ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ KIDS' CLOUD ΔΙΑΦΟΡΑ

NΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

28 Ιανουαρίου, 2012

….Να ζεις για σένα!

Να ακούς τί σου λένε!

Να βλέπεις γύρω σου!

Να δίνεις!

Να κάνεις πράγματα για τους άλλους!

Να υπολογίζεις τα συναισθήματά τους!

Να τους νοιάζεσαι!

Να βρίσκεις τρόπο να συνυπάρχεις με πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που σε ενοχλούν και δεν μπορείς να τα αλλάξεις ή να τα αποφύγεις!

ΑΛΛΑ

Να ζεις για σένα!

Να σέβεσαι τον εαυτό σου και να έχεις αξιοπρέπεια!

Να προσπαθείς να κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και καλά με τον εαυτό σου και θα νιώθεις περήφανη για αυτά!

Να μην φοβάσαι να ονειρεύεσαι τα πιο απίθανα πράγματα! Όλα είναι πιθανά μέχρι αποδείξεως του αντίθετου!

Nα μην θεωρείς τίποτα και κανέναν δεδομένο!

Όταν πιστεύεις ότι μπορείς  να πετύχεις τους πιο απίθανους στόχους σου, μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου πει κάτι διαφορετικό!

Nα μην μένεις πουθενά και με κανέναν μόνο γιατί πρέπει! Ακόμη κι αν συμβιβάζεσαι, το αντίβαρο να είναι τουλάχιστον ισάξιο με τον συμβιβασμό σου!

Να σκέφτεσαι, ότι όταν ξέρεις τί θέλεις, έχεις δοκιμάσει τί μπορείς, έχεις προσπαθήσει ό,τι θα’θελες και δεν παραιτείσαι από τα όνειρά σου, τα πόδια σου θα είναι πιο σταθερά και το μυαλό και η ψυχή σου καθαρά, έτσι ώστε να προχωρήσεις προς την ευτυχία και να πάρεις και τους άλλους μαζί σου εκεί.

Και νομίζω, ότι ευτυχία είναι να νιώθεις ήρεμος και  πλήρης ακόμη κι όταν είσαι μόνος στην μέση του πουθενά, ακούς μόνο τον εαυτό σου και χαζεύεις το πιο άγριο τοπίο.

Για σένα και για μένα!

Μαμά Μαμαδοπούλου

(Photo byVaraqus)

 

1 Comment

 • Reply Vivi 28 Ιανουαρίου, 2012 at 6:05 μμ

  Ευχαριστούμε για την αισιοδοξία που μας περνάς μέσα απο τα όμορφα κείμενα….το έχουμε τεράστια ανάγκη αυτή την περίοδο και μας ταξιδεύεις ευχάριστα ανέμελα και γλυκά….Συνέχισε δυνατά…

 • Leave a Reply

  You Might Also Like

   

  Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
  διαγωνισμούς κ.α.

  Διεύθυνση email

  Subscribe!