slider ΒΙΒΛΙΑ

Μικρά κορίτσια με ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ! Η συνέχεια

29 Απριλίου, 2019

Η συνέχεια μιας σειράς παιδικών βιβλίων, που τελικά έχει γίνει από τις πιο αγαπημένες μου.

Μικρά κορίτσια με ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ!

Όταν πριν από λίγους μήνες σας είχα μιλήσει εδώ  για τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς, που αφορούσαν τις ιστορίες των Κοκό Σανέλ, Αγκάθα Κρίστι και Μαρία Κιουρί, ανυπομονούσα ήδη για τη συνέχεια.
Και αυτή ήρθε και με αποζημίωσε.

Τα 3 επόμενα βιβλία της σειράς των Εκδόσεων Παπαδόπουλος της δημιουργού   Sánchez Vegara Isabel Mª   σε μετάφραση της Κλεοπάτρας Ελαιοτριβιάρη μιλούν για την ιστορία 3 κοριτσιών, που οι μεγάλες ιδέες τους άλλαξαν τον κόσμο.


Άννα Φρανκ, Σιμόν ντε Μποβουάρ και Τζέιν Γκούντολ, είναι κάποιες από τις γυναίκες που μετέτρεψαν ένα μικρό όνειρο σε ορόσημο για την ιστορία του κόσμου.

Όπως και στα 3 πρώτα βιβλία της σειράς έτσι και σε αυτά  λάτρεψα την προσοχή στη λεπτομέρεια και στο πόσο ξεχωριστά αντιμετωπίζεται η κάθε ιστορία.


Είναι το διαφορετικό σχέδιο στις εσωτερικές σελίδες, αλλά και η διαφορετική εικονογράφος που έχει αναλάβει το κάθε βιβλίο.
Με αυτόν τον τρόπο σημειώνεται η ξεχωριστή αξία της κάθε ιστορίας.

Τα βιβλία της σειράς “Μικρά κορίτσια με ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ” διηγούνται την παιδική ηλικία μικρών κοριτσιών που με το όνειρό τους, το όραμα, το θάρρος και την επιμονή τους επηρέασαν τον ρου της ιστορίας και  έγιναν οι ίδιες πρότυπα.
Γυναίκες ξεχωριστές  αλλά όλες με ένα κοινό: Μία μεγάλη ιδέα για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Έτσι έχουμε τις τρεις  ιστορίες με ξεχωριστή υπέροχη εικονογράφηση η κάθε μία, της Άννας Φρανκ (εικονογράφηση : Sveta Dorosheva), της Σιμόν ντε Μποβουάρ (εικονογράφηση : Christine Roussey) και της Τζέιν Γκούντολ (εικονογράφηση : Beatrice Cerocchi). 


Τα βιβλία της σειράς έχουν πουλήσει περισσότερο από 1.000.000 αντίτυπα και έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τις πρώτες σελίδες των βιβλίων εδώ :

Άννα Φρανκ
Σιμόν ντε Μποβουάρ
Τζέιν Γκούντολ 

 

 

Είμαι σίγουρη, ότι θα τα αγαπήσετε και εσείς και τα πιτσιρίκια.

Μαμά Μαμαδοπούλου

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!