ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΑΛΑΝΤΙΝ: ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ”

3 Φεβρουαρίου, 2016

Σε λίγες μέρες οι νέες περιπέτειες του Αλαντίν θα μεταφέρουν μικρούς και μεγάλους στον εξωτικό κόσμο της Βαγδάτης με πολλές ξεκαρδιστικές αναφορές στο σήμερα, την τεχνολογία, και τη σύγχρονη κουλτούρα.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Kev Adams (Les Profs).

Les Nouvelles aventures d'Aladin

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Οι 10 τυχεροί που μετά από ηλεκτρονική κλήρωση κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την A’ προβολή της ταινίας “Αλαντίν : Οι νέες περιπέτειες” που θα γίνει την Κυριακή στις 07 Φεβρουαρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Βασιλίσσης Σοφίας 124, μετρό Αμπελόκηποι) είναι οι :

  1. ΤΖΕΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ
  2. Δημητρα Αλοιμονου
  3. Κλαίρη Γιαννέλη
  4. ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΜΑΛΑΚΗ
  5. ΘΕΜΗΣ ΣΚΑΛΤΣΑΣ
  6. ΒΑΣΙΑ ΝΤΡΕΛΙΑ
  7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΑΚΟΣ
  8. ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  9. ΝΙΚΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
  10. Ευτυχια Τολμιδου

Συγχαρητήρια!!

Προσοχή: Οι νικητές θα πρέπει να ελέγξετε το email σας. Για να κατοχυρώσετε το δώρο σας και να λάβετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, είναι απαραίτητο  να απαντήσετε στο μήνυμα που θα σας στείλω  και να επιβεβαιώσετε την αποδοχή του δώρου μέχρι την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016 στις 17:00.  Αν δεν απαντήσετε μέσα στον οριζόμενο χρόνο, το δώρο θα περάσει σε αναπληρωματικό νικητή.

 

 

Η ταινία  “Αλαντίν : Οι νέες περιπέτειες “ θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου από τη feelgood.

Σκηνοθεσία: Arthur Benzaquen Σενάριο: Daive Cohen Παίζουν: Kev Adams, Jean-Paul Rouve, Eric Judor, Michel Blanc, Vanessa Guide, Audrey Lamy, William Lebghil, Nader Boussand

 

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!