ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ΕΥΩΔΙΑΣΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!! :)

8 Ιουλίου, 2012

Οταν ήμουν μικρή και ζούσα στο χωριό, η μαμά μου άπλωνε τα ρούχα σε ένα σκοινί, που ήταν δεμένο στις δύο άκρες του στα δέντρα της αυλής.

Έτσι άπλωναν τα ρούχα όλες οι μαμάδες στο χωριό.

Δεν είχαν σπαστές απλώστρες.

Θυμάμαι, που όταν είχε απλωμένα σεντόνια, μου άρεσε να χώνομαι ανάμεσα τους και να νιώθω σαν να μπαίνω σε ένα φωτεινό και μυρωδάτο τούνελ.

Μάλιστα όταν είχε πολλά σεντόνια απλωμένα, κάποιες φορές παίζαμε κρυφτό με τον αδερφό μου και έβγαινε η μαμά στην αυλή και φώναζε, γιατί τα λερώναμε, έλεγε….ΩΩΩΩ! Χι χι χι! Αταξίες..!!

Επίσης λάτρευα τη φρεσκάδα που ένιωθα τα βράδια που ερχόταν η μαμά να μας σκεπάσει και τα σεντόνια ήταν πεντακάθαρα. Εκεί που στερέωνε τα σκεπάσματα κάτω από το σαγόνι μας, για να είναι σίγουρη ότι δεν θα κρυώνουμε, η δροσιά του σεντονιού ήταν αναζωογονητική κι η μυρωδιά από το μαλακτικό συνοδεύει αυτές τις παιδικές αναμνήσεις.

Όταν πηγαίναμε να αγοράσουμε μαλακτικό με τη μαμά, διαλέγαμε με τον αδερφό μου άρωμα. (Σσσσσσ…Ελάτε τώρα….ποιό παιδί δεν έχει ανοίξει κρυφά στο μαγαζί το μπουκάλι, για να μυρίσει το άρωμα του μαλακτικού; E;)

Το πιο αγαπημενο μαλακτικό ρούχων των ελληνίδων μαμάδων είναι το Soupline .

Ένα πρωινό ένα μήνυμα από το νέο Soupline Mistral μαζί με ένα υπέροχο καλάθι γεμάτο φρεσκάδα, άρωμα και αγάπη ήρθε στα χέρια μου.

To νέο Soupline Mistral βελτιώνει τη σύνθεσή του και προσφέρει αξεπέραστη φρεσκάδα και μοναδική απαλότητα και το άρωμά του διαρκεί πραγματικά πολύ (το επιβεβαιώνει το 91% των χρηστών που το δοκίμασαν).

Το μήνυμα όμως που έφερε το ευωδιαστό καλάθι ήταν άλλο.

Πιο σημαντικό!

Το νέο Soupline Mistral χαρίζει έμπρακτα την αγάπη του δίνοντας € 10.000 στα Παιδικά Χωριά SOS.

To μήνυμα συνεχίζει και λέει, ότι μπορούμε να χαρίσουμε κι εμείς μια αγκαλιά αγάπης που διαρκεί στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Όποιος θέλει μπορεί να συνδράμει απλά:

*Επισκέφθείτε τη σελίδα του Soupline στο Facebook και πατήστε το “κουμπί” Like (Μου αρέσει) (www.facebook.com/ilovemyhomeazaxsoupline)

* Στη συνέχεια πατήστε το “κουμπί” Soupline Mistral “Αγκαλιά Αγάπης”(που ειναι μια απλή εφαρμογή)

*Απαντήστε στην απλή ερώτηση που προτείνει (και έτσι δηλώνετε συμμετοχή για κάποια δώρα από το Soupline)

*Και μοιραστείτε το με τους φίλους σας (“Share” στο προφίλ σας στο Facebook. Αν θέλετε να δείτε πώς εμφανίζεται, μπορείτε να επισκεφθείτε στο δικό μου προφίλ, που το έχω ήδη κοινοποιήσει για να το δουν οι φίλοι μου :  www.facebook.com/kidscloudprofile . )

Με κάθε τέτοια συμμετοχή μας το Soupline θα δωρίζει 0,50 € στα Παιδικά Χωριά SOS.

 


Το έκανα με μεγάλη χαρά και με ακόμη μεγαλύτερη το  μοιράζομαι μαζί σας, γιατί αξίζει!

🙂

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!