ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ

15 Ιουνίου, 2013

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο πάντα έχει να προτείνει πολλά και ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα  για τα παιδιά με τη συμμετοχή των γονέων.

Είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση των μελών της οικογένειας, να συμμετέχουν σε κοινές δράσεις και δη εκπαιδευτικές, όπου αρκετές φορές δεν είναι εκπαιδευτικές μόνο για τα παιδιά (για να τα λέμε κι αυτά).

Πόσοι γονείς δεν έχουμε ξεχάσει αυτά που ακούσαμε στο σχολείο (δεν λέω “μάθαμε”, γιατί αν είχαμε μάθει, δεν θα τα είχαμε ξεχάσει, νομίζω) και δεν τα ξανθυμόμαστε-μαθαίνουμε μαζί με τα παιδιά μας.

Τί; Δεν συμφωνείτε; Καλά, κααααλάαα! Θα έρθει και για εσάς εκείνη η ώρα, που θα σας διορθώσει το 8χρονο για κάτι που θα πειτε και θα με θυμηθείτε.Στο θέμα μας, όμως!

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Bιοτεχνικό Βιομηχανικό  Εκπαιδευτικό Μουσείο προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 6-12 χρονών και τις οικογένειές τους, να συμμετέχουν στο οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Η σημασία του Ακρωτηρίου του Σουνίου” , που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 και ώρες 11:00 – 13:00 από το Bιοτεχνικό Βιομηχανικό  Εκπαιδευτικό Μουσείο στο χώρο   του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

clip_image003

Το ακρωτήριο του Σουνίου, γνωστό στους περισσότερους από το ναό του Ποσειδώνα και το μύθο του Αιγέα, είχε στην αρχαιότητα στρατηγική σημασία για την περιοχή.

H οικονομική συμμετοχή είναι :  6 ευρώ για κάθε άτομο (5 ευρώ για αδέλφια)

Σημείο συνάντησης : το φυλάκιο έκδοσης εισιτηρίων κάτω από το ναό του Ποσειδώνα και ώρα 10:45.

Eάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210-3312995 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00).

(Eίναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.)

Και τώρα να σας εκμυστηρευτώ κάτι;

Δεν έχω πάει ποτέ στο ναό το Ποσειδώνα.

Η μικρή βρίσκεται σε διακοπές και εγώ θέλω να πάω σ’αυτό το πρόγραμμα.

Μήπως να “βουτήξω” τον ανηψιό μου και να πάμε παρέα τα δυό μας;

Aχμ! Είμαι σίγουρη ότι θα θυμάται καλύτερα από εμένα την ιστορία του Αιγέα και θα μου την πει πριν φτάσουμε.  😉

Μαμά Μαμαδοπούλου

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!