ΒΙΒΛΙΑ

Βιβλία για χεράκια φρατζολάκια

25 Αυγούστου, 2021

Σχεδιασμένες από την εικονογράφο Άννα ΓκουτζουρήΗ Μικρή μου Μυθολογία αλλά και Ο μικρός μου Αίσωπος είναι σειρές  καρτονέ βιβλίων από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος με χαρούμενες εικόνες και έντονα χρώματα, γεμάτες με ήρωες, θεούς και πλάσματα από την ελληνική  μυθολογίας, αλλά και τον κόσμο του παραμυθιού.


Με στρογγυλεμένες γωνίες και πέντε διαφορετικούς μηχανισμούς σε κάθε βιβλίο, οι δύο σειρές θα ζωντανέψουν στα χέρια των μικρών παιδιών την ελληνική μυθολογία, αλλά και τις ιστορίες του Αισώπου.


Τα βιβλία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 18 μηνών και πέρα από την πρώτη γνωριμία με θρύλους και παραμυθένιες ιστορίες γεμάτες μηνύματα και διδάγματα ζωής, είναι ένας επιπλέον παιχνιδιάρικος τρόπος για να αγαπήσουν τα παιδιά το βιβλίο από πολύ μικρά.


Βιβλία με χαρτονένιες λαβές, κινούμενες εικόνες κρατούν το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών που μαθαίνουν το ξεφύλλισμα παίζοντας.

Οι δύο παιδικές σειρές βιβλίων της Άννας Γκουτζουρή κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Μαμά Μαμαδοπούλου

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!