ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποτελέσματα διαγωνισμού “Ο μικρός δράκος Καρύδας στην εποχή των δεινοσαύρων”

2 Απριλίου, 2017

Στην ιστορία “Ο μικρός δράκος Καρύδας – Στην εποχή των δεινοσαύρων”ο Όσκαρ ισχυρίζεται ότι οι πιο τρομεροί δεινόσαυρο ήταν οι φαγανόδρακοι, ενώ ο Καρύδας ισχυρίζεται ότι ήταν οι τυραννόσαυροι.
Το στοίχημα και το χρονολέιζερ του Καρύδα μεταφέρει τους 3 φίλους 65 εκατομμύρια χρόνια πριν, στην εποχή των δεινοσαύρων.
Είναι τόσο φοβισμένοι, όσο και αποφασιστικοί να ανακαλύψουν την αλήθεια κι έτσι ξεκινά μια απίστευτη περιπέτεια.

Ο δημιουργός του μικρού Καρύδα, ο Ίνγκο Ζίγκνερ, βρίσκει έναν χιουμοριστικό και άκρως διασκεδαστικό τρόπο να μιλήσει στα παιδιά για εκείνη την προϊστορική εποχή και να προσφέρει γνώσεις μέσα από το παιχνίδι των 3 ηρώων.

Το κείμενό του, που σε μετάφραση αποδίδει η Μαρία Αγγελίδου, μαζί με την εικονογράφηση του ίδιου του συγγραφέα κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών, που για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι οι γνώσεις μπορούν να μεταφερθούν πολύ εύκολα και άμεσα στα παιδιά, αρκεί να βρεις τον τρόπο.

Το βιβλίο “Ο μικρός δράκος Καρύδα – Στην εποχή των δεινοσαύρων” του Ίνγκο Ζίγκνερ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις  Μεταίχμιο και ανήκει σε μία υπέροχη σειρά βιβλίων με πρωταγωνιστή τον μικρό γλυκό δράκο της φωτιάς και παρέα τους φίλους του.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.
Οι δύο τυχερές που μετά από κλήρωση στο διαδίκτυο κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ο μικρός δράκος Καρύδα – Στην εποχή των δεινοσαύρων” του Ίνγκο Ζίγκνερ  από τις Εκδόσεις  Μεταίχμιο είναι οι :

  • ΧΡΥΣΑ   ΛΑΓΙΟΥ
  • Θεοδώρα  Δούρβα

Συγχαρητήρια!
Οι νικήτριες θα λάβουν ένα email επιβεβαίωσης με όλες τις σχετικές πληροφορίες για παραλαβή του δώρου τους.

Μαμά Μαμαδοπούλου

 

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!