ΔΙΑΦΟΡΑ

“I LOVE ANIMALS” ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ AΠΟ ΤΑ T.G.I. FRIDAYS ΚΑΙ ΤΗΝ ΑNIMAL ACTION

5 Οκτωβρίου, 2012

Νομίζω, ότι η παρέα μου στο Facebook και στο Twitter ξέρει πόσο μου αρέσουν οι φωτογραφίες με ζωάκια.

Πολύ δε περισσότερο, όταν πρόκειται για περίεργες λήψεις, οπότε τότε κάνω και “Look who’s talking” εκφράζοντας (κατά κάποιο τρόπο…:p) τις πιθανές σκέψεις τους.

Φυσικά,λοιπόν, και μόλις είδα σχετικό διαγωνισμό φωτογραφίας των αγαπημένων T.G.I. Fridays® και της Animal Action έσπευσα να σας τον πω.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων, τα T.G.I. Fridays® και η Animal Action ψάχνουν τις πιο περίεργες και χιουμοριστικές εικόνες με πρωταγωνιστές…τους φίλους μας τα ζώα και διοργανώνουν έναν πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό.

Ανάδειξε το πιο όμορφο στιγμιότυπο με το αγαπημένο σου κατοικίδιο μεταδίδοντας το μήνυμα αγάπης και φροντίδας  “I love animals”, και κέρδισε πλούσια δώρα!

Η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι απλή.

Τράβηξτε απλή φωτογραφία ή μέσω Instagram με θέμα “I Love Animals (ελάτε, τώρα….πόσες γατοφωτογραφίες τουλάχιστον από το καλοκαίρι…) και ανεβάστε  τη στη fan page των T.G.I. Friday’s® (<- πατήστε στο link).

Οι μεγάλοι νικητές που θα αναδειχθούν από την 3μελή κριτική επιτροπή θα κερδίσουν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Samsung, ένα Sony Walkman MP4, ένα Sony Walkman (4 GB) ενώ 30 τυχεροί θα κερδίσουν πολλά γευστικά δώρα T.G.I. Fridays® και βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Πέμπτη 4  Οκτωβρίου και θα διαρκέσει ολόκληρο το μήνα.

Το σίγουρο είναι, ότι ξέρω που θα χαζεύω φωτογραφίες το επόμενο διάστημα! 😀

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.fridays.gr και μην ξεχνάτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στη σελίδα των T.G.I. Friday’s® στο facebook.

 

Λίγα λόγια για την Animal Action:

Η Animal Action – Δράση για τα Ζώα αποτελεί μια Πανελλαδική μη κερδοσκοπική Φιλοζωική Οργάνωση. Λειτουργεί από το 1959 με κύριο στόχο τη συνεχή βελτίωση της ζωής όλων των ζώων στην Ελλάδα. Σκοπός της οργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε φιλοζωικά θέματα, μέσω  προγραμμάτων περίθαλψης ζώων, καθώς και με εκπαιδευτικά προγράμματα.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα http://www.animalactiongreece.gr

 

Kαλές λήψεις και καλή επιτυχία! 🙂

 

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!