Είχα ξεκινήσει να γράφω για τη χθεσινή μέρα της οικογενειακής θαλπωρής, μέχρι που το σημερινό πρωινό τα νέα ανέτρεψαν τη διάθεσή μου.
Ο George Michael, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνης της γενειάς μου, πέθανε σε ηλικία 53 ετών ανήμερα τα Χριστούγεννα!
O τραγουδιστής του Last Christmas…
Last Christmas…
Νιωθω την ανάγκη να του αφιερώσω λίγες γραμμές και να μοιραστώ μαζί σας τη θλίψη μου, γιατί αυτός ο καλλιτέχνης με τη δουλειά του είχε «ντύσει» με μουσικές κομμάτια της ζωής μου.
Εκείνη την περίοδο της ζωής μου, που η μουσική ήταν επανάσταση, εκτόνωση, έκφραση, ντύσιμο των συναισθημάτων!
Ατελείωτες ώρες χορού κλεισμένη στο δωμάτιο να κάνω τα χορευτικά μου με το Wake me up before you go-go, The Edge Of Heaven, Freedom ‘90s, Faith, Wham Rap, Monkey και Ι’m your man,
το πρώτο μπλουζ που χόρεψα στη ζωή μου με το Careless Whisper
άλλες ατελείωτες ώρες ξάπλα τ’ανάσκελα στο χαλί να τραγουδάς Where did your heart go κοιτώντας το ταβάνι ερωτοχτυπημένη
και βέβαια το Last Christmas με τα κουδουνάκια του έλκυθρου του Άι Βασίλη να ντύνουν τις μέρες των γιορτών!
Όσο περίεργο κι αν είναι, αυτοί οι δημιουργοί γίνονται δικοί μας άνθρωποι, γιατί αγγίζουν τις ψυχές μας και ουσιαστικά τους φέρουμε μέσα μας να χρωματίζουν τις στιγμές μας.
Δεν μου βγαίνει να πω “Αντίο, George”, γιατί τα τραγούδια σου θα τα κουβαλάω πάντα μέσα μου.
Σε ευχαριστώ για εκείνες τις στιγμές που τα τραγούδια σου έγιναν soundtrack της εφηβείας μου και όχι μόνο.
Μαμά Μαμαδοπούλου
No Comments