slider ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ KIDS' CLOUD ΔΙΑΦΟΡΑ

“ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΑΑΑ!!”

10 Μαρτίου, 2013

Τις τελευταίες μέρες έχω πετύχει αρκετές φορές τη διαφήμιση του -γιατί να μην το πω;- Public με τον πιτσιρίκο, που εκβιάζει την αδερφή του, ότι θα τα πει “Όλα στον μπαμπαάα” , επειδή τη βλέπει να φλερτάρει και θυμάμαι τον δικό μου αδερφό!

“Καρφί!” ήταν μέχρι την Α’ Γυμνασίου!

Ό,τι κι αν έβλεπε, ό,τι κι αν μάθαινε, ό,τι κι αν του φαινόταν περίεργο του μικρού….“Όλα στον μπαμπά!”

“Καρφί!”

Φυσικά τις περισσότερες φορές, δεν έφταναν τα πράγματα στον μπαμπά, γιατί είχαμε διαπραγματεύσεις μεταξύ μας ή γιατί καμιά φορά ξεχνούσε.

Είναι απίστευτο, πώς μεγαλώνοντας έγινε σύμμαχός μου αρκετές φορές σε πράγματα, που μπορεί να είχαμε διαφωνίες με τους γονεί μας και κυρίως με τον μπαμπά!

Anyway, κάποια φορά-πρέπει να ήμουν Γ’ Γυμνασίου-δεν θυμάμαι, τί ακριβώς είχε δει και στο δρόμο για το σπίτι, έρχεται και μου λέει “Τώρα θα δεις! Όταν θα γυρίσει ο μπαμπάς, θα του τα πω όλα!”.

Θυμάμαι, ότι με είχε εκνευρίσει τόσο πολύ, που αποφάσισα να το χειριστώ αλλιώς το θέμα.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, ετοιμαστήκαμε για το μεσημεριανό φαγητό (εποχές, όπου έτρωγε κάθε μέρα όλη η οικογένεια μαζί, που περιμέναμε τον μπαμπά να έρθει και που δεν τολμούσαμε να ξεκινήσουμε το φαγητό,  εάν δεν ήμασταν και οι 4 στο τραπέζι).

Ο μικρός συνήθως “ξεφούρνιζε” ό,τι είχε να πει στον μπαμπά μετά το φαγητό. Αποφάσισα κι εγώ να κάνω την ανατροπή.

Πήρα φόρα, λοιπόν και την ώρα που τρώγαμε,  είπα στον πατέρα μου αυτό, που είχε συμβεί και που θα “κάρφωνε” ο μικρός καταδώτης. Του έκανα σημείωση, ότι ο μικρός ήθελε να του προλάβει ό,τι είχε γίνει.

Κοίταξα τον μικρό με ένα ύφος “να, για να μάθεις” και μετά περίμενα τις συνέπειες.

Θυμάμαι, τον μπαμπά μου, να κατσαδιάζει εμένα για αυτό που είχα κάνει (μα να μην θυμάμαι όμως!!!), αλλά την ίδια ώρα να κάνει παρατήρηση και στον μικρό, που σκέφτηκε να με “δώσει”

Από ό,τι θυμάμαι, δεν είχε κανένα τρελό αποτέλεσμα. Συνέχισε για λίγο καιρό ακόμη να το κάνει αυτό.

Μετά μάλλον βαρέθηκε ή δεν του έδινα δικαίωμα ή τα έκρυβα καλά όσα έκανα ή….ωφού!

Μέχρι που πριν 1-2 χρόνια σε κάποιες διακοπές του Πάσχα, έκανα μια μικρή ζημιά και σηκώθηκε ο μαντράχαλος και μου λέει πάλι “Όλα στον μπαμπαααααά!”.

“Καρφί!”, του είπα.

Αλλά αυτός τίποτα.

Μόλις μπήκε ο μπαμπάς στο σπίτι, ξεκίνησε: “Μπαμπάααααα, να σου πωωωωω;”

και μετά μας πήραν τα γέλια!

 

Δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ.

 

Μαμά Μαμαδοπούλου

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!