ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ KIDS' CLOUD ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΗΓΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ “ΖΩΟΥΠΟΛΗ”

1 Μαρτίου, 2016

Υπάρχουν παιδικές ταινίες, στις οποίες ο γονιός συνοδεύει στον κινηματογράφο και παρακολουθεί την ταινία, επειδή δεν έχει άλλη επιλογή.

Δεν λέω, ότι γίνεται με το ζόρι, απλά δεν περνάει τόσο συναρπαστικά, οπότε παραμένει  θεατής σε κάτι που δημιουργεί την αίσθηση ότι διαρκεί περισσότερο από την πραγματική διάρκεια.

Υπάρχουν και ταινίες, όμως που σε κάνουν να ξεχνάς, ότι βρίσκεσαι στην αίθουσα για το παιδί.
Σε συνεπαίρνουν και γίνονται και δικές σου ταινίες.

Νομίζω, ότι αυτές είναι οι ταινίες για όλη την οικογένεια. (Οι άλλες είναι απλά παιδικές.)

Μία απολαυστική ταινία για όλη την οικογένεια, είναι η Ζωούπολη της Disney από την Feelgood.

Eίναι συναρπαστική, απολαυστική, με αρκετά μηνύματα ζωής που λάτρεψα.

Υποπτευόμουν, ότι θα ίσχυε κάτι τέτοιο, όταν είχα ξεκινήσει το διαγωνισμό, αλλά δεν την είχα δει  ακόμη, για να έχω την πλήρη εικόνα. Όταν λίγες μέρες πριν παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα, επιβεβαιώθηκα.

Γνωρίστε τους φανταστικούς ήρωες της νέας ταινίας της Disney “Ζωούπολη”! Από 3 Μαρτίου στους κινηματογράφους.

Δημοσιεύτηκε από Feelgood Entertainment στις Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

 

Η Τζούντι είναι μία λαγουδίνα πιστή στο όνειρό της.
Θέλει να γίνει αστυνομικός από τότε που είναι παιδί. Το θέμα είναι, ότι την αντιμετωπίζουν με προκατάληψη, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν έχει υπάρξει άλλος λαγός στο αστυνομικό σώμα.

Σχεδόν όλοι προσπαθούν να την αποτρέψουν, να την αποθαρρύνουν, αλλά είναι τέτοιο το πείσμα της και η αγάπη της γι’αυτό, που δεν επηρεάζεται από κανέναν και πεισμώνει περισσότερο.  Όταν πια τα καταφέρνει, έχει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες αποδοχής και παλεύει, να αποδείξει την αξία της και να ανατρέψει την προκατάληψη απέναντί της, που έτυχε να είναι λαγός.

Ζωούπολη

Η Τζούντι περνά πρώτα-πρώτα το μήνυμα, ότι ο καθένας μας μπορεί να γίνει αυτό που θέλει, αρκεί να το θέλει πολύ. Αυτό είναι κάτι που αγαπώ, λατρεύω και είναι ίσως μία από τις αρχές της ζωής μου (Πώς να πιάσεις ένα αστέρι). Όταν θέλεις κάτι πολύ, πρέπει να το προσπαθήσεις και να μην επιτρέψεις σε κανένα να σου που ότι δεν μπορείς. Όλα τα μπορείς, αρκεί να θέλεις. Ααααυτό ακριβώς είναι και η Τζούντι Χομπς.

Φορέσαμε τ’αυτιά μας και είμαστε έτοιμες να παρακολουθήσουμε τη “Ζωούπολη” της Disney από τη Feelgood Entertainment

Δημοσιεύτηκε από Kids’ Cloud στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

 

Όμως υπάρχουν κι άλλα μηνύματα. Σε αυτό που μένω είναι στο ρατσισμό  και στην προκατάληψη, που αντιμετωπίζονται χαρακτήρες, που έτυχε να γεννηθούν με κάποια χαρακτηριστικά.
Μία αλεπού, δεν σημαίνει ότι είναι πονηρή και κακό αρπαχτικό, επειδή γεννήθηκε αλεπού. Δεν είναι τα γονίδια που ορίζουν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου ή ζώου (στην ταινία). Κάποιες φορές ένας χαρακτήρας (άνθρωπος ή ζωάκι, στην προκειμένη περίπτωση) ξεκινά με άλλες τάσεις και διαθέσεις, αλλά η ρατσιστική αντιμετώπιση από τους άλλους, μπορεί να δημιουργήσει τραυματικές εμπειρίες, που με τη σειρά τους οδηγούν σε άλλες συμπεριφορές. Στην ιστορία φαίνεται, πώς μπορεί να παρασυρθεί κάποιος σε τέτοιες άδικες κρίσεις και πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε στον τρόπο που εκφραζόμαστε.
Ακόμη και η Τζούντι, που είναι αρχικά ένα θύμα μιας τέτοιας κατάστασης, παρασύρεται και εκφράζεται με τρόπο που την κάνουν να φανεί άδικη απέναντι στον φίλο της, το Νικ.

Μεγάλη σημασία δίνεται και στο γεγονός, ότι πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν.
Κάποιος φαινομενικά πολύ αθώος και αγνός, μπορεί να είναι ο πιο κακός και πανούργος χαρακτήρας. Μάλιστα υπάρχει περίπτωση να εκμεταλλεύεται την εικόνα του, για να πείσει τους άλλους για την αθώα του συμπεριφορά, προκειμένου να πετύχει όλα τα πονηρά σχέδια, που θέλει να εφαρμόσει.

Κι όμως όλα αυτά που σας λέω και άλλα, περνούν μέσα από αυτή την ταινία της Disney, που είναι για όλη την οικογένεια.

