ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ KIDS' CLOUD ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ

O XAXA KAI H XIXI ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΟΟΟ!

22 Οκτωβρίου, 2011

Τί; Σας φαίνονται παράξενα αυτά τα ονόματα; Και που να δείτε ποιούς φωνάζουν έτσι!

Δύο παράξενα παιδιά, καθόλα φυσιολογικά αδέρφια ανακαλύπτουν τον σκοπό της ζωής τους.

Θέλουν να κάνουν τον κόσμο….ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΟΟΟΟ! 😀

Στόχος τους είναι να διώξουν τον τρομερό  Πόλεμο από μία μακρινή χώρα. Ξεκινούν τον ταξίδι τους με ένα αερόστατο και γνωρίζουν καινούριους φίλους ενώ τραγουδούν (θέλοντας να κάνουν τον κόσμο….ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΟΟΟΟ!) “Πάμε πάνω απ’τα σύννεφα. Έλα, πάμε να φύγουμε. Τώρα,να ταξιδέψουμε πάνω απ’τη γη!”

Το αν τα καταφέρνουν και πώς δεν θα σας το αποκαλύψω!

Μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνοι σας, αν παρακολουθήσετε την ομώνυμη θεατρική παράρασταση που πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στις 18:00 στον πολύ ζεστό Πολυχώρο “Μορφές Έκφρασης” του ομώνυμου Καλλιτεχνικού Οργανισμού του κου Θωμά Κινδύνη (Αλκμήνης 13-Κ.Πετράλωνα/2103464903 & 2103464002/Γενική Είσοδος : 10 ευρώ)

Το θεατρικό της Άννας Σεβαστής Τζίμα είναι γεμάτο φαντασία και απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 9 ετών. Είναι από αυτά τα θεατρικά που είναι γεμάτα μουσική, κίνηση και μεγάλη συμμετοχή των παιδιών. Ειδικά αυτό το τελευταίο, έχω να σας πω ότι είναι το ωραιότερο κομμάτι της παράστασης, καθώς τα παιδιά διασκεδάζουν και δέχονται διάφορα μηνύματα για τον κόσμο μας και εμείς οι μεγάλοι γελάμε πολύ! Πάρα πολύ!

Το γεγονός ότι είναι μία παράσταση που από την αρχή τους δίνει το “βήμα” να συμμετέχουν, τους δίνει την άνεση να κάνουν σχόλια.

Π.χ. Οι δύο ήρωες μπαίνουν μέσα στο αερόστατο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, αλλά σκηνοθετικά η βαλίτσα τους είναι στο πάτωμα. Λένε οι ήρωες “Παμε! Φεύγουμε με το αερόστατο!” και το πιτσιρίκι από κάτω φωνάζει “Όχιιιι! Μηηηηη! Την βαλίτσαααα! Θα κθεχάθειθ την βαλίτσαααα!”. Πιστέψτε με, ότι η μία ώρα θα περάσει και δεν θα το καταλάβουν ούτε τα πιτσιρίκια, ούτε εσείς!

Ο Χαχά και η Χιχί (Ηθοποιοί : Ευγενία Παπαδάκη & Νάνσυ Κλαμπατσα), τσακώνονται τόσο εύκολα όσο αγαπιούνται, όπως όλα τα φυσιολογικά αγαπημένα αδέρφια και όσο παράξενα και να είναι, φαντάζουν γλκυκύτατα, γιατί θέλουν να κάνουν τον κόσμο…..ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟ!:D

www.morfesekfrasis.gr

 

1 Comment

  • Reply Σεργιανιδου Ελενη 28 Οκτωβρίου, 2011 at 4:03 μμ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

  • Leave a Reply

    You Might Also Like

     

    Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε νέα για εκδηλώσεις, βιβλία,
    διαγωνισμούς κ.α.

    Διεύθυνση email

    Subscribe!