ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποτελέσματα διαγωνισμού Raid

23 Ιουνίου, 2016

Νομίζω ότι όσοι διαβάσατε το κείμενο μου Τρόποι Προστασίας από κουνούπια και άλλα ζουζούνια καταλάβατε, ότι υπάρχουν ευρηματικοί τρόποι, αλλά υπάρχουν και αποτελεσματικοί και οικονομικοί τρόποι προστασίας.  

Ο πιο αγαπημένος μου και το κύριο θέμα του διαγωνισμού είναι η ΝΕΑ αυτόματη συσκευή Raid Liquid και ξέχνα το βάλε-βγάλε στην πρίζα. Εννοείται ότι προσφέρει αποτελεσματική προστασία από κουνούπια και κουνούπια τίγρης, για 40 νύχτες και είναι συμβατή με τα ήδη υπάρχοντα ανταλλακτικά Raid Liquid. Μα τα μεγάλα ατού της είναι ότι πρώτον: ανάλογα με το πρόβλημα των κουνουπιών που αντιμετωπίζεις, μπορείς μόνος σου να επιλέξεις ποιο επίπεδο έντασης θέλεις και δεύτερον και βασικοτερο: μπορείς να ρυθμίσεις –ναι,ναι, είναι αλήθεια- το χρονοδιακόπτη για 8, 12 ώρες ή και για συνεχόμενη λειτουργία και ειλικρινά, να ξενοιάσεις.  Κι όταν το λέω αυτό, το εννοώ. Όλα τα προηγούμενα χρόνια την περίοδο που τα κουνούπια έκαναν επίθεση στο δωμάτιο της μικρής, έπρεπε να θυμάμαι κάθε βράδυ να βάλω τη συσκευή στο ρεύμα και κάθε πρωί να τη σβήσω. Ενώ τη Raid Liquid την ρυθμίσαμε την πρώτη φορά για 8 ώρες και νομίζω ότι θα ασχοληθώ ξανά μαζί της, όταν χρειαστεί ανταλλακτικό. H συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ενεργοποιηθεί ξανά την επόμενη ημέρα την ίδια ώρα. Λειτουργεί μόνο για όσο χρειάζεται, εξοικονομώντας προϊόν, ενέργεια και κατ’ επέκταση χρήματα.  που το υγρό ανταλλακτικό του διαρκεί 40 νύχτες και δηλώνω fan της.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσους πήρατε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο 5 πακέτα που το κάθε ένα περιέχει τα παρακάτω προϊόντα:
1τμχ Raid Liquid με Αυτόματη Συσκευή
1τμχ Raid Ταμπλέτες με Άρωμα Λουλουδιών
1τμχ. Raid Eucalyptus Κατσαριδοκτόνο Αεροζόλ
1τμχ. Raid Gel Σκοροκτόνο 2 τεμαχίων
1τμχ. Raid Food Moth για το Σκόρο Τροφίμων

Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση στο διαδίκτυο  (random.org) οι 5 τυχεροί είναι:

  1. Ειρηνη, που απάντησε : “Γιατι απλα, ξενοιαζεις!!!”
  2. ARGYRO ΜΑΡΤΑΚΗ, που απάντησε “Μα έχει αυτόματη λειτουργία και ΔΕν με νοιάζει και αν το ξεχάσω στην πρίζα ,ρύθμιση και ακόμα και οι ταμπλέτες έχουν ομορφο άρωμα λουλουδιών γιατι να μην το προτιμήσουμε ;;;;;;;;υπέροχο δωρο”
  3. Spiros Poulios, που απάντησε “Aνάλογα με το πρόβλημα των κουνουπιών που αντιμετωπίζεις, μπορείς μόνος σου να επιλέξεις ποιο επίπεδο έντασης θέλεις και δεύτερον και βασικοτερο: μπορείς να ρυθμίσεις το χρονοδιακόπτη για 8, 12 ώρες ή και για συνεχόμενη λειτουργία και ειλικρινά, να ξενοιάσεις.H συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και θα ενεργοποιηθεί ξανά την επόμενη ημέρα την ίδια ώρα.”
  4.  silver lady, που απάντησε “Μα γιατί έχω ξενοιάσει 🙂 Και από το “βάλε-βγάλε” και από τα ενοχλητικά κουνουπάκια !!!!”
  5. Mary, που απάντησε “Γιατί είναι αποτελεσματικό και γιατί ασχολείσαι μία φορά και μετά το ξεχνάς για 40 ημέρες.”

Συγχαρητήρια!
Οι νικητές θα λάβουν ένα email επιβεβαίωσης με όλες τις σχετικές πληροφορίες για παραλαβή του δώρου τους.

Mαμά Μαμαδοπούλου

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!