ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ”

8 Απριλίου, 2015

Η πρώτη όπερα για παιδιά του César Antonovich Cui που γράφτηκε το 1905 και παρουσιάζεται σε μια λαμπερή παραγωγή από την ομάδα 2ART για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

 

Πρόκειται για την παράσταση “Ο Ιππότης του χιονιού” ,  που παίζεται στο Θέατρο Κολοσσαίο (Βασ. Όλγας 150, Θεσσαλονίκη).

Ιππότης  του χιονιου

Νομίζω, ότι η ζήλεια μου κορυφώθηκε με όλες τις συμμετοχές σας και τις προτάσεις για το τί να απολαύσω, όταν έρθω στη Θεσσαλονίκη.

Άγιες μέρες οπότε θα μείνω ψύχραιμη και ήρεμη. :p

Ιππότης  του χιονιου2

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Οι δύο τυχερές που μετά από ηλεκτρονική κλήρωση κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για  την παράσταση“Ο Ιππότης του Χιονιού” που θα γίνει το Σάββατο  18 Απριλίου στις 17:00 στο   Θέατρο Κολοσσαίο (Βασ. Όλγας 150, Θεσσαλονίκη) είναι οι:

Ευγενία Τόλη, με το σχόλιο

Εξαρτάται από τον χρόνο που διαθέτει κάποιος και τα ενδιαφέροντά του φυσικά. Ωστόσο, μια πρόταση θα ήταν μια βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ένας καφές ίσως κάπου ψηλά με Θέα,στην Ανω Πόλη, στον Κέδρινο Λόφο. Μια διαδρομή με την πολιτιστική γραμμή του Ο.Α.Σ.Θ. θα ήταν μια καλή ιδέα. Επίσης,αξίζει κάποιος να δοκιμάσει τρίγωνα Πανοράματος και τσουρέκι Τερκενλή, αν του αρέσουν τα γλυκά βέβαια. Διαφορετικά, στη Βαλαωρίτου, που έχει γίνει πολύ δημοφιλής τόπος τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν πολλά στέκια για φαγητό και διασκέδαση.Και φυσικά εξαρτάται από την χρονική περίοδο που θα έρθει κάποιος, τι εκδηλώσεις υπάρχουν για να μπορέσει να τις παρακολουθήσει. Ενα ενδιαφέρον γι’ αυτό site για τις εκδηλωσεις στη θεσσαλονίκη είναιτο http://www.ipolistonkosmo.gr. Αυτά για την ώρα!Με το καλό να ‘ρθείτε!Καλή επιτυχία μου εύχομαι και καλή συνέχεια σε σας! Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό!

eleni, με το σχόλιο :

Μεγαρο Μουσικής , Λευκό Πύργο και Αρχαιολογικό Μουσείο

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Καλή Διασκέδαση!

Ιππότης  του χιονιου3

Οι τυχερές θα λάβουν ενημερωτικό email για τη διαδικασία εξαργύρωσης του δώρου τους.

Μαμά Μαμαδοπούλου

 

 

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!