο 21/12/2013, Σάββατο 28/12/2013, Σάββατο 4/1/2014, Σάββατο 11/1/2014, Σάββατο 18/1/2014

Ώρα Έναρξης: 11:30

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Τσίπης Σκηνικά – Κοστούμια: Χάρης Σεπεντζής Ηθοποιοί: Μιχάλης Δελλής,Χαρά Καλατζίδου,Ανδρέας Παπαγιαννάκης, Εβελίνα Πετενιώτου,

Σταμάτης Σταματέλλης, Μαρία Φράγκου

Μην ξεχαστείτε και δεν κλείσετε θέσεις, ναι; 🙂

Mαμά Μαμαδοπούλου

 

Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια:

Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα,

τηλ. 210 5125600

www.akademeia.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.frezyderm.gr

www.facebook.com/FrezydermBaby

 

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!