ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΑ! ;)

10 Μαρτίου, 2014

Την Τρίτη 11 Μαρτίου ένας κύκλος συναντήσεων για μαμάδες ξεκινά στα Public.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μέλλουσες και νέες μαμάδες.

Τα Public διοργανώνουν αυτές τις εκδηλώσεις σε συνεργασία με τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ με αφορμή το βιβλίο “Κορίτσια, θα γίνω μάνα!” της Χριστίνας Κοπανά.

Η συζήτηση με τη συγγραφέα….Oh, well!

Η Χριστίνα Κοπανά είναι φίλη μου και όχι επειδή είναι φίλη μου, αλλά έχει ένα μοναδικό τρόπο να κάνει ενδιαφέρον, με ό,τι καταπιάνεται, γιατί απλά δίνει τον εαυτό της (θα τα πούμε εκτενέστερα, όταν σας μιλήσω και για το βιβλίο).

image002

Γνωρίζοντας πόσο άμεση και επικοινωνιακή είναι, είμαι σίγουρη, ότι θα δημιουργήσει μία άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα για να συζητηθούν θέματα, που απασχολούν τις μέλλουσες και νέες μαμάδες.

Το θέμα της πρώτης συνάντησης είναι “Αλλαγές. Μέσα και έξω”  και θα συζητηθούν οι μικρές και μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , αλλά και για όλα όσα φέρνουν στη ζωή μας τα πάνω κάτω: ψυχολογία, σώμα, νέα δεδομένα, κόψιμο παλιών συνηθειών, ερχομός νέων και τόσα ακόμα.

Τρίτη 11 Μαρτίου στις 12:00 στο χώρο εκδηλώσεων στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος

«Κορίτσια, θα γίνω μάνα!» και σας καλεί να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία εγκυμοσύνης ή γέννας, με όλα όσα σας απασχολούν αλλά και σας γεμίζουν χαρά.

Χώρος Εκδηλώσεων: 5ος όροφος, Public, Σύνταγμα, Καραγεώργη Σερβίας 1

Να σας πω, ότι η επόμενη συνάντηση την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 12:00 έχει θέμα  “Θηλάζω – Θηλά-ζει”  και θα συζητηθεί το «θαύμα» του θηλασμού και προσπαθούμε να τον αγκαλιάσουμε πριν καν τον ζήσουμε.

Μα, παράλληλα, αγκαλιάζουμε κάθε διαφορετική γνώμη. Μαζί μας μαμάδες που θηλάζουν και μαμάδες που δεν θήλασαν ποτέ.

* Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Κρατήστε τώρα τη θέση σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο http://blog.public.gr/

 Έχοντας περάσει κι εγώ από την αντίστοιχη κατάσταση, αφού Κορίτσια, έγινα κι εγώ μάνα ;p, νομίζω ότι αυτές οι συναντήσεις, θα λειτουργήσουν απίστευτα χαλαρωτικά για την ψυχολογία των νέων και μελλοντικών μαμάδων.

Και η Χριστίνα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Αλήθεια! 🙂

Μαμά Μαμαδοπούλου

No Comments

Leave a Reply

You Might Also Like

 

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
διαγωνισμούς κ.α.

Διεύθυνση email

Subscribe!