ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός (παιδικό βιβλίο) “Ζητείται άλογο για αμαζόνα”

19 Φεβρουαρίου, 2017

Απόκριες  και η Δανάη έχει μεγάλη λαχταρά για το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου, που ονειρεύεται  να ντυθεί Πριγκίπισσα.
Τα προηγούμενα χρόνια είχε ντυθεί όλα τα ζωάκια, που δεν ήταν δικές της επιλογές.

Επειδή είναι αγωνίστρια, όπως  η μαμά της, πείθει την οικογένειά της να της αγοράσουν την πολυπόθητη στολή.
Επιλέγει  μία στολή Πριγκίπισσας Ηλιαχτίδας  στο αγαπημένο της χρώμα, το πορτοκαλί.

Μια κακή συνεννόηση όμως το βράδυ της παραμονής του πάρτυ έφερε στα χέρια της μια αγορίστικη κόκκινη στολή.
Ωιμέ! Και τώρα;
Τί θα μπορούσε να κάνει, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει τη στολή;

Η μαμά της παρουσιάζει μια διαφορετική οπτική και της εξηγεί, ότι με μία-δύο διαφοροποιήσεις μπορεί η στολή να γίνει Αμαζόνα της Φωτιάς.
Με βαριά καρδιά πηγαίνει στο πάρτι όπου μεταξύ άλλων συνειδητοποιεί, ότι ένα αγόρι είναι ντυμένο Άλογο από το άρμα του Ήλιου και η  στολή του έχει χρώμα….πορτοκαλί!
Κάποιοι έχουν μπερδέψει τις στολές τους!


Οι  μαμάδες δεν το βάζουν κάτω στα δύσκολα, οπότε με την ευρυματικότητά τους έχουν βοηθήσει τα παιδιά να βρεθούν στο πάρτυ.

Αυτό είναι μέρος της ιστορίας του παιδικού βιβλίου “Ζητείται άλογο για αμαζόνα” της Λίνας Μουσιώνη σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια, που δείχνει ότι μια αναποδιά δεν πρέπει να μας καθηλώνει.
Η ζωή είναι γεμάτη από τέτοιες στιγμές και δυσκολίες κι εμείς πρέπει να μαθαίνουμε να ελισσόμαστε και να ξεπερνάμε τις ανατροπές.
Οι  μαμάδες με την ευρυματικότητά τους δίνουν το καλύτερο παράδειγμα.

Έπίσης στοιχείο στο οποίο πρέπει να σταθούμε είναι, ότι η διαφορετικότητα μας κάνει ξεχωριστούς.
Είναι  ωραίο να νιώθουμε, ότι ανήκουμε κάπου και αυτό είναι επιθυμία των περισσότερων παιδιών και γι’αυτό επιλέγουν κάτι ίδιο ή παρόμοιο, αλλά η πρωτοτυπία ξεχωρίζει και κάποιες φορές επιβραβεύεται, που φαίνεται ξεκάθαρα στο βιβλίο.


Το σημαντικό όλων είναι, ότι η Δανάη δεν έμεινε στο σπίτι, αλλά πήγε στο πάρτυ του σχολείου και βγήκε κερδισμένη, αφού απέκτησε έναν τόσο ταιριαστό φίλο.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο  εδώ : Ζητείται άλογο για αμαζόνα

Στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου υπάρχουν παιχνίδια που μπορούν να χαρίσουν διασκεδαστικές στιγμές στα παιδιά.

Και  πόσο πιο ταιριαστή εποχή από αυτή που διανύουμε!

Μέρες που είναι, θα κάνουμε ένα διαγωνισμό μέσα από τον οποίο  2 πιτσιρίκια θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ζητείται άλογο για αμαζόνα” της Λίνας Μουσιώνη σε εικονγράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια  μέσα από ένα διαγωνισμό που αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017.

Εάν θέλετε να τους δώσετε την ευκαιρία, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να μπείτε αυτόματα στη λίστα για την κλήρωση.

O διαγωνισμός θα δέχεται συμμετοχές μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2017. 

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση μέσα από τον οποίο θα αναδειχθούν οι τυχερές/οι, που θα κερδίσουν από 1 αντίτυπο του βιβλίου  “Ζητείται άλογο για αμαζόνα”.

[Όλοι οι διαγωνισμοί δημοσιεύονται στο Fan Page του Kids’Cloud στο Facebook.

Εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα εδώ :

 

 

Να καταγράψουμε τους όρους του διαγωνισμού και επίσημα, ε; 🙂

* To www.kidscloud.gr και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχερές/οί αναγνώστριες/στες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ζητείται άλογο για αμαζόνα” της Λίνας Μουσιώνη σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια.

* Με τη λήξη του διαγωνισμού τα μεσάνυχτα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου  2017 γίνεται η «κλήρωση» ηλεκτρονικά μέσω internet.

* Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών του kidscloud.gr (της αφεντιάς μου, δηλαδή) καθώς και του συζύγου μου και των συγγενών μας Α’ βαθμού συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

*Για την παραλαβή του δώρου, ο/η νικητής/ρια θα ενημερωθεί από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του kidscloud.gr.

*Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το kidscloud.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι διαγωνισμοί δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, KERDISETO.gr , jaba.gr,nethall.gr,saveandwin.gr,babysmart.gr.

Μαμά Μαμαδοπούλου

 

4 Σχόλια

 • Reply Σερτάν 21 Φεβρουαρίου, 2017 at 9:51 μμ

  Βιβλίο το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους.
  Ευχαριστούμε πολύ
  Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές

 • Reply Anna Markova 22 Φεβρουαρίου, 2017 at 2:51 μμ

  Teleio sas euxaristoume polu

 • Reply Λία Μελαχροινού 26 Φεβρουαρίου, 2017 at 1:02 πμ

  Σας ευχαριστούμε θερμά

 • Reply Foteini Santou 26 Φεβρουαρίου, 2017 at 10:57 μμ

  Σας ευχαριστούμε πολύ!
  Καλά Κούλουμα!

 • Leave a Reply

  You Might Also Like

   

  Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
  διαγωνισμούς κ.α.

  Διεύθυνση email

  Subscribe!