ΒΙΒΛΙΑ

“ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΑ” ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ :)

16 Φεβρουαρίου, 2013

Πώς μπορεί να μην με εντυπωσιάζει ένα παιδικό βιβλίο, που ξεκινά με την ηρωίδα να χορεύει πάνω σε ένα μικρό κατάλευκο σύννεφο;

Πώς σας λέω εγώ κατά καιρούς, “Έχω και σύννεφο. Πάμε μια βόλτα;”;

Σκεφτείτε, λοιπόν,το χαμόγελο που σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου, όταν διάβασα για αυτή την ηρωίδα, που ζούσε πάνω σε ένα σύννεφο! 🙂

“Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μικρή ψιχάλα. Μια τόοοοοσο δα μικρή δροσοσταλίδα.”

Δεν είναι πολύ γλυκειά η λέξη “δροσοσταλίδα”;

Τόσο γλυκειά είναι και η ιστορία της.

Η δροσοσταλίδα περιπλανιέται στα σύννεφα, στα ποτάμια, στις λίμνες, στα λουλούδια ψάχνοντας απάντηση στο ερώτημά της: “Ποιό είναι το όνομά μου; Mήπως ξέρεις το όνομά μου;”

Και γυρίζει παντού και ψάχνει επίμονα ….και μαθαίνει! 🙂

To βιβλίο “δροσοσταλίδα” του Αντώνη Δημητρακόπουλου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος (“δροσοσταλίδα-ikarosbooks.gr“) με πολύ γλυκειά εικονογράφηση από την Έρση Σπαθοπούλου.


Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω και είναι ένας πολύ ωραίος και χαριτωμένος τρόπος, για να μάθουν τα παιδιά την πορεία της δροσοσταλίδας, τον κύκλο που κάνει στο περιβάλλον αλλά και τη μεγάλη σημασία-αξία της!

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε κάποιες σελίδες του στο παρακάτω link: “δροσοσταλίδα”

Θα ταξιδέψετε στον ουρανό, στο ποτάμι, στα λουλούδια…

Αρκεί να αφεθείτε στις σελίδες του βιβλίου… 🙂

 

 

Έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλες τις ενδιαφέρουσες εκδόσεις και δραστηριότητες των Εκδόσεων Ίκαρος μέσα από το fan page τους στο Facebook  facebook.com/ikaroskids αλλά και μέσα από το newletter, που μπορείτε να  λαμβάνετε απευθείας στο email σας με μία απλή εγγραφή στο ακόλουθο link  kids.ikarosbooks.gr/newsletter.asp !

 


No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!