Είναι διασκεδαστική, απολαυστική, διδακτική και έχει πολύ υλικό για κουβέντα με τα παιδιά.

Είναι σίγουρο πως δεν θα καταλάβετε, πώς πέρασε ένα δίωρο.

Και επειδή είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια, θα κάνω κι άλλο διαγωνισμό, μόνο που αυτή τη φορά έχω κάποια συλλεκτικά αναμνηστικά δώρα για τους μεγάλους, για εμάς, που την είδαμε και την αγαπήσαμε και όσους θα τη δουν και είμαι σίγουρη, ότι θα την λατρέψουν.

5 τυχεροί θα κερδίσουν ένα σετ συλλεκτικών δώρων της ταινίας “Ζωούπολη”. Το κάθε σετ περιλαμβάνει ένα T-shirt, ένα καπέλο jokey και μία συλλεκτική καρτ ποστάλ της ταινίας.

Το μόνο που χρειάζεται για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, είναι να αφήσετε το ονοματεπώνυμό σας σε σχόλιο(comment) στο τέλος του άρθρου.

O διαγωνισμός θα δέχεται συμμετοχές

μέχρι τα μεσάνυχτα της  Δευτέρας 07 Μαρτίου 2016.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση μέσα από τον οποίο θα αναδειχθούν οι 5 τυχερές/οί, που θα κερδίσουν από σετ συλλεκτικών δώρων της ταινίας “Ζωούπολη”.

[Όλοι οι διαγωνισμοί δημοσιεύονται στο Fan Page του Kids’Cloud στο Facebook.

Εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα εδώ :

Να καταγράψουμε τους όρους του διαγωνισμού και επίσημα, ε; 🙂

* To www.kidscloud.gr και η Feelgood διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχερές/οί αναγνώστριες/στες θα κερδίσουν από ένα σετ συλλεκτικών δώρων της ταινίας “Ζωούπολη”. Το κάθε σετ περιλαμβάνει 1 T-shirt ενηλίκων, 1 καπέλο jokey και μία συλλεκτική καρτ ποστάλ.

* Με τη λήξη του διαγωνισμού τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 07 Μαρτίου γίνεται η «κλήρωση» ηλεκτρονικά μέσω internet.

* Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών του kidscloud.gr (της αφεντιάς μου, δηλαδή) καθώς και του συζύγου μου και των συγγενών μας Α’ βαθμού, αφήνοντας απλά την απάντηση σε σχόλιο.

*Για την παραλαβή του δώρου, ο/η νικητής/ρια θα ενημερωθεί από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του kidscloud.gr.

*Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το kidscloud.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι διαγωνισμοί δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, KERDISETO.gr , jaba.gr, nethall.gr,saveandwin.gr, babysmart.gr.

 

Μαμά Μαμαδοπούλου

 

 

 

 

 

11 Σχόλια

 • Reply Babis 2 Μαρτίου, 2016 at 6:52 πμ

  Όλα τα λεφτά ή σκηνή με τους βραδυποδες! Καλό μήνα

 • Reply Νία Διγαλετου 2 Μαρτίου, 2016 at 6:56 πμ

  Καλημέρα, είδαμε κι εμείς την ταινία στην προβολή όντως μια ευχάριστη ταινία με όμορφα νοήματα για τη φιλία, τις προσωπικές μας δυνατότητες και τα στερεότυπα αλλά και με μια δόση “θρίλερ ” που έκανε τον 3,5 χρονών γιο μου να “δει “τη μισή ταινία με τα χέρια στα μάτια επειδή φοβόταν!

 • Reply vivibou 2 Μαρτίου, 2016 at 9:23 πμ

  Θα οργανωσουμε εξορμηση με τους συμμαθητες για σινεμα!
  Ακουγετε πολυ ωραια ταινια.
  ΒΙΒΗ ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

 • Reply ΙΩΑΝΝΑ 2 Μαρτίου, 2016 at 10:50 πμ

  Είδαμε και εμείς την ταινία την Κυριακή και ενθουσιαστήκαμε,θέλουμε να τη δούμε ξανά!!Ευχαριστούμε για τα δώρα!!!
  Παπαθανασάκη Ιωάννα

 • Reply NTINA 2 Μαρτίου, 2016 at 1:54 μμ

  ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ

 • Reply ΕΛΕΝΗ ΧΟΥΡΙΔΟΥ 2 Μαρτίου, 2016 at 2:37 μμ

  πηγαμε και εμεις στην avant premiere 28.2 .Οντως ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !ομως περισσοτερο για παιδια σχολικης ηλικιας λογω των μηνυματων που περναει.

 • Reply ανδρεας 2 Μαρτίου, 2016 at 2:48 μμ

  κερδισα προσκληση για την α προβολη και ενω νομιζα πως απλα θα συνοδευα την κορη μου και ψιλοβαριομουν κιολας,με εκπληξη διαπιστωσα οτι ειναι καταπληκτικη με πολλα ωραια μημυματα που προσφερονται για περαιτερω συζητηση.Να πατε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

 • Reply Margarita 2 Μαρτίου, 2016 at 2:57 μμ

  Ωραία ταινία ακούγεται!
  Μαργαρίτα Πούλιου

 • Reply Μαρία 3 Μαρτίου, 2016 at 2:44 μμ

  Μαρία Καρόγιαννη

 • Reply Ελένη 3 Μαρτίου, 2016 at 2:45 μμ

  Ελένη Παπαδοπούλου

 • Reply Κώστας 3 Μαρτίου, 2016 at 2:47 μμ

  Καταπληκτική ταινία. Σίγουρα θα την ξαναδούμε.
  Κώστας Πετρίδης

 • Leave a Reply

  You Might Also Like

   

  Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
  διαγωνισμούς κ.α.

  Διεύθυνση email

  Subscribe!