ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός “Τόνοι, τόνοι και Τόνι”

29 Μαρτίου, 2018

Ένας ευφάνταστος και διασκεδαστικός τρόπος για να καταλάβουν τα παιδιά τη σημασία της ορθογραφίας και του τονισμού είναι ένα τρελό παραμύθι με πρωταγωνιστή τον… Τόνι. Τόνοι, οι τόνοι και  Τόνι! από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.
Ένα παραμύθι του Πάνου Χριστοδούλου σε εικονογράφηση της Σοφίας Παπαδοπούλου γεμάτο ορθογραφία και  παρεξηγήσεις που φέρνουν τα πάνω κάτω.
Πριν λίγο καιρό σας είχα μιλήσει για το βιβλίο (μπορείτε να διαβάσετε σχετικά εδώ ) και τώρα ήρθε η ώρα διαγωνισμού!

1 τυχερό πιτσιρίκι θα κερδίσει  ένα αντίτυπο του βιβλίου «Τόνοι, τόνοι και Τόνι” του Πάνου Χριστοδούλου σε εικονογράφηση της Σοφίας Παπαδοπούλου αρκεί να του δώσετε εσείς την ευκαιρία, συμπληρώνοντας την παρακάτω λίστα.
Με την καταχώρηση των στοιχείων σας, συμμετέχετε αυτόματα στη λίστα για την κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα δέχεται συμμετοχές μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα 08 Απριλίου 2018.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση μέσα από την οποία θα αναδειχθει ο τυχερός/ή που θα κερδίσει  1 αντίτυπο του βιβλίου.

 

Και επίσημα οι όροι του διαγωνισμού :

* To www.kidscloud.gr και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 1 τυχερή/ός αναγνώστρια/στης θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου “Τόνοι, τόνοι και Τόνι!” (Συγγραφέας : Πάνος Χριστοδούλου/ Εικονογράφηση : Σοφία Παπαδοπούλου) 

* Με τη λήξη του διαγωνισμού τα μεσάνυχτα της Κυριακής 08 Απριλίου  2018 γίνεται η «κλήρωση» ηλεκτρονικά μέσω internet.

* Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών του kidscloud.gr (της αφεντιάς μου, δηλαδή) καθώς και του συζύγου μου και των συγγενών μας Α’ βαθμού συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

*Για την παραλαβή του δώρου, ο/η νικητής/ρια θα ενημερωθεί από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του kidscloud.gr.

*Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το kidscloud.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι διαγωνισμοί δημοσιεύονται και στα diagonismos.grKERDISETO.gr jaba.gr,nethall.gr,babysmart.gr.

Μαμά Μαμαδοπούλου

 

 

 

2 Σχόλια

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!