ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ! :)

deltio tupou

Όταν δύο αγαπημένα ονόματα συνδυάζονται σε έναν τίτλο, το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάτι καλό ετοιμάζεται!

Και αλήθεια, έτσι είναι!  🙂

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο & τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ προσκαλούν τα παιδιά & τις οικογένειές τους να γιορτάσουν μαζί τα 15 χρόνια συνεργασίας τους με ξεχωριστά εκπαιδευτικά προγράμματα στο Παιδικό Μουσείο!

Το Σωματείο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο» και τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ φέτος συμπληρώνουν 15 χρόνια δημιουργικής και γόνιμης συνεργασίας και προσκαλούν τα παιδιά με τις οικογένειές τους στο Παιδικό Μουσείο, τα Σαββατοκύριακα της περιόδου 29 Σεπτεμβρίου έως 27 Οκτωβρίου για να γιορτάσουν μαζί τους.

Ξεκινώντας από το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Σεπτεμβρίου και ώρες 10:00 – 15:00, οι οικογένειες με παιδιά ηλικίας 3-12 χρόνων θα μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως :

1. Στο έκθεμα «Κουζίνα, ανακαλύπτω τον κόσμο του μπισκότου» να πειραματιστούν με πρώτες ύλες, να συνεργαστούν και ακολουθώντας μια παραδοσιακή συνταγή μπισκότων να φτιάξουν και να γευτούν τα δικά τους μοναδικά μπισκότα (Μμμμμ!! Γιάμι-γιάμι!)

2. Στο έκθεμα «Γεια σου, Πυθαγόρα!» να εξοικειωθούν με τα γεωμετρικά σχήματα παίζοντας ένα παιχνίδι ντόμινο με μπισκότα και σχήματα .

3. Στο έκθεμα «Σοφίτα» να ανακαλύψουν την ιστορία των μπισκότων Παπαδοπούλου μέσα από αφήγηση και διαδραστικό παιχνίδι.

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ υποστηρίζει το εκπαιδευτικό έργο του Ε.Π.Μ. από το 1997 με τη χορηγία του εκθέματος «Κουζίνα, ανακαλύπτω τον κόσμο του μπισκότου».

Στα 15 χρόνια λειτουργίας του εκθέματος περισσότερα από 400.000 παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί το έχουν επισκεφτεί και έχουν περάσει ώρες γεμάτες δημιουργία, γνώση και διασκέδαση.

Eδώ να σημειώσω, ότι η είσοδος είναι ελεύθερη

και η διεύθυνση του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου είναι Κυδαθηναίων 14 στην Πλάκα.

Εμείς την Κυριακή πάντως θα πάμε να φτιάξουμε μπισκότα!

(Να μαθαίνει η μικρή, να τρώω κι εγώ :p)

FacebookShare
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ! :)”

  1. ΧΡΙΣΤΙΝΑ says:

    Εαν δεν είχαμε το πάρτυ της φίλης μου θα ερχόμασταν και εμέις

Leave a Reply