ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

22 Δεκεμβρίου, 2012

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και φέτος, περισσότερο από ποτέ, όλοι νιώθουμε την ανάγκη να γιορτάσουμε να βρεθούμε κοντά με τις οικογένειες μας αλλά και να χαρίσουμε μοναδικά δώρα.

H οικογένεια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια μοναδική προσφορά.

Από τις 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου όλοι μπορούν να αποκτήσουν τις ετήσιες κάρτες του Πάρκου σε απίθανες τιμές που ξεκινούν από 29€!

Οι ετήσιες κάρτες παρέχουν μεγάλο αριθμό προνομιών αλλά κυρίως τη δυνατότητα για απεριόριστο αριθμό επισκέψεων στην όαση του Αττικου Ζωολογικού Πάρκου.  Οι κάτοχοι της κάρτας θα πάρουν μαζί με αυτή το βιβλίο του Πάρκου αλλά και εκπτώσεις για αγορές από το κατάστημα, τα summer camps , τις ειδικές ενέργειες του Πάρκου κ.α.

Είτε λοιπόν αφορά εσάς και το παιδί σας είτε  αν σκέφτεστε να το χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα η ετήσια κάρτα θα είναι ένα χριστουγεννιάτικό δώρο που θα κρατήσει ένα ολόκληρο χρόνο!!

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί σήμερα το μοναδικό ζωολογικό πάρκο στην Ελλάδα, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα και προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή  περισσότερων των 2000 ζώων από 330 είδη, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, σε μια έκταση άνω των 200 στρεμμάτων.

Οι νέες τιμές των ετήσιων καρτών που θα ισχύουν μέχρι την 1η Μαρτίου διαμορφώνονται ως εξής:

Παιδική Ετήσια Κάρτα (για παιδιά από 3-12 ετών) : 29€

Ετήσια Κάρτα Ενήλικων: 39€

Παιδική Ετήσια Κάρτα με είσοδο στα δελφίνια: 39€

Ετήσια Κάρτα Ενήλικων με είσοδο στα δελφίνια: 49 €

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!